Snelle levering en netjes verpakt. Had twee speeltjes voor mijn kat besteld, waarvan er één heel goed beviel, maar de ander de sigaar gevuld met catnip vond ze heel vies en een raar geurtje hebben.

Ik hou van deze webshop. Een goede asortiment van hoge kwaliteit producten zorgvuldig gekozen met liefde voor dieren. Producten worden snel geleverd en goed verpakt. Aanrader!

Betrouwbaar en snelle levering! Goed verpakt kwam het binnen en een vriendelijke service dmv gratis bakje voer voor de kat erbij te hebben gedaan.

1. Tienda de animales

Dé webshop voor alle accessoires voor jouw furbaby (hond of kat). Bestel eenvoudig online. Omdat we uitsluitend online actief zijn en geen winkels hebben, kunnen we onze kosten laag houden en onze klanten meer voordeel bieden

4,6

Mooie webwinkel

Mooie webwinkel, heb al betaald en wacht nu op antwoord op voor de doosjes kattensnoep. A.u.b. bel mij want het e-mail adres robertoost klopte niet: moet vervangen worden: (bestelling betaald) en wacht op levering voor de Beezepool ! Bel me a.u.b.: 0640708626

12 de enero de 2025

Hoge kwaliteit en snelle levering

15 de noviembre de 2023

Heel veel tevreden

Heel veel tevreden. Was snel en netjes geleverd. De extra cookies waren heel veel gewaardeerd door mijn hondjes. Heel bedankt!! :)

25 de abril de 2022

Vlotte reacties

Vlotte reacties, snelle levertijd. lieve mensen bij de klantenservice.

14 de febrero de 2022
Logotipo de Animal Valley

Respuesta de Animal Valley

Goed om te horen, dank voor je bestelling.

Snelle levering

Snelle levering. Goede prijzen. Leuke producten.

14 de febrero de 2022
Logotipo de Animal Valley

Respuesta de Animal Valley

Houd onze pagina in de gaten, we voegen regelmatig nieuwe producten toe. Happy furbaby!