&Olives Travel Opiniones 1044

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,4

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat een geweldige vakantie hebben we (mijn dochter en Ik) gehad, 10 dagen Puglia in Style. Prachtige luxe hotels boven onze verwachting, mooie auto, en alles was super geregeld, alle documenten st... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

We haddenal eerder bij &Olives Travel een Fly Drive naar Sardinië geboekt en dat was prima bevallen. Het boeken, het telefonisch contact met vragen de hulp met vragen over b.v. de vliegmaatschappi... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

In tegenstelling met bv Nordic TRAVEL waar elke dag er de juiste uitstappen worden voorgesteld , gooien jullie gewoon allerlei " sites" gewoon op een hoopje, niks gestructureerd. Van de laatste d... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We hebben een práchtige reis gemaakt mede dankzij jullie organisatie. De vliegreis, ontvangst op het vliegveld, huurauto en de verschillende verblijven waren goed geregeld en georganiseerd. Een klein... Ver más

Información sobre la empresa

1. Operador de excursiones
  2. Agencia de viajes

Escrito por la empresa

&Olives Travel is een Nederlandse reisorganisatie gespecialiseerd in bijzondere reizen binnen en buiten Europa. We combineren unieke bestemmingen met kleinschalige accommodaties, lokale ervaringen en persoonlijke service. Reizen met &Olives betekent kwaliteit, comfort en zorgeloos genieten.

4,4

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Fijn reisbureau

&Olives Travel heeft voor ons een mooie fly-drive reis gemaakt. De hotels waren helemaal prima.
Het contact was prettig.
Alles was verder goed geregeld, hotels, autohuur en vluchten.

21 de abril de 2025

Respuesta de &Olives Travel

Bedankt voor het schrijven van de review. Fijn om te horen dat de reis goed is verlopen en naar wens was.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

zwak

Hallo, olives en travel boekt de hotels, verder voegt het niets toe. Tenminste niet aan rondreis meren italy. Dit kan eenieder ook zelf boeken regelen. Rondreis vouchers etc moet je zelf doen. Geen welkom, geen documentatie en zwakke lokaties waar hotels zijn 3ster!

30 de julio de 2025

Respuesta de &Olives Travel

Dank je wel voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je ervaring niet naar wens was. We willen dit graag samen met je oplossen. Zou je contact met ons willen opnemen via info@andolives.nl? We komen graag met je in gesprek.

Last minute geboekt

Last minute geboekt. Prachtig hotel. Helaas was de transfer niet aanwezig op het vliegveld. Noodnummer goed bereikbaar. Probleem snel opgelost.

24 de junio de 2025

Respuesta de &Olives Travel

Bedankt voor het schrijven van de review. Dit wordt gewaardeerd.

Een klantgerichte reisorganisatie

Algarve anders rondreis kort voor vertrek datum geboekt. &Olives Travel hebben ons in de korte periode voorzien van de nodige nuttige informatie en ook nog vervangende verblijven gevonden. De app is duidelijk en geeft informatie over de mogelijkheden en de routes naar de volgende lokatie.

15 de junio de 2025

Respuesta de &Olives Travel

Bedankt voor het schrijven van de review. Dit wordt gewaardeerd.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

individuele rondreis maatwerk Sri Lanka

Wij hebben een dure rondreis voor 12 dagen geboekt bij deze organisatie het contact was prima echter bereikbaarheid van contactpersoon slecht. We wilden een op maat gemaakte rondreis van 11 dagen naar Sri Lanka en hebben onze wensen aangegeven en het leek redelijk juist ingevuld. Aangegeven dat we minimaal 5 sterren hotels wilden en als het niet anders was 4 sterren maar de voorkeur was duidelijk.
Er zijn veel misverstanden ontstaan en dan met name in de kwaliteit van de hotels en de afspraken die daar gemaakt waren. Communicatie liep grotendeels via een agent in Sri Lanka die de troeven in handen had en werkte als een doorgeefluik wat lastig was. We hebben onterecht veel te veel betaald en zijn benadeeld. Het bleek duidelijk dat de rondreis een gekopieerd iets was daar wij omdat we een particuliere chauffeur en auto hadden een aantal uur eerder in de hotels aankwamen dan de grote bussen dus dat was duidelijk.
Dan hebben we nog een treinreis gemaakt en daar een klasse uiteindelijk gekregen die 2 stappen lager was dan geboekt en werden we afgedaan dat dit hetzelfde was. Kortom wederom een mis communicatie. We hebben uiteindelijk een zeer lichte compensatie gehad maar als we het zelf terug rekenen dan hebben we zeker 40-50% meer betaald als we elders hadden geboekt maar die konden alleen 16 dagen minimaal bieden en wij vonden 12 om het te proberen voldoende. Zeer jammer en teleurstellend. Alles werd bij ons erop gegooid dat het kort dag was dat we de boeking en vraag stelden maar NEE is ook een antwoord. Zeer jammer en als 2-jaarlijkse reizigers nooit meer via deze organisatie. Kennelijk was de kennis over Sri Lanka schraal en is er afgegaan op een incidentele boeking van een van de medewerkers. Zeer jammer! We hebben er uiteindelijk zelf wat van gemaakt door lokaal dingen re regelen en te doen.
Uw onderstaande reactie klopt ook niet daar we direct kenbaar hebben gemaakt dat dit een zeer magere oplossing is en dat we het daar niet mee eens waren. Nu laten jullie blijken dat jullie daar verbaast over zijn of is dat ook een interne miscommunicatie? Sri Lanka is gerust mooi maar had met een zoals gevraagde indivuduele rondreis veel geslaagder geweest. Nu is door jullie falen daar een stempel op gedrukt en hebben we er veel teveel voor betaald. Vindt jullie reactie dan ook verre van zoals dit hoort te zijn! Van fouten keert men dit geld zeker voor ons.

4 de marzo de 2025

Respuesta de &Olives Travel

Dank voor uw review. Jammer om te horen dat uw reis niet aan de verwachtingen voldeed. We hebben na afloop contact gehad en geprobeerd tot een oplossing te komen, maar begrijpen dat deze voor u niet voldoende was.

Uw feedback over de communicatie, accommodaties en het verloop van de reis nemen we serieus en gebruiken we om onze service te verbeteren. We hopen dat u ondanks alles toch mooie momenten heeft beleefd in Sri Lanka.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alles was goed geregeld en we hebben…

Alles was goed geregeld en we hebben een fantastische vakantie gehad in Toscane zonder enige problemen en alle 4 de agriturismos waar we verbleven was alles in orde. De 2 wijn proeverijen en de kookles waren ook erg goed en een mooie aanvulling op onze vakantie, veel gezien in 1 week en eigenlijk te mooi en warm weer gehad, maar ja beter dat dan regen de hele week

17 de abril de 2025

Respuesta de &Olives Travel

Bedankt voor de 5-sterren review. Hopelijk kunnen wij jullie snel weer helpen met het uitzoeken van een geweldige reis.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Online contact is prima verlopen

Online contact is prima verlopen, boeking prima geregeld. Reisinformatie digitaal was duidelijk en met de app handig om bijdehand te hebben.

30 de abril de 2025

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Mooie plek

Mooie plek, fantastisch uitzicht
Helaas geen eetgelegenheid behalve het ontbijt
Ligt niet op 52 km van Malaga airport maar ruim 80 km

22 de mayo de 2025

Respuesta de &Olives Travel

Bedankt voor deze review. We gaan er direct naar kijken en het aanpassen. Dan is het gelijk weer actueel. Fijne dag!

Betrokken en flexibel

Heel erg goed en betrokken meegedacht in het vinden van een oplossing voor
het aanpassen van de reis door verdrietige omstandigheden waar we onverwacht mee geconfronteerd werden. Top gedaan.

10 de junio de 2025

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Duidelijk en zeer prettig!

Duidelijk en ook het contact was zeer goed. We hadden op reis bagage vergeten in het eerste hotel, en dit werd heel goed opgelost, ook door bemiddeling van &Olives. Top!

20 de mayo de 2025

Respuesta de &Olives Travel

Bedankt voor de 5-sterren review!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Rondreis Zuid-Italië: Goed maar kan beter.

Zo’n soort beoordeling is te globaal om onze mening goed weer te geven. Wij twijfelen tussen 3 en 4 sterren, veel dingen oké maar ook een aantal tegenvallers. Wij zouden graag specifiekere zaken met &Olives willen delen om verbeteringen te realiseren.

16 de mayo de 2025

Respuesta de &Olives Travel

Bedankt voor de feedback.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Motie van treurnis over jullie hotelkeuze voor onze 3 weekse Portugal reis

PERSOONLIJK aan de directeur van &Olives

We zijn terug van onze 3 weken rondreis en hebben, door er zelf wat van te maken, veel van Portugal gezien, het een leuker dan het andere, maar wel gevarieerd en met veel nieuwe indrukken.

Echter jullie bijdrage hieraan -door de hotel en locatie selectie- was teleurstellend en heeft onvoldoende rekening gehouden met de wensen die expliciet vooraf met jullie zijn besproken en dit leidde bij ons tijdens de reis steeds weer tot discussies met de daaraan inherente irritaties.

3 hotels met overlast gevende bouwwerken pal naast de deur (Lissabon, Obidis, Porto); over Rosegarden en Upon Vila hebben we al tijdens de reis bij jullie per email geklaagd, zonder verbetering overigens.

Door onze blessures hebben we nadrukkelijk gevraagd om trappen zoveel mogelijk te vermijden. Bij de B&B moesten we iedere keer een steile 25 treden lange trap zonder leuning op en af, om van de weg bij de B&B te komen.

In Coimbra is mijn echtgenote door de voor 70+rs ongeschikte kamerindeling de 1e dag al zo hard op haar heup(protese) en hoofd gevallen, dat dit zomaar een ziekenhuis opname en het einde van onze reis had kunnen worden.

Maar het slot akkoord was wat ons betreft te gek voor woorden. Hoe bedenken jullie het om ons maar liefst 3 dagen aan het eind van de reis in het Upon Vila te "dumpen"? Waar dan ook nog eens het -ook in jullie eigen info- beloofde Pool restaurant en de bar gewoon al onze dagen gesloten werden en het ontbijt door de grote bus groepen een puinhoop. We wilden een relaxte vakantie met 's ochtends een fijn ontspannen ontbijtje. Dat mag je toch in een 4 ** hotel wel verwachten?
Iedere keer weer die irritatie om dingen die fout gaan, dat verpest de vakantie sfeer echt enorm.

En dat terwijl er n.b. van exact dezelfde hotelketen op 200 meter afstand voor nagenoeg hetzelfde geld een prima alternatief was; we zijn er zelf binnen geweest en hebben er gegeten, een hotel dat wel helemaal bij ons zou passen!

We hebben met eigen ogen hebben kunnen zien dat er overal vlakbij wel degelijk leuker gelegen toeristen hotel beschikbaar waren.

Jullie hebben inmiddels aan ons erkend dat jullie ernstige fouten hebben gemaakt er hebben ons daarvoor jullie excuses aangeboden.

22 de mayo de 2025

Respuesta de &Olives Travel

Dank voor uw bericht en de eerlijke terugkoppeling. We hebben inmiddels telefonisch met u gesproken en nogmaals onze oprechte excuses aangeboden voor de tekortkomingen tijdens uw reis. We waarderen het dat u dit met ons heeft gedeeld en gebruiken uw feedback om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Mooie reis langs archeologische bezienswaardigheden

Een mooie reis langs zeer interessante archeologische bezienswaardigheden.Naar onze mening kan de tijds opbouw van de reis beter.Op de mooiste plaatsen zoals Delphi en Olympia is er te weinig tijd , ook omdat je die dag weer moet verplaatsen naar het volgende hotel.
In Sparta en Kalamata ben je dan weer 2 dagen na een kortere verplaatsing en dat zijn niet zulke leuke plaatsen dat kan korter .In Athene heb en we 1extra nacht geboekt,anders hadden we Athene ook niet gezien.

De hotels waren niet allemaal leuk, wel netjes en schoon.
In Kalamata zaten we bijna alleen in een erg groot hotel, was erg onpersoonlijk.
De conclusie is dat we een prachtige reis hebben gemaakt.door een prachtig land met vriendelijke mensen maar dat de reis wel hier en daar wat aanpassingen nodig heeft .

6 de mayo de 2025

Respuesta de &Olives Travel

Dank je wel voor je uitgebreide en eerlijke review. Fijn om te horen dat jullie hebben genoten van de prachtige archeologische bezienswaardigheden en de gastvrijheid van het land. Tegelijkertijd nemen we je opmerkingen over de opbouw van de reis en de verblijfplaatsen serieus. Jullie suggesties over de tijdsverdeling en de keuze van locaties helpen ons om toekomstige reizen beter af te stemmen op de wensen van reizigers. We waarderen je feedback en hopen dat je met mooie herinneringen op deze reis terugkijkt.

Ontzettend tevreden!

Ontzettend tevreden met deze reisbureau. Zeer behulpzaam en attent, met goede duidelijke communicatie tot de puntjes. Toevallig in internet tegengekomen en denk dat ik zeker in de toekomst gaan hun diensten gebruiken. Grote dank!

12 de abril de 2025

Respuesta de &Olives Travel

Bedankt voor de 5-sterren review. Hopelijk kunnen wij jullie snel weer van dienst zijn. Fijne dag!

Boeking gedaan bij &Olives. Tot zover top

Nadat de boeking is geweest, komt er vrij snel reactie. De reis moest een beetje worden aangepast, maar ook hier weer snelle reactie. Communicatie over de reis is prima. Ook het gebruik van hun eigen app., ziet er goed uit. Alle gegevens staan hier wel in. Dus top, nu kijken of alles ook uitkomt, ik heb er veel vertrouwen in. Reis info is compleet

6 de abril de 2025

Respuesta de &Olives Travel

Bedankt voor de 5-sterren review. Alvast een fijne reis toegewenst!

Goed reisbureau

Goed reisbureau klantgericht en binnen een dag antwoord

27 de marzo de 2025

Respuesta de &Olives Travel

Bedankt voor de 5-sterren review. Alvast een fijne reis toegewenst!

Snel en goed

Makkelijk boeken en snel antwoord als je vragen hebt. En mooie app met tips voor je reis en al je gegevens bij de hand

27 de marzo de 2025

Respuesta de &Olives Travel

Bedankt voor de 5-sterren review. Alvast een fijne reis toegewenst in Puglia!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.