Voor moederdag cadeau gekregen
Voor moederdag cadeau gekregen. Leuk met het kleine raspje. Het ruikt heerlijk. Blij mee.
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 75% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Helaas kan ik mijn 1 ster review niet verwijderen of aanpassen maar degene die de 1 ster verdient is VIP QUEEN (maar hij maakt reclame onder de naam amberblokjes shop) vandaar mijn verkeerde review op jou naam ... je krijgt gewoon 5 sterren en hopelijk gaan mensen dit lezen zodat ze zien dat ze hier geen verkeerde reviews gaan plaatsen maar onder de naam VIP QUEEN dat is degene die de boel OPLICHT ..!!
Heeel slecht wacht al weken op me bestelling gebeld geappt nee komt eraan maar er komt niks ga echt actie ondernemen ruim 30 euro besteld oplichters!!!!!!!!!!

Respuesta de Amberblokjesshop
Bij de eerste bestelling had ik al zo mijn twijfels, maar toch de bestelling ontvangen maar helaas niet compleet.. na meerdere appjes en slecht contact nooit niks meer gehoord van deze Jeroen of hoe dat hij ook mag heten..!!!!!!!! bestel hier geen producten want je wordt gewoon besodemieterd...

Respuesta de Amberblokjesshop
Ik heb al 2 mails gestuurd, als jullie die nou eerst eens lezen. Ik ben zeer ontevreden
Blokjes werden snel en goed ingepakt geleverd. De geur is geweldig. Prima toko, ik ben zeer tevreden.
Wat een top service! Ik had in eerste instantie geen verzendbevestiging ontvangen, maar het geld was wel afgeschreven. Toen ik daarover mailde, kreeg ik meteen de reactie dat er onderzoek naar zou worden gedaan. Zo geschiedde, ik kreeg nog geen uur later een mail met daarin een excuus, en dat er wat mis was met het systeem. Mevrouw kon het wel nog die dag afleveren bij mij thuis, zodat ik het de volgende dag nog cadeau kon doen. Ik heb echt in geen tijden zulke snelle en fijne service gehad, heel erg bedankt Clarissa.
Ruime keuze aan amberblokjes. Ik heb verschillende soorten besteld en ze ruiken allemaal heerlijk!
Het pakketje dat ik binnen kreeg zag er erg leuk uit en de amberblokjes ruiken heerlijk