Na de eerste keer falen ergens anders toch door gepakt en met veel minder fouten geslaagd! Altijd geslaagd is zeker altijd geslaagd. Manier van les geven is echt top en blijft zeker hangen. Thankyouuu... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Zonder te leren of ook maar iets gekeken te hebben geslaagd na ook gewoon een gezellig dag te hebben gehad, veel gelachen en in 1keer geslaagd!! bedankt raad het iedereen aan 💪🏾
De stof kwam heel goed overeen met de examen en door de manier van lesgeven heb ik het echt goed kunnen stampen ,waardoor ik direct geslaagd ben met maar 2 fouten.
Top cursus, er wordt je precies geleerd wat je moet weten, de vragen die je leert bij de cursus komen ook voor in het theorieexamen, als je goed oplet kan je makkelijk slagen, als je het niet haalt da... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Wij zijn een theoriebedrijf dat auto als motortheorie verzorgt. Wil jij ook in 1 keer kunnen slagen voor je auto of motortheorie? Meld je dan direct aan via ons website (zonder aanbetaling) www.altijdgeslaagd.nl (betalen op locatie) Wij vragen geen geld van te voren of verborgen kosten:) Auto theorie €150inclusief examen. Motor theorie €170 inclusief examen.
Información de contacto
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Geslaagd in 1x
Ik ben 16,5 jaar en ben op 12 november in één dag geslaagd voor mijn rijbewijs! De uitleg was duidelijk en heel prettig, waardoor ik me meteen op mijn gemak voelde. Dankzij de goede begeleiding heb ik alles snel onder de knie gekregen. Echt een aanrader voor iedereen die snel en goed wil leren rijden!
Binnen een dag geslaagd voor mijn…
Binnen een dag geslaagd voor mijn motor-theorie, zonder eerst in de boeken te hebben gezeten.
Niet alleen de antwoorden, maar ook gewoon duidelijke uitleg waarom iets zo is.
Energieke leraar met een uitzonderlijke…
Energieke leraar met een uitzonderlijke manier van lesgeven waardoor iedereen de lesstof op een informele maar toch fijne manier binnenkrijgt.
Een aanrader
Een aanrader! De lesstof is begrijpelijk en niet moeilijk. Veel ezelsbruggetjes waardoor het examen een stuk makkelijker te maken werd! Verder vriendelijke mensen en een leuke sfeer. Ik voelde me gelijk op me gemak. Gratis koffie en/of thee.
Geen aanrader
Ik snap niet dat iedereen zo tevreden is over altijdgeslaagd. Vage boel daar. Koude, sfeerloze locatie. Het toilet kon niet eens op slot.
Theorie voor auto begon eerst een stuk over theorie voor motor. PowerPoints werden doorgenomen, je krijgt wat tips en tricks maar dat is het dan ook wel.
Met de taxi naar het CBR in Haarlem gebracht en in plaats van terug naar de locatie wordt je gedropt op station Sloterdijk.
Overigens waren er vier van de vijf niet geslaagd. Als je zakt kun je voor hetzelfde bedrag weer een cursus volgen.
Communicatie verloopt erg moeizaam. Ik vind het geen aanrader.

Respuesta de Altijdgeslaagd
Altijd Geslaagd biedt uitstekende…
Altijd Geslaagd biedt uitstekende theorielessen die écht goed helpen bij het voorbereiden op het CBR-theorie-examen. De lesstof wordt helder en stap voor stap uitgelegd, waardoor het makkelijk te volgen is, zelfs als je weinig achtergrondkennis hebt. Door de duidelijke aanpak krijg je snel grip op alle belangrijke onderwerpen en kun je vragen makkelijk onthouden en toepassen.
Dankzij de intensieve cursus was ik zelf in staat om het theorie-examen in één keer te halen. Tijdens het examen voelde ik me zelfverzekerd omdat alle vragen bekend voorkwamen en de cursus me echt goed had voorbereid op de vraagstelling. Het voelde alsof ik precies wist wat er van me werd verwacht.
Als je snel en zeker wilt slagen, is Altijd Geslaagd een aanrader. Het is een investering, maar je krijgt er duidelijke uitleg en goede ondersteuning voor terug.

Geslaagd op 1 uur slaap 🤌🏼
Geslaagd op 1 uur slaap 🤌🏼 top service

Perfect
Aardige vent en geslaagd met een fout, zelfs mijn neefjes zouden het kunnen met hun manier van uitleggen.

Super leuke leraar gelijk
Super leuke leraar gelijk. Goede stof en gelijk gehaald. Zou dit zeker adviseren naar mijn vrienden

Beetje jammer
Information was nuttig alleen kunnen ze wel werken aan een aantal punten.
We zaten in een donkere vage tent met hele oncomfortabele stoelen en krukken. Geen lunch inbegrepen. Na de examen was er niemand te bekennen van gelijk geslaagd. Voor het bedrag dat je betaald zou je meer verwachten

Respuesta de Altijdgeslaagd
TOP DOCENT MET DE BESTE UITLEG DIE IK…
TOP DOCENT MET DE BESTE UITLEG DIE IK OOIT GEHAD HEB
BEN OOK GELIJK GESLAAGD

Respuesta de Altijdgeslaagd
Goeie meester duidelijk supper goed

Respuesta de Altijdgeslaagd
Onze zoon met autisme heeft al 4 x…
Onze zoon met autisme heeft al 4 x examen gedaan, helaas steeds gezakt.
Vandaag bij altijdgeslaagd.nl in 1 x geslaagd!! Wat zijn wij blij en wat een super lieve mensen daar..
Ze hebben onze zoon er doorheen geholpen!! Echt top!!

Respuesta de Altijdgeslaagd
Vandaag heb ik dankzij Altijdgeslaagd…
Vandaag heb ik dankzij Altijdgeslaagd mijn theorie behaald, na 9 verschillende cursussen heb ik de juiste gevonden . Super makkelijke uitlegd het word in je hoofd gestampt. Is zeker een aanrader!!

Respuesta de Altijdgeslaagd
Zelfs een kind kan slagen na een cursus bij altijdgeslaagd.nl
Simpel, duidelijk en met een vleugje humor worden alle ezelsbruggetjes en tips in je hoofd gepompt tijdens de cursus. Gegarandeerd slaging kans. Ik heb half zitten slapen tijdens de cursus en ben geslaagd met maar 7 fout voor mn motor theorie. Groetjes uit Zeeland

toppertjes
toppertjes! hele dag cursus gehad, in 1 keer geslaagd🥳

Respuesta de Altijdgeslaagd
Altijdgeslaagd is echt een aanrader
Altijdgeslaagd is echt een aanrader, en wanneer ik zeg aanrader=het een aanrader. Heb heel veel moeite met theorie, Was al vaak gezakt ervoor. Heb mij 1 keer aangemeld bij altijdgeslaagd en gelijk in 1 keer geslaagd! Hij legt het heel goed uit, goeie ezelsbruggetjes en het is gewoon duidelijk. Voor iemand die er zelf moeite mee heeft raad ik ze zeker aan. Indien nodig wordt je opgehaald bij Rijswijk, je word netjes naar cbr gebracht en ook weer terug. Wat wil je nog meer, ik zeg doen man!!

Respuesta de Altijdgeslaagd
Más información sobre otros tipos de reseñas.