AMARO Kostume- og gallaudlejning Opiniones

1. Servicio de alquiler de disfraces
  2. también en la categoría
  3. Servicio de alquiler de trajes de gala

Escrito por la empresa

AMARO er en kostume- og gallaudlejning i København. Vi har tøj til alle slags events. I december overtog AMARO hele lageret fra Amorin og driver nu konceptet videre under et nyt navn og på en ny adresse. Vi er ved at komme på plads i vores nye lokation og glæder os til at byde nye og gamle kunder velkommen. Udlejning af kostumer og gallatøj for tiden muligt ved personlig aftale, udfyld vores formular med din efterspørgsel på vores hjemmeside.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

11 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Super imødekommende

Super imødekommende. Og har bare styr på det de laver.
Kan klart anbefales.

22 de mayo de 2026

Respuesta de AMARO Kostume- og gallaudlejning

Kæmpe tak for de fine ord! Dén oplevelse betyder meget for os som nystartet virksomhed. :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk betjening og magisk kostume butik

Super imødekommende både i tlf og irl. Meget hjælpsomme med at finde det helt rigtige. Stor udvalg og kreativitet hos disse seje iværksættere:)

2 de junio de 2026

Respuesta de AMARO Kostume- og gallaudlejning

Kæmpe tak for din anmeldelse. Altid en fornøjelse at møde andre kreative hoveder :) Sig endelig til en anden gang hvis I får brug for hjælp med kostumer!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Booking

Booking, tilpasning fungeret fint.

29 de mayo de 2026

Respuesta de AMARO Kostume- og gallaudlejning

Hej Peter! Tak for den gode anmeldelse. Vi stræber efter at levere den bedste oplevelse, og vil meget gerne høre på mailen hvis du har feedback.

Service

Rigtig god service

8 de mayo de 2026

Respuesta de AMARO Kostume- og gallaudlejning

Mange tak for stjernerne!

God service.

God service.
Stor virkelyst.
Søde mennesker.
Anbefales klart herfra.

7 de mayo de 2026

Respuesta de AMARO Kostume- og gallaudlejning

Tak for de pæne ord! Vi håber at vi ses ved en anden lejlighed.

Det hele spillede

Det hele spillede. Hjulpet i gemmen hele processen, det var alt i alt en super god oplevelse

23 de abril de 2026

Respuesta de AMARO Kostume- og gallaudlejning

Tak for de fine ord! Vi gør hvad vi kan for at herretøj til galla skal være så nemt som muligt :)

Super service. Super dedikation. Vi er så glade

7 de mayo de 2026

Respuesta de AMARO Kostume- og gallaudlejning

Tak for stjernerne! Håber at i havde en genial fest og at vi ses igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Et fantastisk udvalg og en meget…

Et fantastisk udvalg og en meget professionel kompetent betjening - god atmosfære!

24 de abril de 2026

Respuesta de AMARO Kostume- og gallaudlejning

Hej Carsten, mange tak for de pæne ord. Vi vil glæde os til at se dig ved en anden særlig lejlighed!

Team AMARO

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god service og rådgivning

Super god service og rådgivning, meget fleksible og imødekommende. Vi fik frankensteinet et kostume sammen som passede perfekt til formålet. :)

26 de marzo de 2026

Respuesta de AMARO Kostume- og gallaudlejning

Hej Laura. Tak for en sjov opgave, vi håber at i havde en fest!

Team AMARO

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.