Ik heb de verkeerde oorbellen opgestuurd gekregen en gevraagd ; EN NU? Maar geen antwoord gekregen. Jammer om 9 euro te moeten betalen voor oorbellen die je niet hebt besteld. Maar ja, ik heb geen zi... Ver más
Naast het ruime assortiment, ook geweldige kwaliteit. Ik draag mijn sieraden van Annamartha elke dag en doe ze niet af, tijdens het douchen en dagelijkse bezigheden blijven mijn ringen en oorbellen ge... Ver más
De bestelling was wat verwarrend aangezien ik geen bevestigingsmail heb gehad of track en tracing. Maar binnen de week had ik mijn juweeltjes, waar ik echt heel blij mee ben! Het pakketje was zo le... Ver más
La empresa ha respondido
Scammer! Ze plaatst een wedstrijd oo Facebook waarin de winnaar op 21 oktober bekend gemaakt zou worden, op 24 en 25 oktober vraag ik naar de winnaar, maar helaas niets reactie en ook geen winnaa... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Trendy sieraden webshop voor een betaalbare prijs!
Super mooie gouden oorbelletjes heel…
Super mooie gouden oorbelletjes heel mooi geleverd in een klein roze brievenbus doosje .
In een mooi doosje super blij ben ik ermee!!!
Geweldige service
Geweldige service, had een mail gestuurd er was iets niet helemaal goed gegaan en meteen antwoord en werd meteen opgelost super!!! en heel mooi ingepakt pakketje !
Ga daar zeker weer wat bestellen.
Superblij met de sieraden
Superblij met de sieraden! Ze waren snel binnen en de kwaliteit is goed
Fantastisch,op vrijdag besteld en…
Fantastisch,op vrijdag besteld en zaterdag in de bus. Mooi verpakt . Helemaal prima.
It was delivered super quick and they…
It was delivered super quick and they were realy Nice. I would buy something again from here.
Aanrader!
Ruime keuze.
Fijne webshop.
Snelle levering.
Heb er al een paar keer iets gekocht.
Super tevreden!
Snelle levering en mooie sieraden
Snelle levering en mooie sieraden, prijs-kwaliteit verhouding is goed.
Supersnel binnen en zo leuk verpakt!
Supersnel binnen en zo leuk verpakt!! Ook al had ik het zelf besteld het was een feestje om uit te pakken.
De producten zijn prachtig en van goede…
De producten zijn prachtig en van goede kwaliteit! Zeker één van mijn nieuwe favoriete sites voor sieraden!
Hele snelle levering en erg leuk…
Hele snelle levering en erg leuk verpakt. De oorbellen zijn nog mooier dan verwacht. Ik ga hier de volgende keer weer bestellen!!!
Uitstekend
Uitstekende, snelle service. Product dat ik had besteld voldeed aan de verwachtingen en was heel mooi verpakt.
Snelle levering , leuk verpakt en het bestelde artikel was helemaal top !!
Heel blij met mijn aankoop!
Heel blij met mijn aankoop!! Enkel 4 werkende dagen onderweg geweest (vertraging post)
Echt top
Super leuke verpakking en zelfs een zakje voor de ring erbij. Was er ook super snel.
Prima en snelle service!
Prima en snelle service! Mijn dochter is heel blij met deze ring, ze had zo’n zelfde ring eerder, maar deze was ze verloren en vervolgens altijd op zoek gebleven naar zo’n zelfde ring en ineens was hij te koop bij AnnaMartha!
Snelle levering en leuk verpakt
Snelle levering en leuk verpakt. Echt een kadootje 😊

Respuesta de AnnaMartha
Mooie producten!
Fijne webshop en mooie producten. Fijn dat bijna alles ook in zilver te koop is!!

Respuesta de AnnaMartha
Más información sobre otros tipos de reseñas.