Meer personeel betreft locatie leyweg. Heel vaak flessen automaat buiten gebruik. 13/4 was flessenautomaat vol en niemand om te legen. Caissière zegt doodleuk ik heb niemand, terwijl zij als enigste k... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Aldi Deltaweg Helmond geweest. Meteen binnen rechts 5 kilo nat stinkende uitgeschoten kruimige aardappelen voor 3,17 euro Stinkt enorm. 3 meter verderop aktie 10 kilo 8.95. Personeel zeg koop die 10 k... Ver más
Stop met die ongeloofwaardige reclame met Andy en Melissa. De mensen komen nooit boodschappen doen bij de Aldi. Daarnaast kost het maken van deze reclame onwijs veel geld. Dat beter besteed kan worde... Ver más
Solo premium keukenpapier, super absorberend en stevig? NOT!!!!! 2 dunne laagjes zeer slap en slecht absorberend. Kortom een afknapper en binnenkort ook nog in de aanbieding pfff. Zou het niet kope... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Bekijk de aanbiedingen, het assortiment, recepten, de kwaliteit en verantwoord pagina's van ALDI.
Información de contacto
Amphitheatre Parkway, 94043, Mountain View, Holanda
- aldi.nl
Aldi zutphen nu weer iets over de daum
Aldi zutphen nu weer iets over de daum, 2e keer en ziek geworden. Reactie 2 pakken vla en verder niets. De zuivel over datum word vernietigt en de controle daarop is er niet. email van aldi bestaat niet. De klant is geen koning, De lidl doet dat beter. En de ah ook. die helpen de kerk en geven korting. Jumbo daz helemaal slecht.
vers producten bij de aldi
vers producten bij de aldi zijn soms zelfs voor de datum al zeer slecht, goedkoopste supermarkt volgen Kassa. Ja als je rotzooi verkoopt is dat niet zo moeilijk.
Gsm ik ben nu vanaf maandag bezig
Gsm ik ben nu vanaf maandag bezig, om de aanbieding van16-06-2025 te kopen! Maar is nog steeds niet binnen! Jammer want ik wilde de overjarige kaas!!!!! Was van 16-06-2025 tot 25-06-2025 een aanbieding.Nou zijn er in de jol in Lelystad heel vaak de aanbiedingen er niet erg jammer
Slechte service
Goeden morgen.
Per ongeluk vergeten mijn emballage bon in te leveren in Veldhoven. Maar gelukkig in Vriezenveen ( volgende vakantiestop) is ook een Aldi. Dus...... dan leveren we daar de bon in.
Helaas meneer dat gaat niet. Wat is dit dom voor een landelijke organisatie. Je zou toch zeggen dat het allemaal op dezelfde bult gaat. Nee meneer sorry die moet u in Veldhoven ( 185 km) inlevern
"Klantvriendelijkheid "
Tot 2x toe hoor ik hoe 2 personeelsleden van de Aldi in Burgh Haamstede achter de rug van klanten over hen spraken. Een gang verder moppert een klant tegen haar man over de klantvriendelijkheid van weer een ander personeelslid.
Jammer, zo hoeft het helemaal niet te gaan!
Voor de zoveelste keer was een…
Voor de zoveelste keer was een aanbieding uit de folder niet aanwezig in het filiaal waar ik kom.
Voor de aanbiedingen op maandag en woensdag ga ik niet meer in de ochtend kijken want dan zijn ze er nooit. Kijk in in het filiaal op woensdagmiddag dan gebeurt het er een heel enkele keer dat het product wel geleverd is. Wat ik mij afvraag is het volgende. Ligt het aan het filiaal waar ik altijd kom of is dit landelijk?
Oplichters zijn het nu is de Broodmix
Oplichters zijn het nu is de Broodmix
weer terug gestuurd deze week ook al
twee andere producten en dan maar
zeggen dat ze de goedkoopste zijn
schandalig dat ze die spullen verkopen
He 3x zalmmoten gekocht bij aldi e
Heb nu 3x zalmmoten gekocht bij aldi en helaas had ik een half uur na het eten van de zalm verschrikkelijke buikpijn en diaree.de eerste keer was ik laconiek er over "zo maak je je darmen schoon" maar de keren erna heb ik toch zwaar mijn bedenkingen .maar zeker weten dat het aan de zalm lag.nu kun je wel naar de winkel gaan maar daar zeggen ze toch daar kunnen we niets aan doen.maar een ding is zeker voor mij geen zalmeer van de aldi
Ik was bij Aldi in Brunssum Noord
Ik was bij Aldi in Brunssum Noord: een klant gaf 2 verse broodjes aan de cassiere met de mededeling dat ze op de grond waren gevallen. De Cassiere haalde de schouders op en zei laconiek: “5 secondenregel… dat betekent dat als je ze binnen 5 seconden opraapt, er niets aan de hand is” Ik reageerde daarop met” wat een onzin!”
De cassiere zei daarop dat dat geen onzin was anders zouden “ ze” hen dat niet vertellen..
Dit kan toch niet waar zijn Aldi?
De 'Goedkoopste van Nederland', ja..op papier!ze week 4 keer in de Aldi Bilthoven…
Deze week 4 keer in de Aldi Bilthoven geweest, donderdag, vrijdag, zaterdag 2 keer, maar de aanbieding volle kwark nergens te vinden. Ja, zo kan ik op papier zogenaamd de goedkoopste van Nederland zijn!!! En als dit de eerste en enige keer zou zijn,tja, dat kan, maar ik loop hier telkens tegen aan. Maar binnenkort helemaal niet meer, dan ga ik helemaal niet meer!
Ik was altijd grote fan van aldi
Ik was altijd grote fan van aldi, maar dat neemt af
Wij bezoeken aldi in heerhugowaard iedere week, het is een fijne nette winkel met aardig personeel. We vinden het fijn om te weten waar alles staat maar de laatste tijd verandert het standaard assortiment op een manier die voor ons niet prettig is. Een tijdje geleden begon het met de koffie die niet te drinken is. Vervolgens de leverworst die niet meer lijkt te bestaan uit lever maar uit een gelei met leversmaak. De reden dat ik deze review schrijf gaat over de kaas. Jong belegen kaas was altijd van goede kwaliteit tot een paar weken geleden. De kaas smaak van de kaas was er niet meer en toen ik de plakken nader ging bekijken waren ze doorschijnend. Ze drogen uit in de koelkast en de smaak is weg. Ik heb begrip voor het feit dat men op zoek is naar goedkopere opties maar de kwaliteit van de producten loopt naar mijn mening hollend achteruit. Inmiddels ben ik fan van de Deka, betaalbaar en veel hoger in kwaliteit
Teloorgang.
Tja, een teloorgang. 'Ben heel lang een vaste klant geweest van de Aldi, 2x per week. Nu kom ik er bijna niet meer. Bij aanbiedingen vis ik vaak achter het net en heel veel producten, die ik gewend was te kopen zitten niet meer in het assortiment. Bijvoorbeeld Aroma mix. Wel dozen vol met gehaktkruiden van dezelfde fabrikant. Het jaren in het assortiment zittende haring filets in tomatensaus (fabrikant uit Duitsland) is vervangen door een Pools fabrikaat met Aldi logo. Het is plm 20 ct goedkoper, maar de kwaliteit en smaak deugen niet. Op die manier lijkt het dat Aldi 'de goedkoopste van het land' wil zijn. Geregeld tref ik producten aan, waar de houdbaarheidsdatum van verstreken is. Ik merk ook dat op vergelijkbare tijdstippen waar vroeger de winkel vol stond, er nu slechts 3 of 4 klanten zijn. Maar dat is logisch.
Ik heb voor de zoveelste keer en steam…
Ik heb voor de zoveelste keer en steam card gekocht bij de aldi in Goes en weer werkt deze niet en krijg je iemand te spreken via een chatbox en als je dan uitleg dat de steam card niet werkt stoppen ze met chatten en wordt je terug gestuurd naar het hoofd menu. Ik wil me geld terug het is nu al de vierde keer dat de card het niet doet
Jammer dat een medewerker in Aldi…
Jammer dat een medewerker in Aldi filiaal in Goes beweerde dat de pauze tijd voor de klant gaat. Ik vind dit zelf een rare constatering volgens mij brengen de klanten geld bij de Aldi e wordt die medewerker er van betaald.
Aldi heeft een nieuwe leverancier voor…
Aldi heeft een nieuwe leverancier voor biologische yoghurt. Wat een deceptie.
De vorige leverancier was uitmuntend. Romig en vol van smaak.
Nu is het Veco geworden met een receptuur die mij niet zint.
Veel dunner en smaak zoals halfvolle yoghurt.
Ik heb mijn conclusie getrokken
VOEDSELVERSPILLING EN KLANTONVRIENDELIJKHEID BIJ ALDI AXEL
VOEDSELVERSPILLING EN KLANTONVRIENDELIJKHEID BIJ ALDI AXEL
Op 9 mei 2025 om 19:15 uur ging ik boodschappen doen en moest bij de Aldi in
Axel zijn voor kattengrit. Terwijl ik op de afdeling brood en banket liep,
zag ik nog vier verse gevulde koeken liggen. Perfect voor mijn visite dit
weekend, dacht ik.
Net toen ik ze wilde pakken, stond ik er recht voor en stak mijn hand uit.
Maar plotseling trok een, vermoedelijk Poolse, medewerkster razendsnel het
karton met de koeken weg en gooide ze in een vuilniszak. Door haar haast
vielen er zelfs twee op de grond. Geschrokken riep ik nog: "Ho! Stop!" maar
ze negeerde me volledig. Toen ik haar erop aansprak, reageerde ze nonchalant
met: "Ze zijn nog niet vies!?"
Dit voelde voor mij ontzettend verkeerd. Andere winkels prijzen producten af,
gooien ze pas na sluitingstijd weg of doneren ze aan de voedselbank. Aldi
daarentegen gooit zomaar vers eten weg, ruim voor sluitingstijd, terwijl
klanten er letterlijk voor staan. Ik besloot het aan te kaarten bij de kassa
en vroeg naar de bedrijfsleidster. Haar reactie was ronduit schokkend. Ze keek
verontwaardigd en zei: "Ja, en?" Alsof het volledig normaal was. Toen ik haar
vroeg of ze deze manier van werken serieus vond, gaf ze kort aan dat ze de
medewerkster erop zou aanspreken. Maar haar houding sprak boekdelen: er werd
niets serieus genomen.
Geïrriteerd liep ik door naar Albert Heijn, waar ik zonder zorgen iets lekkers
voor mijn visite kon kopen. Ik shop al nauwelijks bij Aldi Axel, aangezien de
Aldi in Zelzate (België) voor mij handiger is vanwege producten die Albert
Heijn niet heeft. Op basis van dit soort ervaringen raad ik iedereen aan de
Aldi in Nederland te boycotten wegens hun maatschappelijk onverantwoordelijke
werkwijze en klantonvriendelijke houding.
Manderijnen 2.59 vandaag gekocht niet eetbaar
Smakeloos en het heeft ons dessert verpest.
Terug gebracht en geld terug.
De beste in fruit, ga toch liever naat lidl.
Wordt fruit eigenlijk wel qua smaak getest?
Jamner!
Een ramp
Wat gaat er niet mis bij aldi ....ik ga nu al wat jaren naar aldi in Hof van Holland in Zwijndrecht .Het gaat steeds slechter met dit bedrijf....nu al weken geen oude kaas van het merk wat ik altijd koopt .Ik koop zeker geen fruit meer bij aldi .ongeïnteresseerd personeel .als je wat vraagt ..krijg je als antwoord als het er niet ligt is niet binnengekomen punt. Pelpindas al een paar weken niet te krijgen .Meerdere smaken van thee bijvoorbeeld liggen allemaal op de zelfde tree. Dan moet je een halve schap leeghalen om te zien of er achter in je smaak er toevallig nog ligt .Bij de afdeling brood wordt er nagenoeg niet bij gevuld ...want dat moeten ze afbakken en daar is geen tijd voor met die paar mensen die bij aldi werken...als je vergelijkt met andere supermarkten. Van daag was het echte laatste keer dat ik naar de aldi me boodschappen gaat . Aldi zou eens moeten reageren op de review van mensen ...maar daar zijn zelfs te arrogant voor .
Kwaliteit van veel producten steeds slechter
Ik merk dat steeds meer producten (al dan niet in nieuwe verpakkingen) enorm in kwaliteit achteruit gaan tot aan niet te (vr)eten aan toe. Het klachtenformulier op de website werkt niet en email ( zoals op website vermeld contact..aldi.nl)komt terug omdat vlgs melding hun account in onderhoud is. Zouden ze de hoeveelheid klachten niet meer aankunnen?
De reclame over de eieren is geweldig…
De reclame over de eieren is geweldig voornamelijk door die guitige kop van die zgn medewerker heel veel gezien deze week maar hij blijft leuk.
Más información sobre otros tipos de reseñas.