Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024) Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle nette levering. Zelf een verkeerde type impeller besteld, maar kon zonder problemen worden omgeruild en tevens werd er meegezocht om toen wel direct de juiste te vinden.

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Besteld, voorradig en opgehaald. Duidelijke communicatie over de bestelling. Aardige jongens bij de balie. Zal zeker nog eens terugkomen

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kansloze reacties! Opzoek naar een onderdeel, kon ik niet vinden op de website dus ik mailen. erg traag in reactie elke keer +- 4 dagen. Uiteindelijk tekeningen ontvangen en daarbij kon ik... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Meere onderdelen besteld om mijn buitenboot motor te repareren. Netjes geholpen via mail. Levertijd klopt niet altijd wat minder fijn is mocht je er om gelegen zitten. Omschrijving van hun artikele... Ver más

Información sobre la empresa

Escrito por la empresa

MarineSpareParts BV is in Nederland met Allesmarine.nl en internationaal met MarineSpareParts.com de online technische watersportwinkel voor al uw bootonderdelen, motoronderdelen en watersport accessoires. Wij zijn officieel dealer van Mercury, MerCruiser, Yamaha en Suzuki. Daarnaast zijn wij dealer van Quicksilver rubberboten, Hasle Summerfun en Emok Aluminium boten. Via Trusted Shops bieden wij u ook een 'Kopersbescherming' waarbij uw bestelling gratis tot €100,- verzekerd is. Nog steeds twijfels? Bel ons dan even via 0226-450913, wij staan u graag te woord 🙂

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

185 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

95 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Zo hoort het !

Snel en het juiste artikel via een goede site gekregen

26 de enero de 2026

Respuesta de Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024)

Bedankt voor uw mooie review, Herman! Mochten wij u nog eens kunnen helpen, dan weet u ons te vinden, en wie weet gaan we dan voor een 5‑sterrenreview! 🤩🚤

Betrouwbaar zoals altijd

Snel geleverd, goed product en geen gedoe

24 de enero de 2026

Respuesta de Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024)

Bedankt voor uw mooie review, Pim. Als wij u nog eens kunnen helpen, dan weet u ons te vinden! 💪🚤

Zijn altijd behulpzaam

Zijn altijd behulpzaam , goede service !

19 de enero de 2026

Respuesta de Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024)

Goed om te lezen dat u tevreden bent met onze service. Mocht u ons nog eens nodig hebben, dan weet u ons te vinden. Voor nu wensen wij u alvast een prettig vaarseizoen! 💪🚤

Goed contact!

Goed contact!
We bestellen regelmatig onderdelen en dit gaat altijd goed. als het een keer niet goed gaat omdat er iets niet leverbaar is, is er heel vaak een oplossing voor handen!

3 de enero de 2026

Beste Oostema,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Leuk om te lezen dat u vaker bij ons bestelt en dat dit ook vaak goed gaat. Mocht er toch iets misgaan of sprake zijn van onverwacht lange levertijden, dan doen wij inderdaad ons uiterste best om zo snel mogelijk met de beste oplossing te komen.

Tot de volgende keer!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

2e hands startset niet compleet

Onderdelen zijn geleverd,
"Complete startset 8pk mercury"
Echter niet compleet als werkend set.
Meerdere email,s over en weer gestuurd.
Uiteindelijk ontbrekende spullen besteld en bijbetaald.

Nav. Uw reactie.
Het klopt inderdaad dat u accu klemmen heeft nageleverd, dank daarvoor.

Vind wel dat u bij de advertentie moet vermelden dat het een voorbeeld foto is, en niet de exacte set.

Tevens zou u of een opsomming van de geleverde onderdelen bij de advertentie kunnen zetten, of dat er nog 3 extra onderdelen nodig zijn om het set werkend te maken.

De referentie naar het originele artikel nummer,waar wel een opsomming bij staat was voor mij leidend om niet nog een start schakelaar en een neutraal schakelaar te hoeven bestellen,met montage klem.
De dubbele verzendkosten door miscommunicatie daaropvolgend is ook zeer jammer!

Alle ontbrekende boutjes en moertjes etc. Heb ik ook totaal niet moeilijk over gedaan.!

Verder is het startset naar wens gemonteerd en werkt naar tevredenheid.
Heb ook geen reden om eventuele volgende bestellingen niet bij u te doen!

6 de enero de 2026

Beste Reinaldo,

Dank voor uw feedback. U heeft een door ons samengestelde tweedehands elektrische startkit besteld. Helaas waren de accuklemmen niet direct meegeleverd, maar deze hebben wij later (nieuw) nagezonden. Onze monteur heeft deze kit zo samengesteld omdat dit is wat nodig is om de meeste modellen goed om te bouwen. Doordat wij dit in de vorm van tweedehands onderdelen aanbieden, kunnen klanten dit voor bijna de helft van de prijs van de originele kit realiseren. Daar maken wij veel mensen blij mee.

Mocht iemand aanvullende onderdelen (die ook niet op de afbeelding staan) nodig hebben, dan kunnen deze inderdaad los bijbesteld worden of de keuze maken voor een originele kit.

Wij hopen dat uw motor inmiddels succesvol is omgebouwd en dat u kunt genieten van een goed werkende elektrische start.

Snelle en adequate service

Snelle en adequate service.
Goede spullen met keuze tussen aftermarket en merk.
Klantenservice geeft vlotte reactie. Zeer behulpzaam.

18 de diciembre de 2025

Respuesta de Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024)

Bedankt voor uw mooie review, Nico! Als wij u nog eens kunnen helpen, dan horen wij dat uiteraard graag!

Al jaren zeer tevreden

Al jaren zeer tevreden

18 de diciembre de 2025

Respuesta de Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024)

Hartelijk dank voor deze geweldige 5‑sterrenreview! Het doet ons goed om te lezen dat wij u al jaren naar tevredenheid van dienst mogen zijn.

Garantie tot de deur

Garantie tot de deur, brengt €200 reparatie kosten in rekening terwijl apparaat niet gerepareerd werd (geconfirmeerd door de fabriek), onbeschoft, maakt zaken direct persoonlijk. Uiteindelijk apparaat door fabriek onder garantie gerepareerd. Maar niet door tussenkomst van AVA marine.

8 de enero de 2025

Beste Zuiderhoek,

Wij hebben het idee dat deze review niet voor ons bestemd is. Uw naam is niet bekend in ons systeem en ook het beschreven verhaal komt ons niet bekend voor.

Mocht dit wel het geval zijn, dan ontvangen wij graag het betreffende factuurnummer. Indien de review inderdaad voor een ander bedrijf bedoeld is, zouden wij het op prijs stellen als u deze verwijdert.

Vriendelijke groet,

Nix te klagen!

Nix te klagen. Snelle leveringen en ontvangen wat is besteld. Wat wil je nog meer! :-)

1 de diciembre de 2025

Respuesta de Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024)

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw goede ervaring te delen en ons te belonen met deze mooie 5-sterren review 🤩💪

Topshop

Heel simpel ....
Spulletjes besteld
Werd Goed op de hoogte gehouden via mail etc
Bezorging ook op tijd en uiteraard onbeschadigd

30 de noviembre de 2025

Respuesta de Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024)

Bedankt voor uw mooie review. Mocht u nog eens iets nodig hebben dan weet u ons te vinden! 💪🚤

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prima service ook de zoek functie voor…

Prima service ook de zoek functie voor onderdelen is fijn

23 de noviembre de 2025

Respuesta de Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024)

Bedankt voor uw mooie review, Bart! Mocht u ons nog eens nodig hebben, dan weet u ons te vinden. 💪🚤

Perfekt - Düsen für AB Mercury

Perfekt ! ,Man gibt sich große Mühe die Teile zu beschaffen. Preise und Versandkosten sind angemessen. Zuverlässige und informative Kommunikation über den gesamten Prozess per Mail. Jederzeit wieder ,sehr zu empfehlen.

10 de noviembre de 2025

Respuesta de Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024)

Wow, thank you for your wonderful review, Uta! If we can assist you again, you know where to find us 🤩💪🚤

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top adres voor bbm onderdelen

Gewoon goede service, snelle levering en een mooi compleet assortiment.

17 de noviembre de 2025

Bedankt voor uw mooie review Jan! 🤩

Als u nog eens iets nodig heeft dan helpen wij u graag weer 💪🚤

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goed overzichtelijke site met de…

Goed overzichtelijke site met de mogelijkheid om ook "after market" onderdelen te bestellen. Helaas een trage levering....

7 de noviembre de 2025

Respuesta de Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024)

Bedankt voor uw mooie review! Hopelijk kunnen wij de volgende keer voor een 5-sterren review gaan met een snellere levering. 🤩

Helaas komt het wel eens voor dat de levering van niet gangbare onderdelen langer kan duren. Dit proberen wij zo transparant mogelijk op voorhand aan te geven.

Mocht u nog een keer iets nodig hebben dan weet u ons te vinden! 💪🚤

Alles bestens

Alles bestens, gerne wieder.

13 de noviembre de 2025

Respuesta de Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024)

Thank you for your review and see you next time! 🤩💪

snel en goed en betaalbaar

snel en goed en betaalbaar

11 de noviembre de 2025

Respuesta de Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024)

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze mooie review te schrijven! 🤩

Mochten wij u in de toekomst nog eens kunnen helpen dan weet u ons te vinden 💪🚤

Wat een OPLICHTERS

Wat een OPLICHTERS, MAFFIA!
gebruikte mercury 60pk gebracht om te checken starte lastig, liep onregelmatig. Na € 400,- betaald te hebben viel na 10 minuten varen de boot stil op het Markermeer. Boot direct terug gebracht. Na 2 weken werd er geconstateerd dat er een benzineslang dubbelgevouwen zat en moeilijk zichtbaar was. Of ik even € 200,- wilde betalen. Aangegeven dat ze dit de 1e x hadden kunnen/ moeten zien. Wilde toegepaste onderdelen betalen. Was geen optie. Helft van factuur ook niet. Kreeg boot niet mee. En wilde ook wel de stallinskosten doorbelasten. Op het Markermeer stil vallen, kan gebeuren volgens BOB. Dat ik 3x naar hen toe gereden is niet erg, je woont toch dichtbij vgls BOB. Dat ik niet kon varen, het is toch geen weer om te varen vgls BOB. 3 dagen erna factuur opgevraagd. Die bleek ondertussen VERVALST te zijn. De tekst dubbelgevouwen benzine slang “moeilijk te zien” was van de factuur verdwenen alsmede was de factuurdatum gewijzigd?! HOEZO iets te verbergen? Wilde in gesprek met andere eigenaar DAVE omdat BOB op vakantie is. Na meerdere keren gebeld te hebben belde DAVE eindelijk terug. Zo dus u bent die klant die bonje maakt?! U moet het maar met BB oplossen die is nog sympathiek. Mag ik het uitleggen nee heb ik geen behoefte aan. En tuut tuut tuut hoorn erop gegooid. 3x kunnen varen € 600,- lichter en wederom hetzelfde probleem, motor valt op het Markermeer uit! Boot heeft er na de 2e storing 2 weken gestaan voordat ze aan het probleem gingen beginnen. Boot het er totaal 6 weken gestaan?!?

Zijn officiële MERCURY DEALER vh jaar:
2022/ 2023 & 2024 hoe dan?

Doe NOOIT NOOIT geen zaken met deze mensen. ONBETROUWBAAR / Slechte monteurs! & TOTAAL GEEN SERVICE GEVOEL!

MAFFIA/ OPLICHTERS!!

Let op voor DAVE & BOB!!!

15 de agosto de 2025

Respuesta de Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024)

Wij herkennen ons niet in het verhaal zoals u dat schetst. De toon waarop u zich uitlaat is onacceptabel. Het juiste verloop van zaken toelichten in reactie op deze review is helaas niet mogelijk. Wij richten ons liever op de vele klanten die wél normaal communiceren en tevreden zijn over onze service, ons vakmanschap en onze inzet. Dáár halen wij onze energie uit.

Wij lichten het juiste verhaal graag toe aan potentiële klanten die hierin geïnteresseerd zijn. Zoals de heer Deen zelf aangeeft, kan er contact worden opgenomen met Bob.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Groot assortiment, netjes geprijsd.

Groot assortiment, nette prijzen en vlot geleverd.

29 de octubre de 2025

Respuesta de Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024)

Bedankt voor uw mooie review Dave. Als u in de toekomst nog iets nodig heeft dan weet u ons te vinden! 🤩💪🚤

goede en duidelijke website

goede en duidelijke website
vlot te bestellen
snelle levering
goed product

16 de octubre de 2025

Respuesta de Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024)

Bedankt voor uw mooie review!! 🤩

Valorada con 5 estrellas sobre 5

en werd mee gedacht over het te…

en werd mee gedacht over het te bestellen artikel.
en goede uitleg gegeven.

29 de septiembre de 2025

Respuesta de Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024)

Goed om te lezen dat onze service afdeling u goed heeft kunnen helpen! Dank voor deze mooie review 🤩💪

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.