Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering av varene. Ved oppstående problemer raske og uproblematiske håndtering av saken. Dette er et eksempel til god kundeservice slik det skal være. Men dessverre finner man slike gode eks... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Enkelt dataprogram for å bestille. Automatisk god informasjon angående bestillingen, da det var litt forsinkelse med å skaffe et produkt til meg. Mottok likevel pakken imponerende raskt ! God service... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rask å grei levering. Så ja jeg er fornøyd. Mye bedre en å vente på trege leveringer fra Temu etc. Selv om de er billigere. Jeg kan virkelig anbefale Akvaristikk. Det siste jeg vil ta med; Støtt Norsk... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Pirkau akvariumo išorini filtrą sumokėjau pinigus o pasirodo jie neturėjo vietoi teko gera savaite laukti kol išsiuntė . Truputi susinervinau kam parduoda daiktą jei jo neturi vietoi nieko nesupranta... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda especializada en acuarios

Escrito por la empresa

Akvaristikk er kanskje verdens beste hobby? Tenk å bygge sitt eget økosystem, som er lekkert å se på og hvor man selv styrer hvordan fisk og planter skal fungere i akvariets vannverdier. Akvaristikk.no har alt du trenger av utstyr til din kanskje mest lærerike hobby og vi sender over hele landet.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 50% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,4

Todas las opiniones

24 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Rask behandling av ordre

Rask service

31 de agosto de 2026

Respuesta de Akvaristikk.no

Hei Geir, tusen takk for tilbakemeldingen! Godt å høre at ordren ble behandlet raskt.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fikk det jeg skulle

Fikk det jeg skulle! Lignet også det på bildet👏 rask levering!

5 de septiembre de 2026

Respuesta de Akvaristikk.no

Hei, og tusen takk for tilbakemeldingen! Kjekt at varen stemte med bildet og at leveringen gikk raskt. Velkommen tilbake!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Superfast expediting delivering ordered…

Superfast expediting delivering ordered product safely and prompt on demand. Can recommend this due to the above and competitive pricing.

10 de agosto de 2026

Respuesta de Akvaristikk.no

Hei Robert, og tusen takk for tilbakemeldingen! Vi setter stor pris på at du er fornøyd med både leveringstid og priser. Velkommen tilbake!

Perfect service!!!

Perfect service!!!

2 de agosto de 2026

Respuesta de Akvaristikk.no

Hei Harald, takk for de gode tilbakemeldingene, både denne og forrige gang! Kjekt at du er fornøyd med servicen.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Dårlig press up/press inn med å…

Dårlig press up/press inn med å åpne/lukke dørene på skapet. Sliter med å åpne og lukke den ene døren.

4 de junio de 2026

Respuesta de Akvaristikk.no

Hei Benedicte, takk for tilbakemeldingen. Leit å høre at dørene på skapet er trege å åpne og lukke – det skal vi se nærmere på. Ta gjerne kontakt med oss på e-post/telefon, så hjelper vi deg å finne en løsning.

Akvarium utstyr

Jeg er kjempefornøyd med pumpen, Varene kom fort

30 de abril de 2026

Respuesta de Akvaristikk.no

Hei Karin, tusen takk for tilbakemeldingen! Kjekt at du er fornøyd med pumpen og at leveringen gikk raskt.

Fast delivery

God service og rask levering👍😊

17 de abril de 2026

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding Inger 🐟😊

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestilte lysarmatur for akvarium bare…

Bestilte lysarmatur for akvarium bare for å få beskjed dagen etter at de ikke har det på lager. 🤷‍♂️ useriøst

6 de abril de 2026

Respuesta de Akvaristikk.no

Hei Ibrahim! Takk for at du sier ifra – og beklager opplevelsen. Vi har valgt å ikke ha lagerstyring i nettbutikken, og av og til skjer det dessverre at flere bestiller samme produkt samtidig, slik at vi går tomt før vi rekker å fange det opp. Vi får normalt påfyll innen 3–7 dager.🐟 Vi beklager at dette skjedde på din ordre.

God service.

God informasjon når / hvis bestilling blir forsinket . Gode og konkurransedyktige på pris . Godt og bredt utvalg av produkter.

10 de febrero de 2026

Respuesta de Akvaristikk.no

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen, Elin! Veldig hyggelig å høre at du opplevde god informasjon underveis, og at du er fornøyd med både pris og utvalg. Velkommen tilbake – si gjerne ifra om det er noe vi kan hjelpe med neste gang.🐟😊

Det er bra så lenge

Det er bra så lenge, godt kvantitet og raskt levering. Nettsiden er litt tregt og gammelt men ellers bra

5 de febrero de 2026

Respuesta de Akvaristikk.no

Tusen takk for tilbakemeldingen, Bartlomiej! Veldig kjekt å høre at du er fornøyd med kvalitet og rask levering. Takk også for innspillet om nettsiden – vi tar det med oss og jobber med å gjøre den raskere og mer moderne. 🐟😊

Fast shipping.

Fast shipping.
God Price.
God quality

31 de enero de 2026

Respuesta de Akvaristikk.no

Tusen takk for tilbakemeldingen, Torleif! Kjempehyggelig å høre at du er fornøyd med rask levering, pris og kvalitet. Velkommen tilbake! 🐟😊

Valorada con 1 estrellas sobre 5

very bad

not delivering order, when order comes then its missing half of it.

2 de enero de 2026

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.