Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hele fijne communicatie met dit bedrijf! Toen bleek dat er een item niet op voorraad was hebben we contact gehad en besloten om toch voor een alternatief te kiezen, zodat het op tijd bezorgd werd. Dan... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Op kerstavond bestelden we een kraamcadeautje. Ondanks de kerstdagen werd het cadeautje verrassend snel afgeleverd. Er was enige vertraging, maar daarvan werden we via track and trace goed op de hoog... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Een goede service. Super leuk verpakt. Helaas draait het molentje met hartjes boven het waxine lichtje maar even. Ook met een ander waxinelichtje.

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de regalos
  2. Tienda de tarjetas de felicitación
  3. Tienda de mapas

Escrito por la empresa

Bij Alsjelieft vind je originele producten en stijlvolle cadeaus. Alles voor een lief gebaar. Met je aankoop maak je niet alleen jezelf en de ontvanger blij, maar ook kleine of lokale ondernemers en merken die de wereld mooier maken. Over die mensen en merken delen we graag verhalen. Want zeg nu zelf: het is het allerleukst om een cadeau te geven of krijgen als het met liefde en zorg is uitgezocht, als het er stijlvol uitziet én als je weet wie het gemaakt heeft. Daar wordt iedereen blij van. Als je op zoek bent naar een origineel (brievenbus)cadeau. Als je graag producten koopt van kleine, lokale ondernemers. Als je het leuk vindt om nieuwe makers en merken te ontdekken. Als je weet dat een klein gebaar een grote impact kan maken. Als je de postbode een bedankje wil geven. Of als je iemand een lief kaartje wil sturen. Als je lieft. Dan zien we je heel graag in de webshop!

4,8

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Mooie site

Mooie site.
Bestelling mooi, netjes en stevig verpakt. Ik kon aan het inpakken zien wat ik had besteld. (3 muziekdoosjes, 2 verschillende). Lief handgeschreven bedankje!

25 de junio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat een cadeautje deze bestelling

Wat een cadeautje om een bestelling te ontvangen van Alsjelieft. Alles was keurig ingepakt in gezellig papier. De gehele bestelling was stevig verpakt en goed te volgen via de track and trace. De leveringstijd was zeer kort. Ik ga hier zeker nogmaals een bestelling plaatsen.

9 de mayo de 2025

Aandacht en zorg

Ik was ontzettend blij met het pakketje wat ik ontving! Het is met veel zorg en aandacht ingepakt, zelfs met een lief kaartje erbij! Dankjewel op deze manier kan ik mijn cadeautjes met veel liefde doorgeven..!

15 de abril de 2025

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.