bloomon NL Opiniones 5019

TrustScore: 4 sobre 5

3,9

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We hebben afgelopen vrijdag een prachtige bos ontvangen voor de paasdagen in de kleuren geel en paars. Je ziet de bos helemaal opbloeien als hij in de vaas staat. Elke dag genieten we ervan. Morgen ee... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Omdat de communicatie en informatie over de wijzigingen en bezorging volledig en correct zijn. Een punt zou ik wel nog eens naar voren brengen: graag bloemendraad aanbrengen om kwetsbare zoals bijv... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer tevreden over mijn ervaring met Bloomon. De bloemen waren prachtig en vers, precies zoals verwacht. Levering was op tijd en netjes verpakt. Ook de communicatie was duidelijk en professioneel. Zek... Ver más

Información sobre la empresa

1. Envío de flores
  2. Proveedor de regalos corporativos
  3. Tienda de flores secas
  4. Floristería
  5. Diseñador floral
  6. Mercado de flores

Escrito por la empresa

Van een speelse bos op tafel tot een statement in de hal: bloemen bestellen bij bloomon is altijd een goed idee. Laat je verrassen door floral design. De mooiste designs, gevuld met de allerbeste bloemen. We hebben een breed assortiment van verse en gedroogde bloemen om cadeau te geven. Laat een unieke bos bloemen bezorgen bij een ander of bestel een bos voor jezelf. Bij bloomon kun je eenmalig een bos bloemen laten bezorgen of een flexibel bloemenabonnement afsluiten. Onze bloemstylisten ontwerpen keer op keer de mooiste designs. Hoe je bos bij een bloemenabonnement eruit ziet? Dat is een verrassing tot de deurbel gaat! Samen met onze kwekers selecteren we de beste bloemen uit het seizoen. We besparen onze bloemen de omweg via de veiling en groothandel, zodat jij lang kunt genieten van verse bloemen, tot wel 10 dagen lang. Flexibele bezorging: met ons bloemenabonnement bepaal je zelf hoe vaak en wanneer we je bloemen bezorgen, je zit nergens aan vast. bloomon Nederland.

bloomon Nederland

Escrito por la empresa

Bloemen laten bezorgen doe je met bloomon
Bloemen bestellen | Laat de mooiste bloemen bezorgen of trakteer jezelf op een bloemenabonnement en bepaal zelf hoe vaak je bloemen ontvangt.

Jouw bos altijd gratis bezorgd door bloomon

Maak indruk met floral design, gratis bezorgd.

Maak indruk met floral design, gratis bezorgd.
Vragen over je bezorging of over je bloemen? Ons serviceteam staat graag voor je klaar.

3,9

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Het boeket was mooi

Het boeket was mooi, maar 3 bloemen hingen al slap.
Niet zo leuk voor de ontvangster,
Verder was ze heel tevreden, ook het kaartje erbij was op het boeket afgestemd. Verder goed verpakt.
Helaas zelf niet gezien.

Prettige nazorg!

Prettige nazorg.

Respuesta de bloomon NL

Hallo, bedankt voor je review.

Wat vervelend om te horen dat uw bloemen zijn bij het afhaalpunt afgeleverd, maar konden daar niet worden opgehaald. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en onze excuses voor het ongemak.
We hebben je een mail gestuurd, we kijken daarin graag met je mee voor een passende oplossing.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De kwaliteit van de bloemen is erg goed

De kwaliteit van de bloemen is erg goed.
De bos was precies zoals omschreven bij de bestelling.
Wat ik erg waardeer is dat de bos bloemen niet is opgevuld met teveel groen. Zo komen de bloemen er goed tot hun recht.
Wat ook fijn is is dat wordt beschreven hoe je de bloemen het best kunt schikken en verzorgen.

16 de abril de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Het boeket is prachtig, verpakking helaas iets minder

Het boeket is een zeer mooi samengestelde variatie van bloemen. Mijn zus was er ook echt heel blij mee. Echter 1 klein minpuntje, de verpakking van het boeket was niet zodanig beschermend waardoor de bloemen wat gedrukt in elkaar zaten waardoor de kwaliteit ook minder was. Als ik een tip mag geven iets beter verpakken dat de bloemen kunnen ‘ademen’. Hiernaast is gegarandeerd dat je er 10 dagen volop van kan genieten alle omstandigheden daargelaten, maar na paar dagen hingen er al een aantal bloemen. Dat was jammer. Desalniettemin zal ik zeker nog eens bestellen. Want de algehele ervaring en bestelling was prima!

16 de abril de 2026

Respuesta de bloomon NL

Hallo, bedankt voor je review.

Het spijt ons te horen dat de verpakking van de bloemen de kwaliteit heeft aangetast en dat sommige stelen niet zo lang meegaan als we zouden verwachten. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en onze excuses voor het ongemak.

Hi Alex,

Thank you for taking the time to leave your review.

We’re sorry to hear that your blooms didn't last as we expected - that’s certainly not what we intended, and we apologise for the inconvenience.

We’ve sent you an email; we’d be happy to discuss this with you to find a suitable solution.

Best regards, from Bloom and Wild

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Het boeket komt altijd fijn aan het…

Het boeket komt altijd fijn aan het einde van de dag aan. Ik kan zelf aangeven of ik met of zonder lelies wil (die ruiken zo sterk) en wat voor stijl. Soms komt de stijl niet helemaal uit de verf, maar de service is geweldig

15 de abril de 2026
Opinión espontánea

Eens, maar nooit meer

Ik had bloemen besteld voor de verjaardag van een vriendin. Ik had mij echter niet gerealiseerd dat deze via PostNL zouden worden bezorgd. Bij aflevering bleek mijn vriendin niet thuis te zijn, waardoor ik een bericht kreeg dat de bloemen opgehaald konden worden bij een PostNL afhaalpunt. Dit was voor mij een vreemde en onwenselijke ervaring. Ik zal geen bloemen meer bestellen via Bloomon.

8 de abril de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Omdat ik jarig was

Omdat ik jarig was, had een ik mooie bos voor mezelf besteld. Helaas is deze bos door post.nl geleverd en niet door de chauffeurs van bloomon zelf. Bos kwam in doos zonder water. Heel erg jammer, niet veel plezier van gehad.
Ben ik ook niet van ze gewend, want heb abonnement en die boeketten zijn altijd goed.
Dus Bloomon niet meer via post.nl laten bezorgen.

Respuesta de bloomon NL

Beste Barbara, bedankt voor je review.

Het spijt ons te horen dat je teleurgesteld was over je laatste bloemenbezorging voor je verjaardag.

We hebben verschillende verzendmethoden. Als de bloemen via PostNL worden verzonden, worden ze inderdaad in een doos bezorgd. Het spijt ons als dit niet duidelijk was.

Het spijt ons als de bloemen er een beetje onder hebben geleden. Zou je contact met ons willen opnemen met je ordernummer en eventuele foto's via: bloomon.nl/klantenservice?

We helpen je graag verder met een passende oplossing.

Bloemen snel uitgebloeid

Deze keer waren de bloemen best snel lelijk, uitgebloeid.

14 de abril de 2026

Respuesta de bloomon NL

Beste, bedankt voor je review.

Het spijt ons te horen dat de bloemen al na korte tijd uitgebloeid zijn. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en onze excuses voor het ongemak.

We helpen je graag verder met een passende oplossing.

Bijzonder mooie bloemen! 🌷

Er ging iets mis met het bestellen, maar dit werd heel vlot opgelost.
De bloemen waren erg mooi! Verschillende soorten en echt een verschil met het standaard aanbod bij een doorsnee bloemist. (waar je hetzelfde betaald)

29 de marzo de 2026

Zeer mooi boeket

Zeer mooi boeket geleverd! Staat ook langer dan 1,5 week. Zeker al je het boeket na 1 week wat inkort en de uitgebloeide bloemen verwijderd. Sommige bloemen drogen ook mooi in om te gebruiken in een droogboeket

9 de abril de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

De versheid van het boeket

De versheid van het boeket was niet van die aard wat je van een boeket met die prijs kan verwachten. Sommige bloemen waren al naar een paar dagen verwelkt.

31 de marzo de 2026

Respuesta de bloomon NL

Beste A.D., bedankt voor je review.

Wat vervelend om te horen dat sommige bloemen na een paar dagen al verwelkt waren. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en onze excuses voor het ongemak.

Groeten van bloomon 🌸️
(sent via mail)

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.