Jullie reisapp. met alle gegevens was fijn in gebruik. 2 van de 3 hotels vonden we erg goed gekozen. Met 1 hotel hadden we duidelijk minder connectie. Jammer dat jullie in 1e instantie zonder ons in k... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Vooral voor iemand die voor het eerst alleen op reis gaat,is dit een betrouwbare reisbureau . Hotel en transfer waren goed geregeld. Er zaten geen verborgen kosten of onaangename verrassingen bij. Je... Ver más
La empresa ha respondido
Ik heb mijn reis aangepast met accommodaties die zij niet in hun pakket hebben. Hebben ze perfect georganiseerd en geïntegreerd. Mijn dank gaat vooral uit naar Eveline die ook na veel aanpassingen van... Ver más
La empresa ha respondido
De contacten met Yasmine waren top!!! Het enige jammere was dat er 2 transfers niet helemaal goed gingen. 1x moesten wij zelf informeren hoe laat we opgehaald zouden worden en 1x werden we helema... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
&Olives Travel is een Nederlandse reisorganisatie gespecialiseerd in bijzondere reizen binnen en buiten Europa. We combineren unieke bestemmingen met kleinschalige accommodaties, lokale ervaringen en persoonlijke service. Reizen met &Olives betekent kwaliteit, comfort en zorgeloos genieten.
Información de contacto
Eeuwigelaan 3, 1861 CL , BERGEN (NH), Holanda
- 088-1900300
- info@andolives.nl
- andolives.nl
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Was wel handig als jullie de vlucht…
Was wel handig als jullie de vlucht boeken , ook in overleg de ruimbagage
boeken.

Actieve medewerkers
Snelle beantwoording van vragen en men is bereid om met je mee te denken . De reis heeft nog niet plaatsgevonden, dus daar kan ik nog niets over zeggen.

Denken goed mee
Ze hebben goed meegedacht, alternatieven voorgesteld en snel teruggebeld bij vragen.

Tot zocer helderte vroeg
Tot zocer helder, reis komt pas over enkele maanden dus verder geen commentaar

Respuesta de &Olives Travel
Tot dusverre alles prima geregeld
Tot dusverre alles prima geregeld. De echte reis moet nog beginnen maar de voorbereidingen zijn prima verlopen

Respuesta de &Olives Travel
Zeer prettige contacten en geboden…
Zeer prettige contacten en geboden hulp. We moeten nog gaan maar dat zal vast ook weer in orde zijn.

Persoonlijk en snelle reactie
Hele persoonlijke benadering en heel responsief. Nadat we een reservering gemaakt hadden en onze kamer niet beschikbaar was een aantal alternatieven toegestuurd gekregen en alsnog een boeking kunnen vastleggen.

Respuesta de &Olives Travel
We booked a nice holiday on Cyprus
We booked a nice holiday on Cyprus. One of the three accommodations was dirty and so cold, that we had to wear our winter coats to stay warm. We managed by being away with the car and by dining in restaurants. We tried to solve this problem with the company, but they stood not open for feedback and solutions. They promised us a refund in one of the discussions, however, at the end we a glass of wine was the only compensation we got. Much time had wasted with endless discussions. That is a pity, because the other part of the arrangements went perfectly well.

we hadden enkele vragen
we hadden enkele vragen, aangezien het onze eerste boeking was, en werden vlot en vriendelijk verder geholpen

Respuesta de &Olives Travel
Goed contact maar jullie contact met de agent laat te wensen over
Ben goed geholpen en er is ook goed geluisterd naar mijn wensen. Helaas is echter niet alles goed doorgekomen in Madeira. Of is jullie contact niet goed genoeg om de informatie goed over te brengen. Ik heb jullie uitgebreid gesproken na terugkomst en jullie alle gedetailleerde gegevens mede gedeeld. Vooral het Hotel in Funchal - 3 overnachtingen zonder een raam in de kamer waren niet zoals afgesproken.

Gewoon doen.
Gevarieerde keuzes. Eens wat anders dan het gebruikelijke op internet. Snelle respons op vragen. Een verademing.

goede en snelle service
goede en snelle service. Precies wat we wilden. Konden het aanpassen zoals wij wensten

Prima ervaring
Prima ervaring. Jammer dat alle extra activiteiten ed niet in onze vakantieweek geldig zijn. Dat was lastig te vinden en enkel geldig in juli.

Snelle reactie en oplossing
Medewerkers reageerden snel en gingen overleggen met de de eigenaar van het te boeken huis. Verzoek voor eenpersoonsbedden.
Geheel naar wens opgelost.
Dik tevreden!

Respuesta de &Olives Travel
Tot op heden is nog alles goed verlopen…
Tot op heden is nog alles goed verlopen de reis moet nog
Gemaakt worden dus kan enkel positief zijn over het boeken

Heel tevreden!
Via de overzichtelijke website hadden we een hotel voor de vakantiebestemming uitgezocht. Helaas was deze locatie niet meer beschikbaar en is er met succes gezocht naar een andere, mooie locatie. We zijn erg tevreden over de oplossing die werd geboden!

Bereikbaar, goede prijs kwaliteit
Bereikbaar, vriendelijk, snel antwoord op vragen. Goede prijs kwaliteit.

Respuesta de &Olives Travel
Más información sobre otros tipos de reseñas.