Meer personeel betreft locatie leyweg. Heel vaak flessen automaat buiten gebruik. 13/4 was flessenautomaat vol en niemand om te legen. Caissière zegt doodleuk ik heb niemand, terwijl zij als enigste k... Ver más
Aldi Deltaweg Helmond geweest. Meteen binnen rechts 5 kilo nat stinkende uitgeschoten kruimige aardappelen voor 3,17 euro Stinkt enorm. 3 meter verderop aktie 10 kilo 8.95. Personeel zeg koop die 10 k... Ver más
Stop met die ongeloofwaardige reclame met Andy en Melissa. De mensen komen nooit boodschappen doen bij de Aldi. Daarnaast kost het maken van deze reclame onwijs veel geld. Dat beter besteed kan worde... Ver más
Solo premium keukenpapier, super absorberend en stevig? NOT!!!!! 2 dunne laagjes zeer slap en slecht absorberend. Kortom een afknapper en binnenkort ook nog in de aanbieding pfff. Zou het niet kope... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Bekijk de aanbiedingen, het assortiment, recepten, de kwaliteit en verantwoord pagina's van ALDI.
Amphitheatre Parkway, 94043, Mountain View, Holanda
- aldi.nl
Onterecht beschuldigd voor diefstal…
Onterecht beschuldigd voor diefstal zonder bewijs ben de winkel niet eens uit gelopen! Belachelijk als het tijd is voor de personeel om met pensioen te gaan stuur ze dan ook gewoon weg! Oude vrouw als beveiliger neer zetten die haar werk niet meer secuur kan doen! Liever dan gewoon niet meer! Kom hier nooit meer terug Aldi Dordrecht kiespijn!
Buiten de oerdomme reclame is de Aldi…
Buiten de oerdomme reclame is de Aldi een slechte supermarkt!
Alsi biedt producten aan die er niet zijn!
Aldi de goedkoopste? Zeker niet naar onze ervaring.
Vandaag naar Aldi geweest met een lijstje producten die ik wilde kopen met behulp van de folder (24/11-30/11). Werkelijk de helft van ons lijstje was er gewoon niet. Medewerkster gevraagd. Ook zij zoeken, maar nee… sorry, het is er niet!
Wat was er dan allemaal niet? Oude kaas bitterballen, toast ovaal, 2 pack focacia’s, borrelnoten, truffelsalami, cranberry compote.
Voorlopig maar niet meer naar de Aldi.
Aanbieding 6 flesjes Karmeliet voor…
Aanbieding 6 flesjes Karmeliet voor €6,99 . Helaas genept; betreft 0,25 cl flesjes in plaats van normaal 0,33 cl.
Smerige retouren gewoon in de winkel…
Gisteren plaid gekocht waarvan de verpakking deed vermoeden dat deze teruggebracht was. Kennelijk worden geretourneerde producten niet gecontroleerd en voor de volle prijs weer in de winkel gelegd in beschadigde verpakkingen. Bij ingebruikname gisterenavond bleek deze plaid vol met vieze vlekken (net snot) te zitten.
Gereclameerd over deze verontrustende kwestie en aangeboden oplossing was terugrijden naar de winkel om product te ruilen of geld retour.
Nul compensatie voor deze wanprestatie en de te maken kosten.
Schandalig!
Wat een minachting voor de klanten…
Wat een minachting voor de klanten altijd lange rijen aan de kassa ook als het niet druk is. Vandaag een nieuw dieptepunt 17 karren verdeeld over 2 gangpaden en 1 kassa open. Schandalig gooi die tent dicht als dit het beleid van Aldi Nederweert is.
Lekke rubberen laarzen
Had rubber laarzen gekocht van € 15 bij de Aldi. Aanvankelijk bevielen de laarzen goed, totdat het begon te regenen. Een laars bleek lek. Teruggegaan naar de winkel. Natuurlijk had ik geen bonnetje meer, aangezien ik eerst tevreden was. Doordat ik geen bonnetje meer had kreeg ik € 4 terug! Nu liggen dezelfde laarzen weer voor € 15 in de winkel. Triest!
Hoera Aldi weer de goedkoopste. Of toch niet?
Hoera Aldi weer de goedkoopste. Of toch niet? Milsani karnemelk toetje van E 0, 49 naar E 0,59 Dat is maar liefst een verhoging van 20% En zo word je contninu door de grote kruideniers bij de neus genomen!
Folder
De link op de website (Aldi.nl) van de folders werkt niet meer. Mail naar Aldi klantenservice gestuurd, men weet niet wat ik bedoel.
Via de tablet werkt het nu wel weer, maar via de comp nog steeds niet.
Kwaliteit gaat enorm achteruit
Steeds meer producten worden qua inhoud goedkoper gemaakt. Multivitamine drank bijv. Hoofdbestanddeel nu water, voorheen geconcentreerd sap. In een fles curry saus zit nu 3 keer ! meer toegevoegde suiker tov de vorige versie en super dun alsof het water 💦 is.
De etiketten incl merknaam wijzigen niet maar de producten zijn volledig gewijzigd.
Aldi euromarkt 89t/m 97
Aldi euromarkt 89t/m 97
Ik heb het weer eens geprobeerd naar de Aldi voor de aanbieding gegaarde kip van vrijdag 31-10 t/m zondag 02-11.
Die kip heeft echt vleugels gezien ik vrijdag t/m zondag de winkel in de vroege uren heb bezocht maar geen gegaarde kip gezien. Medewerker wist mij te vertellen dat ik me waarschijnlijk vergiste wanneer deze in de aanbieding is en begon inderdaad aan mezelf te twijfelen toen ik vrijdag voor het eerst dit filiaal bezocht. Affijn 2e dag geen kip en nu vandaag kreeg ik een snauwde medeling van een zeer ongeïnteresseerde vrouwelijke dikke medewerker dat de kip op is.
Met de opmerking van mijn kant wees eerlijk er is geen kip geleverd wimpelde ze met haar hand het gebaar van wegwezen ouwe zeur, althans zo kwam het bij over.
Misschien een tip om het personeel voordat ze aan het werk gaan een klantvriendelijkheidscursus te laten volgen. Alhoewel deze vrouwelijke medewerker zal in mijn ogen hier never nooit voor slagen.
Jammer hoor ik had me wel verheugd op de gegaarde kip zonder vleugels.
vandaag ben ik naar de aldi
Today, 29 October 2025, at 4:34 pm, at ALDI Rompertpassage 48 in 's-Hertogenbosch, I did some shopping at Aldi with my daughter. When I arrived at the counter, the cashier started acting weird and entitled.
At the counter, she told me I can't buy energy drinks. She started insulting my daughter, calling her a male name. You need to show ID to buy energy drinks. told her the drinks are for me, not my daughter; that she called her male, which is very insulting; and that she has no respect and is not professional, so she called a staff member to ask about the ID matter and told her these drinks are for me, not for my daughter. She started to push it. Remember, she is just a new worker. Train them better before they act like this to customers. She is very rude and disrespectful. Also, she stops a customer to check her bag in front of me. Are customers of Aldi thieves now? I told her about it. You can't stop people if you have no proof of stealing anything. She checked her bag in front of me. Very unprofessional. This is my complaint about Aldi. told her this is not the correct way; she told me her boss told them she needed to check bags and ask for ID, Aldi rules. If you want to buy energy drinks, the other worker who she called was very professional and handled it in the correct way. She called for help training them like her; you will not have problems.
Slechte zaak
Vandaag in de Aldi Haarlem-Noord weer eens wezen winkelen. Wederom een afgang wat een slechte rommelige zaak en wat een slecht en ongeinteresseerd personeel! 20 man voor de kassa en toch maar 1 kassa openhouden na 25 minuten besloten ze toch maar een extra kassa te openen. Nou dit was echt de laatste keer dat ik hier geweest ben.
Aldi Muesli is kunstmatige troep
De Golden Bridge Krokante Muesli is echt kunstmatige troep. Het is net als of je op plastic zit te kauwen en daar moet je nog je best voor doen ook. Ik had er meer van verwacht voor die prijs. Zijn er mensen die het met me eens zijn?
Wildcamera in de aanbieding
Wildcamera in de aanbieding, al vroeg oppad. Diverse filialen bezocht,overal zogenaamd al uitverkocht. Zeer zuinige inkoop van Aldi als er überhaupt wel camera's geweest zijn.
Lekker goedkoop
Klacht over behandeling door filiaalmanager
Geachte heer/mevrouw,
Op 19 oktober 2025, rond 11:20 uur, bezocht ik het Aldi-filiaal aan De Centrale 39B, 8924 CZ Leeuwarden. Na het doen van mijn boodschappen en het afrekenen bij de kassa vertelde ik aan de kassière dat ik bij een eerder bezoek mijn muntje niet uit de winkelwagen kon krijgen. Daarom vroeg ik of ik mijn muntje terug kon krijgen.
De kassière riep via de portofoon de manager erbij (een jonge man van ongeveer 20 jaar) om mij verder te helpen. Toen de manager kwam, legde ik mijn probleem uit en vroeg ik vriendelijk om mijn muntje terug. De manager reageerde echter dat hij “er niets mee kon” of “er niets mee had”. Deze opmerking was voor mij onduidelijk, en er werd geen poging gedaan om mijn probleem op te lossen of begrip te tonen voor mijn situatie.
Ik vond de houding en manier van communiceren van de manager onvriendelijk en niet servicegericht. Als regelmatige klant van Aldi ben ik gewend aan een bepaalde mate van service, en deze ervaring voldeed niet aan mijn verwachtingen. Daarom dien ik deze officiële klacht in. Ik verzoek u vriendelijk om een uitleg over hoe Aldi omgaat met dit soort situaties en een passende oplossing, zoals een vervangend muntje of een andere vorm van compensatie.
Mijn ervaring met Aldi.
Vandaag alweer de flessenautomaat die niet naar behoren werkt bij de Aldi Horst. Ook waren er weer een aantal artikelen op die nog aangevuld moesten worden, o.a. de frites en snacks. En een zeer onvriendelijke medewerkster. Ik doe sinds een paar maanden de boodschappen bij de Aldi ipv de Lidl maar nu snap ik waarom het bij de Lidl altijd drukker is dan bij de Aldi! Lidl is echt wel beter. Toch weer boodschappen gaan doen bij de Lidl.
OPLICHTING DOOR ALDI NEDERLAND ‼️‼️‼️
OPLICHTING DOOR ALDI NEDERLAND ‼️‼️‼️
Wortelen in de reklame!!
2x 1 kg voorc€1,50
Thuis wegen
Wat blijkt ??.....
In elke zak zit amper 900 gram !!!!
Klacht geschreven naar ALDI
antwoord: dan moeten bij de winkel zijn !!!
Nee ALDI
WE GAAN ALDI NEDERLAND AANKLAGEN
EN AANGIFTE DOEN BIJ POLITIE EN JUSTITIE
U OOK ?
Aldi voorgebakken loempia
Oke, in de aanbieding 2e week oktober.
Voorgebakken loempia met groenten en kip..
3.99 euro.
Ik ben al vele tientallen jaren klant en van de Aldi.
No nonsens, gewoon eerlijk, goed en de voordeligste.
Dit is dan ook voor het eerst dat ik mij negatief uit over de Aldi.
Directie, management, ga het zelf even eten.
Gewoon te smerig, geen kip te beleven.
Heel erg slecht!
Ben echt teleurgesteld dat Aldi dit durft te verkopen, ook nog in de folder.. aanbieding. echt vies!!
Más información sobre otros tipos de reseñas.