Meer personeel betreft locatie leyweg. Heel vaak flessen automaat buiten gebruik. 13/4 was flessenautomaat vol en niemand om te legen. Caissière zegt doodleuk ik heb niemand, terwijl zij als enigste k... Ver más
Aldi Deltaweg Helmond geweest. Meteen binnen rechts 5 kilo nat stinkende uitgeschoten kruimige aardappelen voor 3,17 euro Stinkt enorm. 3 meter verderop aktie 10 kilo 8.95. Personeel zeg koop die 10 k... Ver más
Stop met die ongeloofwaardige reclame met Andy en Melissa. De mensen komen nooit boodschappen doen bij de Aldi. Daarnaast kost het maken van deze reclame onwijs veel geld. Dat beter besteed kan worde... Ver más
Solo premium keukenpapier, super absorberend en stevig? NOT!!!!! 2 dunne laagjes zeer slap en slecht absorberend. Kortom een afknapper en binnenkort ook nog in de aanbieding pfff. Zou het niet kope... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Bekijk de aanbiedingen, het assortiment, recepten, de kwaliteit en verantwoord pagina's van ALDI.
Amphitheatre Parkway, 94043, Mountain View, Holanda
- aldi.nl
Opvallend is het smakeloze in producten…
Opvallend is het smakeloze in producten van groenten en fruit. Aaardbeien, nb uit het seizoen, zijn niet rijp dan wel niet naar aardbeien smakend maar naar water, idem de sherrytomaten, waterige smaak, idem radijs en ga zo maar door. Mijn advies is, koop geen fruit en groenten bij de Aldi, er zijn genoeg supermarkten waar je deze beter kunt krijgen en bovendien ook biologisch.
Aldi aanbieden duurder dan normaal prijs deze week huismerk…
Aldi aanbieden deze week huismerk oploskoffie 2.99 100gram
Normaal prijs zonder aanbieden 4.99 200gram,ik dacht de koffie 200gram in aanbieden was want in folder stond super aanbieden,Do the math
Slechter dan slecht
Kom al jaren bij de Aldi in Son, maar de laatste 3 á 4 wkn erger ik me mateloos waardoor ik me genoodzaakt voel om een review te posten. Voornamelijk lege vakken (zowel s-morgens, s-middags als s-avonds). Veel pallets in de gangen (maar geen personeel die vult), waardoor je niet bij de schappen kunt komen. Doorgangen naar ander pad geblokkeerd door pallets (wederom nergens personeel die vult) waardoor je helemaal terug moet lopen naar het begin om het volgende pad in te slaan. Wanneer je personeel ziet en iets wilt vragen, is de reactie ronduit onbeschoft en brutaal, zodat je het de volgende keer wel uit je hoofd laat (misschien is dat wel de bedoeling.)Ook bij de kassa is een vriendelijke groet of glimlach ver te zoeken. De loopband ligt van voor tot eind vol met mijn producten, heb een hele kar vol, en geef regelmatig aan of ze iets rustiger willen scannen, zodat ik mijn boodschappen weer terug in de kar kan doen ( zonder resultaat). Meerdere keren worden de aangeslagen producten zo snel door geduwd waardoor deze op de grond vallen. Koekjes, beschuit e.d. zijn gebroken in verpakking, welke ik dus opnieuw uit het vak ga halen (ik ga niet voor kapotte producten betalen). Caissière wil snel, sneller, snelst de producten scannen, maar uiteindelijk komt het erop neer dat ze langer moet wachten (nieuwe producten halen, producten na het scannen in de kar leggen). Halverwege het inladen van de kar al roepen: contant of pinnen! Hebben ze nou echt niet door dat ik pas afreken als ALLE producten in mijn karretje liggen? (Als ik tijdens het inladen van mijn kar afreken, begint de caissière al de producten te scannen van de volgende klant, terwijl mijn producten er nog staan.) Als ik nogmaals vraag of ze even wil wachten, krijg je een zeer onbeschofte en chagrijnige snauw. Leiding zie je niet in de winkel, iedereen doet maar wat.. Ben er een beetje klaar mee met deze winkel! Gelukkig zijn er nog andere winkels in het dorp, waar ze wel vriendelijk en behulpzaam zijn tegen de klant. Mij zie je niet meer bij de Aldi in Son!!!!!
Al meerdere malen aangegeven dat de…
Al meerdere malen aangegeven dat de aangegeven prijs bij de runderhamburgers uit de vriezer(€ 7,49) niet overeenkomt met wat de kassa aangeeft. (€8,29)
Geen ramp! Maar niet eerlijk!
De producten zijn prima
De producten zijn prima, maar tegenwoordig hebben ze kassamedewerkers, die werkelijk onbebeleefd zijn , alle producten op een stapel gooien, geen gedag zeggen, en gaan zuchten als het te lang duurt voordat de spullen weggehaald zijn, koop al jaren gemiddeld voor 100 euro per week, en al zou het 10 euro zijn,misschien het personeel een training geven in klantvriendelijkheid?
matige klachtenbehadeling
XXL koffiecapsules...aan m'n zolen...gewoon marketing nepperij en ook nog slecht voor het milieu.
Vandaag kwam ik bij mijn lokale Aldi. Bij de ingang lagen XXL-producten. De Aldi "Nespresso" aluminium capsules was een van de aanbiedingen. Een heel grote doos via de XXL aanbieding. Prijs 3,99, maar er zaten maar 16 capsules per grote doos.
In het koffieschap lagen de gewone handige kleine doosjes met 20 stuks voor...dezelfde 3,99. Ergo, de grote XXL verpakking is een slechte marketingtruc. Foei ALDI.
Hoe onbeschoft wil je het mee…
Hoe onbeschoft wil je het mee maken..bij de aldi in gronsveld(Maastricht.
Hier zit de caissière gewoon met open mond bifi worstjes te eten.
En je tegen je te praten.
Gedrag personeel
Ik liep op het trottoir bij de parkeerplaats van aldi toen medewerker Bilal van de Aldi mij afsneed op de fiets en met de Jas raakte.Ik was hevig geschrokken en wilde hem aanspreken maar hij reed gewoon door.Zijn collega die ook buiten rondhing bemoeide zich ermee en begon mij verwijten te maken..dat is de ongekeerde wereld om zo'n hufter te beschermen en mij aan te vallen...Dit is wat je kunt verwachten van het Niveau aldi...laaag BAH
Onvoldoende kwaliteit
De kwaliteit van de producten is op de grens van wat kan, en regelmatig erover heen.
Onlangs strooikaas moeten weggooien. Het was muf en bedierf het eten. Geen enkele reactie van Aldi. Slecht.
Niet eens 1 ster
Niet eens 1 ster
Onze aldi in haarlem schalkwijk is echt vreselijk.het is een zooitje in de winkel, paden waar je niet door kan omdat er karren staan en de vakkenvullers staan er gewoon naast te praten
Zullen niet even opzij gaan of plek maken, in dat vak mag je dus gewoon geen boodschappen doen blijkbaar.
Dan bij de kassa vergeet de kassiere een artikel aan te slaan en dan wordt je gelijk opgepakt wegens diefstal en krijg je een boete die je moet betalen
Wat je ook uitlegt, maar ze liegen, bedriegen en luisteren niet wat je zegt.
Ik hè. Een klacht ingediend, maar de regiomanager heeft blijkbaar geen tijd
Bijna 3 maanden later nog steeds niets gehoord van de regiomanager.
Het is vreselijk dat mensen zo met elkaar om kunnen gaan!
Geen aldi meer voor mij dus
Zak jonge bladsla met rucola
Zak jonge bladsla met rucola. Inhoud 150 gram.
Even nagewogen door de kassiere......inhoud 110 gram.
Eigenlijk zit er nooit, aan gewicht, in de voorverpakte zakken wat er op staat
Reageert niet op product dat bedorven…
Reageert niet op product dat bedorven is. Aldi is soms wat goedkoper, maar de kwaliteit is drie slagen minder.
Klantenservice Klantvriendelijkheid iDat Moet Het Belangrijkste Verkoop Artikel bij De ALDI zijn ?
De ALDI super markt is van oorsprong een Duitse winkel maar hoe verder je daar vandaan komt, hoe groter de onbeschoftheid van het Personeel! Wij winkelen in “Het westen van Nederland” In “Onze” Aldi werden wij geholpen door een redelijk aardige jongedame die uitsluitend in brabbel taal kon communiceren geen Hollands iig, en dan nog meegemaakt ook notabene een uitsluitend Engelse taal Sprekende Turkse jongeman als Kassier, in de Winkel zelf loopt een Mijnwerker excuses een Bedrijfsleider rond die Marokko of Turkije roots heeft en die zeer aso antie nederlandse klant is, die ook een rabiate Onhartelijke manier van een Anti onaardige uitstraling uitstraalt, nooit klantvriendelijk houding heeft en eerlijk gezegd “” De Klanten De Winkel Uitkijkt! “” het is dat je zo nu en dan, daar naar binnen moet (hé in de dorpsstraat) voor wat dan ook, maar als je erover nadenkt dan is het toch bespottelijk dat ze (ALDI) dat doen en dat gewoon maar toelaten? Ze hebben een vermogen geïnvesteerd in de lokatie die niet op de loop zit, je vraagt je dan ook af: Wat is toch er mis met die afdeling Directie en de algemene bedrijfsvoering en de organisatie Personeelszaken personeelsbeleid ? De Nederlanders mogen niet racistisch zijn maar moeten “”verbinden maar Hoezo ? maar waarom moeten dan personen die bij de ALDI werkzaam zijn, feitelijk de reclame van de zaak zelf zijn, zo opvallend veel haat uitstralen naar het Nederlandse publiek dat bij hen argeloos langskomt voor boodschappen bij Aldi ?
Wederom wel geadverteerd en niet te koop ...
Vanaf vandaag (maandagochtend) volgens de reklamefolder in de aanbieding: XXL saucijzenbroodjes, lekker. Mijn vrouw vroeg ze even te gaan halen en gelijk een pak halfvolle melk mee te nemen. De saucijzenbroodjes bleken weer eens niet geleverd te zijn (zoals wel heel erg vaker) en zelfs was er geen halfvolle melk te vinden in de koeling..... dat dit bedrijf nog bestaat is mij een raadsel .....
Ik zal er nooit gaan werken ik heb 15 u…
Ik zal er nooit gaan werken ik heb 15 u gewerkt en krijgt 45 euro uit betaald dat is 3 euro per u voor bijna 18 jarige ik vindt dit een hele slechte zaak
Klantenservice die geen service…
Klantenservice die geen service verleent. Vraag/klacht ingediend, waarmee ze naar de leverancier kunnen gaan want het is een vraag over een deksel van de smeerbare roomboter die er in de winkel al vaak afvalt en thuis dus ook niet goed sluit. De dame die dit in behandeling heeft genomen werkt daar nog niet zo lang of ze vindt het normaal klanten een antwoord te geven waar ze niets aan hebben. Ik ben blijkbaar de enige persoon die deze vraag heeft gesteld over dit product van alle 500 filialen in Nederland…… Ik ga wel naar een andere supermarkt toe, waar ze wel goede kwaliteit verkopen en de klant wel service geven.
Aldi Joure,
Aldi Joure,
Heeft vaak niet de aanbiedingen waarmee geadverteerd wordt. Bepaalde producten zijn vaak niet op voorraad, vak blijft lang leeg.
Kom je bij een aldi in een andere plaats, Heerenveen, dan kan het blijkbaar allemaal wel goed.
ALDI ZALTBOMMEL WINKELVERBOD
Bij de kassa doe ik mijn rugtas af. De medewerkster vraagt meteen of ze in deze tas mag kijken. Ik laat dit toe, hoewel ik meteen in discussie ga dat ik dit belachelijk vind. Het slaat nergens op. Ze moet dit van haar baas, is haar reactie. 'Van moeten van de baas' is ook zo'n simpele dooddoener. Er komt drie man personeel bij. Ik krijg, jawel, een winkelverbod. Ik heb de politie gebeld. Deze vinden het een bizar verhaal. De leidinggevende bij het weggaan gesproken. Het excuus van het winkelverbod is dat ik niet vriendelijk was tegen de medewerkster. Da's onzin. Van mijn kant is geen onvertogen woord gevallen. Dat kan één van de medewerkers NIET zeggen.
Ter geruststelling: een winkelverbod is niet nodig. Onbeschoft behandeld worden staat niet op mijn lijstje. Gelukkig zijn er voldoende supermarkten in Zaltbommel waar ze de klant, ik kom al tientallen jaren bij ALDI, beter kennen en respecteren.
Aanbiedingen kloppen niet
Speciale aanbiedingen zijn zo beperkt beschikbaar dat ze de maandag middag nadat ze ingaan al zijn uitverkocht. Vaste aanbod in de aanbieding wordt niet juist geprijst, waardoor je alsnog de volle prijs betaald. Als je dit aangeeft aan het personeel krijg je alleen het antwoord dat het verkocht wordt voor de (te hoge!) stickerpijs ipv de aanbieding prijs.
Más información sobre otros tipos de reseñas.