Fantastisk upplevelse! Vilken service! Ytterst sällan man köper något där säljaren bryr dig om varenda minsta detalj! Paketeringn av de vackra örhängena var perfekt! Och att få fantastiskt goda... Ver más
La empresa ha respondido
Beställde två änglar. En kom hem "vingklippt". Ringde upp Malin och berättade att hon var trasig. Skickade bilder och dagen efter fick jag en ny hel ängel. Så fina och så bra bemötande. Rekommenderar... Ver más
La empresa ha respondido
Paketet var inslaget med fina klistermärken, en liten hälsning fanns med och kaffegodis låg i paketet. Det lilla extra som kostar lite men gör att jag som kund kommer att handla från butiken igen.
La empresa ha respondido
Fantastisk service. Var i akut behov av en festklänning. Trots att butiken va stängd fick jag komma o prova o hämta den jättefina klänningen jag beställt på hemsidan. Stort TACK Malin!
La empresa ha respondido
Annies Stuga är en inrednings- & klädbutik i Glommen, ett litet fiskeläge en mil norr om Falkenberg. Butiken ligger i en liten röd stuga på gården till vårt hus.
Glumstensvägen 25, 31154, Glommen, Suecia
Alltid personligt trevligt bemötande. Bra utbud och en liten mysig butik.
Trevligt bemötande när jag ringde och undrade om en sak. Jumpern jag köpte på nätet var toppen.
Snabb service och gulligt paket som kom på posten 😍
Snygga lättburna kläder
Enkelt att beställa och snabb leverans
Hur bra som helst. Snabba leveranser
trevligt bemötande o bra priser.
Bra pris. Fina varor och snabb leverans. Trevliga inlägg på Facebook där jag hittade butiken
Fin liten hälsning i paketet
Hej! Snabb leverans och jag blev glad att jag passade i den.
Med vänlig hälsning,
Anki

Respuesta de Anniesstuga
Glad och tacksam för mitt köp! Inspirerande att se reels från butiken som visar både kläder och inredning.
Tack för bra service!

Respuesta de Anniesstuga
Ja fick varan snabbt.den såg ut som jag tänkt mig!!

Respuesta de Anniesstuga
Snabb leverans. Personligt meddelande som gjorde att det jag handlade fick större värde. Super nöjd med mitt köp.

Respuesta de Anniesstuga
Snabb leverans och nöjd med varan!👍

Respuesta de Anniesstuga
Más información sobre otros tipos de reseñas.