Valorada con 4 estrellas sobre 5

Trevligt snickeri med fina och varierande produkter. Mycket bra kundmottagande.

1. Tienda para la reforma del hogar
  2. Ebanista

Escrito por la empresa

Ta in trä i ert hem med hjälp av Alberi där vi gör det omöjliga möjligt. Vi blandar grafisk design med trä snickerier, skapar unika produkter, 3D relief tavlor på dig, dina husdjur och dina nära och kära, mått anpassade maassiva bord och mycket mer.

4,6

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Super bra utfört arbete

Var härligt bemötande från start, Christian byggde en bar till oss för vårt kontor. Blev precis som min vision, super nöjd!!

28 de enero de 2025

Hej
Tack, det var kul att kunna uppfylla era önskningar.
Christian B

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fint hantverk och gått bemötande

Fint hantverk och gått bemötande! Vi fick bilder på produkten under produktionen vilket gjorde oss säkra på vårt val av leverantör/hantverkare

30 de julio de 2024

Hej Linda
Tack själv och tack för förtroendet, det var kul att göra era båtskyltar.
Vänliga hälsningar
Christian B

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Beställde ett par skyltar till båten

Beställde ett par skyltar till båten, fick dom exakt på pricken så jag hade tänkt mig😁 enbart det bästa är bra nog för min båt! Så jäkla nöjd ☺️

18 de mayo de 2024

Hej John. Det glädjer mig att du tycker så mycket om de. Tack

Otroligt fin och välgjort

Vi fick en otroligt fin gravmarkör till min pappas grav. Christian var tålmodig och lyhörd när jag skickade bilder fram och tillbaka mellan honom och min familj för att vi skulle få precis som vi ville ha den. Superfint hantverk! Rekommenderas varmt!

21 de abril de 2024

Respuesta de Alberi

Hej Tack, det glädjer mig att du är nöjd med gravmarkören.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Trevligt snickeri med fina och…

Trevligt snickeri med fina och varierande produkter. Mycket bra kundmottagande.

16 de noviembre de 2023

Respuesta de Alberi

Hej Thomas. Tack, det glädjer mig att du är nöjd med din beställning

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastiskt handarbete & design.

Fantastiskt handarbete & design.
Älskar den droppformade lampan i svart.

14 de agosto de 2023

Hej
Det glädjer mig att du tycker om droppen.
Tack
Vänliga hälsningar
Christian

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Beställt brädor med olika text och…

Beställt brädor med olika text och motiv och blev jättenöjd, perfekta som personlig present.
Bra dialog innan beställning så vi var överens om utseendet och otroligt snabb!

29 de marzo de 2022

Tack Tina.
Du är alltid välkommen åter.
Cristian

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snyggt modifierad tröskel för robotdammsugaren skull

Fick suberp hjälp med att modifiera en sedan tidigare specialbyggd tröskel som var för hög för vår nyinköpta robotdammsugare. Trots mycket att göra så fixade Cristian tröskeln på några dagar, och efteråt har robotdammsugaren inga problem alls att ta sig upp och ner. Till råga på det hela så ser den nu mer avrundade tröskeln betydligt bättre ut.

Fick bra bemötande och snabba svar hela tiden.

6 de marzo de 2022

Hej Kevin. Tack, glad att jag kunde hjälpa till

Imponerande

Mycket smidig beställning. Beställde motiv på skärbråda med önskan om hur det skulle placeras. Smidig dialog keing motiv, placering, storlek etc.
Levererades samma dag som beställning.
Kan varmt rekommendera.

11 de febrero de 2022

Respuesta de Alberi

Hej Mats. Tack, det glädjer mig att du är nöjd med din beställning av skärbrädan

Perfekt säljare!

Köpte en skärbräda med eget motiv och är väldigt nöjd, kommer definitivt beställa igen, rekommenderas varmt!

4 de febrero de 2022

Respuesta de Alberi

Hej. Tack, det glädjer mig att du är nöjd med din beställning av skärbrädan

En mycket nöjd kund

Ett snabbt svar, en bra idé presentation med mkt hänsyn till mina önskemål och ett grymt slutresultat.

Kan inte annat än starkt rekommendera

27 de enero de 2022

Skärbräda

Köpte skärbrädor från Cristian på Alberi. Är väldigt nöjd med min skärbräda av purpleheart. Otroligt hantverk och väldigt trevligt bemötande.
Tack

21 de enero de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Superfint hantverk och trevligt bemötande

Beställde en julskärbräda och blev supernöjd. Dessutom var bemötandet jättebra, jag behövde en påse för att bära hem skärbrädan och alla påsar som fanns var för små så jag fick en av hans egna påsar, supersnällt.
Nästa gång jag behöver ngt i trä vet jag vart jag kommer beställa från :)

20 de diciembre de 2021

Respuesta de Alberi

Hej Ella. Tack och välkommen åter.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mycket nöjd med produkten jag…

Mycket nöjd med produkten jag beställde! Snabbt och smidigt, kändes väldigt personligt och säkert! 👌

3 de noviembre de 2021

Respuesta de Alberi

Tack Björn, det va kul att tillverka den åt dig.
Cristian

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.