Snelle nette levering. Zelf een verkeerde type impeller besteld, maar kon zonder problemen worden omgeruild en tevens werd er meegezocht om toen wel direct de juiste te vinden.
La empresa ha respondido
I placed order on 14 July, it was only shipped on 20th of July, I'm still waiting for my product to arrive as I write this review. To me that is very slow, and far below the standard to be expected f... Ver más
La empresa ha respondido
Kansloze reacties! Opzoek naar een onderdeel, kon ik niet vinden op de website dus ik mailen. erg traag in reactie elke keer +- 4 dagen. Uiteindelijk tekeningen ontvangen en daarbij kon ik... Ver más
La empresa ha respondido
Besteld, voorradig en opgehaald. Duidelijke communicatie over de bestelling. Aardige jongens bij de balie. Zal zeker nog eens terugkomen
La empresa ha respondido
MarineSpareParts BV is in Nederland met Allesmarine.nl en internationaal met MarineSpareParts.com de online technische watersportwinkel voor al uw bootonderdelen, motoronderdelen en watersport accessoires. Wij zijn officieel dealer van Mercury, MerCruiser, Yamaha en Suzuki. Daarnaast zijn wij dealer van Quicksilver rubberboten, Hasle Summerfun en Emok Aluminium boten. Via Trusted Shops bieden wij u ook een 'Kopersbescherming' waarbij uw bestelling gratis tot €100,- verzekerd is. Nog steeds twijfels? Bel ons dan even via 0226-450913, wij staan u graag te woord 🙂
Wieder 35, 1648 GA, De Goorn, Holanda
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
en werd mee gedacht over het te bestellen artikel.
en goede uitleg gegeven.

Respuesta de Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024)
Snel en goed telefonisch bereikbaar voor vragen.

Respuesta de Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024)
Heel fijn bedrijf met goede producten, tip van mij is: verkoop de producten ook op bol.com :)

Respuesta de Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024)
Als bedrijf verkrijgen we geen zakelijke korting en dat is wel jammer. Anders zouden we vermoedelijk meer bestellingen plaatsen.

Respuesta de Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024)
Ik werd direct uitgebreid te woord gestaan met de juiste informatie over een nieuwe schroef voor de boot. Op advies van Alles-Marine heb ik nu een beter passende schroef voor mijn boot dan het oude exemplaar.

Respuesta de Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024)
Levering duurde wat langer. Maar alles is er

Respuesta de Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024)
Na overleg zou het enkele dagen duren voor levering
Na week niets vernomen
Nadat ik gebeld had bleek het vergeten de bestelling of iets dergelijks
21 augustus bestelling geplaatst 11 september bezorgd

Respuesta de Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024)
Onderdelen die je nergens kan krijgen vind je bij Marine

Respuesta de Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024)
Snelle levering en goede prijs

Respuesta de Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024)
Goede service / ondersteuning welk onderdeel het was. Ze hebben namelijk niet de Webasto codenummers.
Goede prijs

Respuesta de Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024)
Dit was nu de tweede keer dat ik bij Marine Spare Parts via de webwinkel iets besteld heb. Beide keren zijn de spullen snel en goed bezorgd. Geen nepspul maar originele merkonderdelen voor een fatsoenlijke prijs.

Respuesta de Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024)
Más información sobre otros tipos de reseñas.