Ik vond deze winkel via Google (helaas). De website ziet er netjes uit, de prijzen ook, dus ik plaatste een bestelling. Waarna ik vervolgens drie hele weken heb moeten wachten voordat mijn pakket we... Ver más
Na heel veel op en neer gemail is me een terugbetaling beloofd binnen 5 werkdagen, inmiddels 1,5 maand geleden. Nu werkt hun mail adres niet meer
Zoals iedereen die een review geplaatst heeft dezelfde klachten : - jas te klein en inderdaad Chinese makelij - aanvraag retour per mail gedaan (meerdere malen gevraagd waar het ticket bleef)... Ver más
Pure oplichting! Levertijd is lang … Telefoonnummer (11 cijfers) klopt niet ... Artikelen komen niet overeen met omschrijving en afbeelding op website. Goedkope Chinese troep en waarschijnlijk... Ver más
No consta que solicite reseñas
La gente también ha visto
Bedriegers
Mensen, bestel hier niks ! Ik kocht 26/9 een paar sneakers twv 38.90 € maar werden NOOIT geleverd !! Ik ga ze 1 ster omdat ik niet anders kon, maar die verdienen ze zeker NIET ! Het zijn afzetters...
BEDROG ALICE AMSTERDAM!!!
WEBSHOP ALICE AMSTERDAM BEDROG!!!! DOE GEEN AANKOOP
Geretourneerde betaalde schoenen niet terugbetaald
Aangetekende brief door ze teruggestuurd
Telefonisch onbereikbaar
E-mail standaard beantwoord
Maar 10 procent wordt vergoed, ondanks wettelijke bedenktijd. Nog steeds geen geld terug
Onlangs heb ik deze fraude gemeld aan ACM ConsuWijzer, het informatieloket van de overheid voor consumenten. ACM ConsuWijzer is onderdeel van de Autoriteit Consument & Markt (ACM) is onderdeel van de Autoriteit Consument & Markt (ACM)
Wordt vervolgd
Flink in het zak gezet door de firma
Flink in het zak gezet door de firma. 1 maal maar nooit meer,verkeerde kleding geleverd,retourneren op eigen kosten naar China. Koop hier niks,je geld ben je zeker kwijt en de kleding trekt op niks. Dure les gehad.
Superslecht..
Superslecht... ik had mooie winterjas gekocht dacht ik... kleur is niet hetzelfde maar met name slecht dun materiaal, alsoluut geen winterjas... ik wilde mijn geld terug, eerst 10% terug, later 20% en nu 30% terug. Ik wil retour en geld terug
OPLICHTERS
Nog geen ster waard.
Bestel hier niet!!
Kleding ziet er niet uit en kan niet retour.
Dus je bent het geld kwijt
Oplichterij!!
Oplichterij!!! Koop hier niet!! Maat en model klopt niks van en van zeer slechte kwaliteit. Je denkt iets in Nederland gekocht te hebben, maar het komt uit China. Zeer slechte service! Weigeren om 100% je geld te retourneren en eisen dat je het artikel zelf terugstuurt naar China op eigen kosten! Wees gewaarschuwd!!!
ik ben te snel geweest met mijn…
ik ben te snel geweest met mijn aankoop. Lees geld kwijt want terugsturen is niet mogelijk. Ja naar China. Verschrikkelijk bedrijf dit.
Huilen met de pet op
Huilen met de pet op. Zoals de andere recensies al schetsen, de kleding komt niet overeen met de foto's. Bij het verzoek tot een retouradres krijg je eerst 10% van je aankoopbedrag aangeboden, daarna 20% nu 30% met eindelijk een adres maar wat totaal onbetrouwbaar oogt. Wat een geldklopperij, zó zonde!
Alice amsterdam heeft eens geen ster…
Alice amsterdam heeft eens geen ster verdient omdat een waardeloze webwinkel is.
Ik weet het echt niet waarom google is niet gekoppeld is aan klanten beoordelingen wanneer veel negative reviews zijn de webwinkel gelijk blokkeren om zo min mogelijk klanten te oplichten!
Product gekocht en bevalt me niet nadeel van webwinkel heb ik recht op binnen 14 dagen retouneren maar Alice amsterdam wilt niet gekocht artikel na twee dagen accepteren is dat niet raar?
Kamer van koophandel gebeld om kvk nummer te blokkeren.
Waardeloze webwinkel.
Alice amsterdam heeft KK verdient i.p.v. geld.
oplichting
totaal andere goederen gekregen dan besteld, en deze waren echte rommel. In plaats van Kasjmier truien die besteld waren kregen we iets zeer licht in polyester. Na veelvuldig reclameren en versturen van bewijsfoto's werd een gedeeltelijke terugbetaling voorgesteld of alles op eigen kosten terug sturen naar China. Men wou niet opnieuw correcte goederen leveren of terugbetalen. Pas hier sterk mee op want de site geeft niet direct duidelijk aan dat het hier uit China komt en dat het terugsturen, ook bij fout van de leverancier, op kosten van de klant is.
Alice Amsterdam, niet aan te raden
Alice Amsterdam goedkope kleding voor te veel geld, geen aanrader!
Het is een goed voorbeeld van dropshipping! Helaas kun je geen review op de website geven, want dan zou ik nóóit iets hebben gekocht en zo te lezen uit de andere reviews heeft retourneren ook geen zin..
Na heeeeeeeel veeeeel mails eerst 10%…
Na heeeeeeeel veeeeel mails eerst 10% toen 20% of 50% korting op de volgende aankoop nu is mij 50% beloofd van het aankoop bedrag terug te storten.....wordt vervolgd... vreselijk dit allemaal.
oplichterij.
Ik heb een artikel besteld bij alice Amsterdam, de product voorzien niet aan vvorwaarders en gelijk verzoek gedaan om te retourneren, ik krijg geen reactie terug als ik bel naar de aliceAmsterdam telefoonnummer: +31687618394 wordt niet opgenomen en gaat gelijk naar voicemail.
gesproken over artikel helaas ook geen reactie blijkbaar oplichterij.
mijn fout niet vooraf naar reviews kijken.
Niet betrouwbaar
Ze schrijven dat bij retourneren de volledige som wordt terug betaald mits het artikel zich in originele staat bevindt en de retour kosten voor eigen rekening zijn. Maar dat is spijtig genoeg niet zo,ze betalen maar max. 20 % van het bedrag terug en dan nog eigen kosten van retourneren.Best schandalig.Nooit meer,bij hun een bestelling plaatsen!!!! Oppassen met deze site, helemaal niet betrouwbaar!!!
Goede raad: bestel hier niet!
Kwaliteit kledij ondermaats. Retour is praktisch niet mogelijk (naar China!) want duur en onzeker van goede afloop. Men probeert dit ook te voorkomen: eerst stelt men voor om 10% terug te betalen, dan 20%, dan 30%, dan 50% en uiteindelijk 60% terugbetaald gekregen. U moet wel blijven aandringen. Had ik maar eerst de reviews gelezen...!
Opgepast
Opgepast ! Niet te vertrouwen…..wil er eigenlijk niet veel woorden aan vuil maken! Ben trouwens niet fier omdat ik me heb laten vangen! Had beter ook eerst de reviews gelezen maar door “.nl “😏had ik “vertrouwen “
BEDRIEGERS dus ……spijtig!
ik heb een bestelling geplaatst en heb ze nooit ontvangen
ik heb een bestelling geplaatst en heb niks ontvangen en ze beweren dat het geleverd is in de brievenbus, maar daar ook niks.
nu mail ik ze en blijf ik bellen, krijg geen gehoor en geen reactie op de mails.
weggesmeten geld nooit meer, zulke site zouden verboden moeten worden.
Nog geen één ster waard!
Eigenlijk is het nog géén één ster waard..
Pakketje op zich binnen afgesproken tijd ontvangen. Maar retourneren is een drama!!
Wanneer je aangeeft het te willen retourneren krijg je een optie voor 10% van aankoopbedrag retour te krijgen.. 2e poging 20% en 3e poging 30%.
Uiteindelijk krijg ik een adres waar helemaal geen huis/bedrijf of iets is.
Ik durf het niet terug te sturen want dan ben ik mijn aankoopbedrag+verzendkosten (naar China!!) kwijt.. want dit zaakje stinkt!
Mijn advies: KOOP HIER NIKS!!!
Opgelet
Opgelet: alles komt van China. Levering duurt te lang. 15 dagen. Zeer goedkope stoffen en heel simpele design, niet ademend (meestal polyester, trekt op niets). Geld weggesmeten. Laat je niet verleiden door de goedkope prijzen! Ik doe zelfs geen moeite om te retourneren, je moet ervoor betalen. Het sop is de kool niet waard. Ik laat me geen tweede keer vangen aan dit soort bedrijven.