Zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Beloven dat de ladder op tijd geleverd zou worden aangezien er werkzaamheden verricht moesten worden waarbij deze nodig was. Zou geen probleem zijn. Na een... Ver más
Top 4x6 multiladder. Super degelijk en stabiel. Veelzijdig door zijn flexibele inzet en compacte opberg formaat. Degelijke kwaliteit gaat wel gepaard met iets meer gewicht, maar op vlakke grond kun j... Ver más
Ik had een telescoopladder gekocht die helaas kapot binnen kwam. Aantal keer geprobeerd te bellen. Die middag (vrijdag 16:30) werd ik terug gebeld. Een hele vriendelijke medewerker heeft meteen een... Ver más
Super service, super schnelle lieferung und Bomben Qualität! Hab mir die 170 L Schubkarre mit 2 rädern gekauft und hat mir beim Gießen meiner Bodenplatte den Arshc und Rücken gerettet😀 leider kann... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Webshop in Ladders
Holanda
- aldorr.nl
Ha contestado el 5% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Een kwalitatief prima ladder tegen een scherpe prijs
Een kwalitatief prima ladder tegen een scherpe prijs. We kregen ook nog korting. Goede duidelijk website. Gratis levering en binnen 24 uur geleverd.
We kochten een telescoop ladder 4,4 meter.
Goede service en er word snel op je…
Goede service en er word snel op je probleem gereageerd.
De beste telescoop trap die je kunt krijgen
Duidelijke site wat de beste telescoop trap voor mij is. Uiteindelijk voor de professionele telescoop trap ( langste versie) en die bevalt heel goed. Zeer stabiel en treden zijn voorzien van anti slip. Makkelijk uit en in elkaar te schuiven.
Great quality thanks.
beschadigde trapWij hebben een trap besteld bij Aldorr
Wij hebben een trap besteld bij Aldorr, deze was beschadigd. na een telefoontje en een mail konden wij hem terug sturen. wachten nu alleen nog op een nieuwe trap of ons geld terug.
prima product, handleiding kan beter (veiligheid)
Schuifladder (3,8 m) besteld, netje een dag later geleverd. prima ladder ingeschoven wel wat groter dan ik verwacht had, maar prima kwaliteit en duidelijke handleiding. detail: er wordt duidelijk verwezen naar hoe je veilig je ladder inschuift zonder je handen te bezeren. Op de plaatjes houd de man zijn handen juist op de verkeerde plek waardoor ze beknelt kunnen raken.
Order dispatch was very quick
Order dispatch was very quick. Delivery from Netherlands to UK was also very quick. The ladder was packaged well and arrived undamaged. I am very pleased with quality of the ladder and the additional features you do not get with other makes of ladder. I will certainly buy again from Aldorr.
Correcte levering zoals gewenst
Correcte levering zoals gewenst, zocht een ladder die ik zonder moeite mee kon nemen.
Mehrzweckleiter
Sehr schnelle Lieferung und die Qualität der Mehrzweckleiter ist sehr gut und zu einem fairen Preis für Professionell.
Goede communicatie
Goede communicatie, werd netjes terug gebelt, had er naar verzocht. Kreeg ook na begeleider betreft het materiaal. En heb zelfs geld terug gestort gekregen i.v.m verkeerde verkoop item. Hoop in de toekomst dat ze wel de juiste item hebben. Deze zal ik dan zeker bij hun bestellen.
Sehr solide und wertige Verarbeitung
Sehr solide und wertige Verarbeitung. Die Teleskop-Multifunktionsleiter vermittelt einen sehr stabilen Eindruck und steht sehr standsicher auf dem Boden, da wackelt nichts. Die Verstellung geht leicht von der Hand.
Bestelling geannuleerd
Ik bestel een kruiwagenwiel en dat kunnen ze niet opsturen. Hebben ze de bestelling geannuleerd. Als je niet graag dingen verstuurd naar België, zorg dat dat we niet kunnen bestellen en maak dan ook geen reklame voor je gratis verzending.
Als klantenservice belangrijk voor je is: Aldorr overslaan!
In mijn zoektocht naar een goede en ook mooie telescopische ladder (als zoldertrap) en laddermat, kwam ik bij Aldorr terecht. Snel bezorgd (dat was een eis), dus blij. Maar de doos kwam aan met een gat erin en een beschadigde stabilisatiebalk. Slecht ingepakt. Op ingestuurde foto's werd laconiek gereageerd en mij werd 5% restitutie aangeboden, maar dat weigerde ik, natuurlijk. Er zou direct een nieuwe stabilisatiebalk worden opgestuurd (want ik wilde naar zolder ;-)). Maar ruim een week later, nog niets ontvangen, en weer in de mail gedoken. Het zou direct geregeld worden. Een dag later (je blijft er toch weer voor thuis) komt de verkeerde stabilisatiebalk aan (veel te breed, en ook veel te breed voor de laddermat). Weer foto's maken, weer mailen naar Aldorr en weer wachten. Dan krijg je te horen dat de juiste balk nu echt op 'de post' gaat. Weer wachten. En, wat denk je? Niets, dus! We zijn nu ruim 3 weken verder, en alles gaat retour. Nu zijn we er echt klaar mee. Alles beter ingepakt dan dat we het ontvingen, en 2x € 4,95 afgerekend voor de retourzendingen van de twee bestellingen (ladder en mat). Op de website staat dat binnen 3 dagen het geld retour komt. We zijn nu weer ruim een week verder nadat zij de goederen retour hebben ontvangen. En, helemaal niets! Dat zij als bedrijf nog 'leven'; wat een schande...
PS. Op hun website verschuilen ze zich achter hun samenwerking met distributiecentrum Monta (gomonta.com); daar gaan we ook naar op zoek.
Great quality multi purpose ladder
Great quality multi purpose ladder, love the black colour and it feels super sturdy. I was concerned it might be a bit heavy at this size but its perfectly manageable. Will definitely use again.
Prima bedrijf met goede klantenservice
Probleem gehad met oude ladder (2 jaar oud). Doorgegeven, foto gemaakt en kreeg snel een reactie dat men mijn geld ging teruggeven. Of ik de oude ladder wilde retourneren zodat ze deze konden onderzoeken. Daarvoor hadden ze een retourformulier opgestuurd. Prima geregeld allemaal en meteen nieuwe ladder besteld bij Aldorr uiteraard.
Mooi en degelijk product
Mooi en degelijk product met goeie vlotte service van het (Nederlandse) bedrijf.
Contact met de klantenservice was TOP met een goede afhandeling van mijn verzoek.
Top trap en erg handig.
Mooi trap, degelijk en voldoet precies aan wat er over op de website stond aangegeven. Als je een lichtere trap wilt zou ik niet voor de professionele uitvoering kiezen. Al weet ik niet wat het gewicht verschil is realiseer ik me nu ik dit opschrijf.
Très contente de mon achat livraison…
Très contente de mon achat livraison rapide produits de qualité et conforme à la description service aux 👍
Poor tracking
Poor tracking, also ladders are scratched in several places on the legs.
Duidelijke site
Duidelijke site, snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding, prima product, zeer aan te bevelen.
Más información sobre otros tipos de reseñas.