&Olives Travel Opiniones 1035

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,4

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij hebben het ervaren als middelmatig. De afstanden om iets te zien waren best groot. We konden er niet fietsen en om te wandelen moesten we ver rijden. Wandelroutes moeilijk te vinden. Hotel was g... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

We haddenal eerder bij &Olives Travel een Fly Drive naar Sardinië geboekt en dat was prima bevallen. Het boeken, het telefonisch contact met vragen de hulp met vragen over b.v. de vliegmaatschappi... Ver más

Información sobre la empresa

1. Operador de excursiones
  2. Agencia de viajes

Escrito por la empresa

&Olives Travel is een Nederlandse reisorganisatie gespecialiseerd in bijzondere reizen binnen en buiten Europa. We combineren unieke bestemmingen met kleinschalige accommodaties, lokale ervaringen en persoonlijke service. Reizen met &Olives betekent kwaliteit, comfort en zorgeloos genieten.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Middelmatig verblijf

Hotel was goed met een kleine menukaart. Wij vonden het meer een doorgangshotel dan een plek om 7 nachten te verblijven.
Verder zelf mooie uitstapjes gemaakt.

13 de junio de 2026

Prima geregeld

We hadden gekozen voor een standaard reis maar wilden die aangepast hebben. De medewerkers van &Olives dachten daar constructief in mee en hebben het programma op meerdere punten op onze wensen aangepast. Alles was prima geregeld; de huurauto, de logeeradressen en de vlucht.
Tijdens onze reis konden we gemakkelijk gebruik maken van een reisapp waar ons hele reisprogramma inclusief routebeschrijving en vouchers instonden.

7 de junio de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

We haddenal eerder bij &Olives Travel…

Het boeken, het telefonisch contact met vragen de hulp met vragen over b.v. de vliegmaatschappij etc. Altijd werd er goed geluisterd voor er een vakkundig antwoord kwam. En dat is prettig. Ook de info over de verblijven, wat er te zien was in de omgeving, de tips die je zeker moest bezoeken. Kortom het was wederom goed en duidelijk geregeld.

11 de junio de 2026

Respuesta de &Olives Travel

Fijn dat het contact prettig verliep en dat er goed werd meegedacht bij uw vragen. Bedankt voor het vertrouwen en uw positieve review!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

puglia italie trip

wij zaten op 3 accomodaties waarvan er er 2 tegen vielen.
1ste accomodaties was een mooie locatie veel in de omgeving te doen.
kamers bediening eten prima.
2de accomodaties helaas de airconditioning kapot en heel veel traplopen. op aandringen de airconditioning gemaakt.
en verder goed opgelost. helaas waren de kamers totaal niet wat we verwacht hadden. (zeker niet voor ouderen).
eten en ontbijt waren zeer goed
personeel heel vriendelijk.
3de accomodatie
we konden van af 9uur inchecken
volgens de papieren. we kwamen om 12 uur aan naar weer een flinke confrontatie met de eigenaar konden we eindelijk rond 16.00 uur in onze houten chalet. het ontbijt was hier echt beschamend. het leek er op dat ze zeker nog niet klaar zijn voor internationale gasten. zwembad prima alleen badmuts op.
het heeft hier meer weg van een camping voor veel mensen prima.
maar wij hadden hier andere verwachtingen van. waarschijnlijk te hooge verwachtingen van deze trip.
ga alstublieft zelf bij de accomodaties kijken. van wat jullie aanbieden.
wij zijn weer met piepende banden naar huis gereden.

14 de noviembre de 2025

Respuesta de &Olives Travel

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaringen betreffende deze reis te delen. Het spijt ons te lezen dat niet alle accommodaties aan uw verwachtingen hebben voldaan en dat u op enkele momenten ongemak heeft ervaren tijdens uw verblijf.

Tijdens uw reis hebben wij hierover contact met u gehad en waar mogelijk direct ondersteuning geboden. We waarderen het dat u ook de positieve punten benoemt, zoals de mooie eerste locatie, de vriendelijke medewerkers en de goede kwaliteit van het eten op meerdere verblijfsplaatsen.

Uw opmerkingen over de accommodaties, de voorzieningen en de verwachtingen die vooraf zijn ontstaan, nemen wij serieus. Deze feedback wordt intern besproken en gedeeld met onze partners, zodat wij onze reizen en informatievoorziening kunnen blijven verbeteren.

Nogmaals dank voor uw feedback.

Top service

Door mijn eigen stommiteit, rijbewijs vergeten, kregen wij geen huurauto mee op onze Fly & Drive in Puglia, Italië. &Olives heeft ons hierin begeleid en samen zijn we tot een oplossing gekomen waardoor de reis toch voortgezet kon worden. Telefonisch contact was makkelijk en behulpzaam. Ook de financiële afhandeling omdat wij de geboekte auto niet meekregen was snel en adequaat. Top service.

3 de junio de 2026

Respuesta de &Olives Travel

Bedankt voor uw mooie review. Wat fijn dat we u op afstand goed hebben kunnen helpen toen de huurauto niet meekwam. Mooi om te horen dat de reis alsnog voortgezet kon worden en dat u onze service als prettig heeft ervaren. Daar doen we het voor!

Duidelijke info

Duidelijke info, op de juiste tijd.
Geen langdradig proces...

22 de mayo de 2026

Respuesta de &Olives Travel

Bedankt voor de mooie review. Fijn om te horen dat de informatie duidelijk en op het juiste moment was. Dit wordt gewaardeerd. Fijne dag!

Alles was goed geregeld

Alles was goed geregeld: vlucht, autohuur, hotels. En ik had per ongeluk slechts voor 1 persoon ruimbagage gereserveerd. Gevolg: aan de balie moet ik dik bijbetalen voor de 2e koffer, alleen voor de heenreis. Toen ik dat vanuit de Algarve alsnog ook voor de terugreis bij Transavia wilde regelen liep ik steeds vast op hun site. Belde toen ten einde raad &Olives. En die regelde het alsnog voor mij! Ik blij!!!

20 de mayo de 2026

Respuesta de &Olives Travel

Bedankt voor de mooie review. Fijn dat alles goed geregeld was en dat wij u nog konden helpen met de ruimbagage. Dit wordt gewaardeerd. Fijne dag!

Sardinië

Buiten het feit dat er bij aankomst op het vliegveld in Düsseldorf voor ons geen vliegtickets waren geboekt, was alles verder top geregeld.
Gelukkig waren we er ruim op tijd en nog plaatsen vrij op de vlucht, zodat alles nog geregeld kon worden.

20 de noviembre de 2025

Respuesta de &Olives Travel

Bedankt voor uw review. Vervelend dat het mis is gegaan met de vliegtickets, excuses daarvoor. Gelukkig is dit opgelost en fijn om te horen dat alles verder goed geregeld was. Dit wordt gewaardeerd. Fijne dag!

Alles was prima geregeld

Alles was prima geregeld, de accommodaties waren op goede locaties en ze waren erg schoon en verzorgd. Er was makkelijk contact te maken met &olives travel bij vragen.

12 de marzo de 2026

Respuesta de &Olives Travel

Bedankt voor de mooie review. Fijn om te horen dat alles prima geregeld was en dat de accommodaties naar wens waren. Dit wordt gewaardeerd. Fijne dag!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij hadden vertragingen met onze heenvlucht

Wij hadden vertragingen met onze vluchten. Door hun adequate hulp en snelle actie, is de reis toch goed verlopen. Locatie en autoverhuur werden meteen op de hoogte gebracht. Goede hulp ook na de reis met de afhandeling met de luchtvaartmaatschappij

18 de mayo de 2026

Respuesta de &Olives Travel

Bedankt voor de mooie review. Vervelend dat er vertraging was met de vluchten, maar fijn dat wij snel konden helpen en dat de reis toch goed is verlopen. Dit wordt gewaardeerd. Fijne dag!

Goed verzorgde reis!

De reis was goed verzorgd. Mooie plaatsen. Van tickets tot autohuur en alle hotels. Stuk voor stuk goede hotels. Nergens geen vervelende verrassingen. Voor herhaling vatbaar.

1 de junio de 2026

Respuesta de &Olives Travel

Bedankt voor de mooie review. Fijn om te horen dat de reis goed verzorgd was en dat de hotels naar wens waren. Dit wordt gewaardeerd. Fijne dag!

Top service !

Zeer behulpzaam bij het samenstellen van onze reis, zowel telefonisch als per e-mail goed bereikbaar, goede directe communicatie, niets op aan te merken, alleen maar lof, de reis was tot in de puntjes verzorgd.

9 de abril de 2026

Respuesta de &Olives Travel

Bedankt voor de review. Dit wordt gewaardeerd. Fijne dag!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

In tegenstelling met bv Nordic TRAVEL…

In tegenstelling met bv Nordic TRAVEL waar elke dag er de juiste uitstappen worden voorgesteld , gooien jullie gewoon allerlei " sites" gewoon op een hoopje, niks gestructureerd. Van de laatste dagen was er dan bijna geen info.
Dit kan beter volgens mij.

Maar de hotels en Bed and breakfasts waren dan wel weer goed.

11 de abril de 2026

Respuesta de &Olives Travel

Bedankt voor uw review. Dit is waardevolle feedback en nemen wij zeker mee. Fijn om te horen dat de hotels en B&B’s goed zijn bevallen. Alsnog bedankt voor uw positieve review. Fijne dag!

Heerlijke hotels

Heerlijke hotels, auto vliegreis gewoon goed . Locaties prima .

28 de febrero de 2026

Respuesta de &Olives Travel

Bedankt voor de review. Dit wordt gewaardeerd. Fijne dag!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.