Valorada con 2 estrellas sobre 5

Meer personeel betreft locatie leyweg. Heel vaak flessen automaat buiten gebruik. 13/4 was flessenautomaat vol en niemand om te legen. Caissière zegt doodleuk ik heb niemand, terwijl zij als enigste k... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Aldi Deltaweg Helmond geweest. Meteen binnen rechts 5 kilo nat stinkende uitgeschoten kruimige aardappelen voor 3,17 euro Stinkt enorm. 3 meter verderop aktie 10 kilo 8.95. Personeel zeg koop die 10 k... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Stop met die ongeloofwaardige reclame met Andy en Melissa. De mensen komen nooit boodschappen doen bij de Aldi. Daarnaast kost het maken van deze reclame onwijs veel geld. Dat beter besteed kan worde... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Solo premium keukenpapier, super absorberend en stevig? NOT!!!!! 2 dunne laagjes zeer slap en slecht absorberend. Kortom een afknapper en binnenkort ook nog in de aanbieding pfff. Zou het niet kope... Ver más

Información sobre la empresa

1. Supermercado
  2. Servicio de entrega de comestibles
  3. Tienda de alimentos

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Bekijk de aanbiedingen, het assortiment, recepten, de kwaliteit en verantwoord pagina's van ALDI.

• Amphitheatre Parkway, 94043, Mountain View, Holanda

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Quadrocopter

Wilde vandaag 16-4-2025 om 10.45 de quadrocopter kopen maar helaas zoals altijd waren ze niet meer aanwezig, wel binnen gekregen maar "uitverkocht" zoals zoveel dingen!

16 de abril de 2025

Slecht werkende app

Slecht werkende app, en dat is al een tijd zo.
Ik weet niet wat voor knoeier daar aan de knoppen zit maar ik ben er al aardig klaar mee.

15 de abril de 2025

Aldi goedkoper

Aldi goedkoper. Vergeet het maar ! Altijd lange rijen . Weinig personeel. Producten die vaak naast de koeling liggen en doodleuk terug gelegd worden waardoor een ander ziek word . Verpakkingen vaak open of kapot. Nee en de prijzen zijn hier echt niet na . Vaak nog duurder dan AH of Jumbo.

10 de abril de 2025

Wat ging er mis; alles Aldi EindhovenAalsyerwg

Wat ging er mis: alles. Winkel scant zogenaamd zelf de producten. 50% van de producten staan teveel op de kassabon. We hebben de volle kar met boodschappen laten staan. Kom hier noooit meer terug. Oplichterij en veel te weinig personeel om het te herstellen. Gemiste kans Aldi Eindhoven Aalsterweg, jammer.

3 de abril de 2025

Manipuleren van klanten

Aldi had het mooie scan and go, waarbij je telefoon de scanner was. Ik vond het handig en gebruikte het graag. Blijkbaar geen succes voor aldi zelf want het is alweer afgeschaft. Ze hebben meer zelf scan kassa's geïnstalleerd, maar met een volle kar vind ik dat niet handig, slechts 1 normale kassa open met een lange rij tot gevolg. Als je vraagt of er nog een kassa open kan, wordt je naar de zelf scan verwezen en weigeren ze om een andere kassa te openen. Beleid van bovenaf krijg ik te horen, pure manipulatie van de klant om zo hun eigen systeem door te drukken. De klant is koning... niet bij de aldi iig. Tijd voor een ander supermarkt

26 de marzo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vandaag heb ik bij ALDI Uden een…

Vandaag heb ik bij ALDI Uden een bijzonder onaangename ervaring gehad, zowel met enkele klanten als met een kassière. Terwijl ik in de rij stond en me realiseerde dat ik bakpapier was vergeten, liep ik snel op en neer om het te halen. Op dat moment stond ik direct achter een mevrouw bij de kassa, en er was nog niemand achter mij. Toen ik terugkwam, zag ik tot mijn verbazing dat meerdere mensen zich hadden voorgedrongen en mijn product naar achteren was geschoven, alsof ik er nooit was geweest.

Toen ik aangaf dat dit respectloos en ongemanierd was, werd ik geconfronteerd met verbaal verzet van de betrokken klanten. Zelfs toen ik vroeg aan de mevrouw voor wie ik stond of ik inderdaad achter haar stond – waarop zij bevestigend antwoordde – bleven de anderen beweren dat ik zelf voordrong. In plaats van hier professioneel op te reageren, riep de kassière een medewerker bij en liet ze de situatie escaleren, terwijl het eenvoudig kon worden opgelost.

Wat echter het meest teleurstellend was, was de houding van de kassière zelf. Het ging om een wat grotere mevrouw met bruinroodachtig haar. Toen ik uiteindelijk aan de beurt was, weigerde ze mij zelfs maar aan te kijken of een woord te zeggen. Zelfs toen ik haar een fijne dag wenste, bleef ze stil en keek ze boos weg. Vervolgens hoorde ik hoe de klanten achter mij openlijk over mij roddelden, terwijl ik mijn tas inpakte. Dit alles gaf mij een sterk gevoel van vijandigheid en uitsluiting.

Dit was geen gewone miscommunicatie, maar een situatie waarin een klant onterecht werd genegeerd en respectloos behandeld. Ik verwacht van een supermarkt dat personeel neutraal en professioneel blijft, zeker in een conflict. De passieve, vijandige houding van de kassière was onacceptabel en heeft ervoor gezorgd dat ik ervoor kies om nooit meer bij ALDI te winkelen.

Toen ik later de Google Reviews bekeek, zag ik de 1-ster review van Diederik over deze ALDI, waarin ook een negatieve ervaring met het personeel werd beschreven. Dit bevestigt voor mij nog meer dat dit geen incident op zichzelf is, maar een breder probleem binnen deze vestiging. Ik hoop dat ALDI Uden serieus kijkt naar de manier waarop personeel met klanten omgaat, zodat anderen niet dezelfde ervaring hoeven te doorstaan.

25 de marzo de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Very good prices

It's not have the biggest variety but you ll find few products in very good price and a lot of offers,also the employees are good and help you,the only disadvantage is that they should protect better some foods,like the pies and bread.Its worth a visit, I find there some very tasty goodies in very low price

14 de marzo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Check het Baldo voer van Aldi !!

Ik heb al een poos geleden Baldo natvoer voor mijn hondje gekocht.
Gelukkig voel ik eerdt of er wat raars in zit. Deze keer schrok ik echt!!!
Er zat ern blauw stuk kunsstof in, van zo'n bak die je bij de groente afdeling wel ziet, of op de markt.
Ik heb direct Aldi gemaild.
Aangegeven wat er wel niet had kunnen gebeuren als ze het doorgeslikt had.

Het antwoord was dat het erg vervelend was en ze mij wel wat gratis bonnen
konden sturen om andere Baldo kuipjes te halen.

Nou zeg! Wat denken ze nou zelf!!
Ondertussen had ik problemen met viesogende honing, dus ik naar de aldi hier.
Ik kreeg nieuwe honing, maar na ik mijn verhaal over t voer had verteld, snapte hun mijn "boosheid" wel.
Ik dacht dat ze voor de moeite en hoe fout het kon zijn gegaan, wel wat anders konden aanbieden dan bonnen voor hetzelfde voer.

Ik koop geen voer meer bij Aldi, en betreur hun manieren.

(Aldi: Ik kan geen andere datum achterlaten, alleen die van vandaag)

12 de marzo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Aldi Bergeijk een geweldige…

Aldi Bergeijk een geweldige winkel,iedereen is erg behulpzaam.
De dame achter de kassa met kort blond haar een aanwinst voor de winkel.
Vriendelijk en je verlaat de winkel met een glimlach.Een Topper is het!!

9 de marzo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Het zijn weer de XXS-weken bij de aldi!! De aldi op zijn smalst.

Waddenbrood in de aanbieding: korting van 14%. Maar nee, aldi bedoelt het gewicht. Het brood van 800 gram weegt 740 gram. En zo is het met veel producten bij de aldi die maar in prijs blijven stijgen of in gewicht dalen. De goedkoopste supermarkt?? Vergeet het, het aldi management bestaat uit gore oplichters.
Later in de week heb ik een tweede brood gepakt en 3 sneetjes van het brood ernaast toegevoegd. Een wat omslachtige manier om je recht te krijgen maar als we het nou allemaal zo doen dan helpen we de aldi op het juiste pad.

26 de febrero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Aldi adverteert dat zij de goedkoopste…

Aldi adverteert dat zij de goedkoopste zijn dat klopt misschien want heel vaak zijn de aanbiedingen niet op voorraad en er wordt slecht gecommuniceerd met de winkels als er iets niet is hopeloos uiteindelijk na heel veel gereis opgelost door bemiddeling manager zeist

28 de febrero de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Aldi Poldermeesterplein 7 Aalsmeer

Dames daar zijn altijd klantvriendelijk en vaak druk. Woensdag 11:32 slechte ervaring met de jongeman aan de kassa. Om m2 uit te sparen heeft Aldi hier van die waardeloze plateau kassa's tbv winkelwagens en blauwe rolbakken. Dat plaatsen lukt door de hoge scan snelheid vaak niet dus moet je maar graaien en snel afrekenen, een rommeltje dus. Ik had 3 kleine ledlampjes van verschillend type en nr, attendeerde de scannerboy erop, maar hij schoof ze opzij, onzichtbaar door de betaalterminal erboven. Heb ze betaald volgens de bon, maar niet ingepakt, Ik stond nb 3 meter achter hem. Dan roep je toch even? Wie fraudeerde hier nu, de volgende klant, de Aldi medewerker of allebei (Pools?)

26 de febrero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gewoon prima

Natuurlijk is de Aldi soms niet goed bevoorraad, net zoals andere supermarkten.
Maar mijn mening over Aldi in Hedel ben ik best tevreden
Hardstikke handig vind ik de selfservice kassa's voor niet al te veel boodschappen.
Voor de rest vind ik de producten over het algemeen gewoon goed.
Soms zijn er dingen die tegenvallen maar dat geldt ook voor de huismerken van andere supermarkten.
En dan is het ook nog eens persoonlijke smaak.
Maar ik ga vaak naar Aldi,gewoon prima.

21 de febrero de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

mensen klagen terecht over jumbo

mensen klagen terecht over jumbo. maar bij aldi staphorst en aldi meppel aan de rembrandlaan gaat het de laatste maande ook niet echt lekker
regelmatig lege schappen. produkten uit de schappen
worden weing bij gevuld

voor mij is aldi ook langzamerhad verleden tijd

maar eens kijken bij liddl .medewerkers waren altijd stuk vriendelijker

21 de febrero de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.