Fantastiskt snygga kläder Rosa Copenhagen tröja snygg, bekväm Randig blus i pasteller säger bara wow Cardigan med tryck, mjuk, skön och supersnygg
En fantastisk butik. Snygga kläder till bra priser och bra kvalitet. Toppen service. Har ni inte handlat på BohoBeauty så har ni verkligen missat en pärla!!
Personlig service...👍👍 Ringde till mig om en tröja som inte fanns i den stl jag beställt.. Andra hade liksom bara skickat det som fanns...kändes personligt.. Snabb leverans fast det var jul/nyår... Ver más
La empresa ha respondido
Har länge letat efter en jacka/overshirt i lite militärstil med detaljer på. Hittade preciiiis en sån hos BohoBeauty och är sååå nöjd!!
La empresa ha respondido
Escrito por la empresa
BohoBeauty är en unik butik med handplockat sortiment av damkläder och accessoarer. Vi erbjuder noga utvalda plagg i boho-chic stil för den som vill bära något speciellt. Vårt fokus är kvalitet, personlig service och ett sortiment som inte finns överallt – alltid med känsla och omtanke.
Ullstorps Bygata 61, 291 93, Önnestad, Suecia
- info@bohobeauty.se
- bohobeauty.se
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Fantastiskt snygga kläder
Fantastiskt snygga kläder
Rosa Copenhagen tröja snygg, bekväm
Randig blus i pasteller säger bara wow
Cardigan med tryck, mjuk, skön och supersnygg
En fantastisk butik, bästa servicen
En fantastisk butik.
Snygga kläder till bra priser och bra kvalitet.
Toppen service.
Har ni inte handlat på BohoBeauty så har ni verkligen missat en pärla!!

Respuesta de BohoBeauty
Kläderna var för stora för mig
Kläderna var för stora för mig, synd att man inte kunde byta

Behövde skicka tillbaka
Behövde skicka tillbaka , fick svar snabbt och en bifogad retursedel. Snygga kläder

Supernöjd med mitt köp!
Jag är supernöjd med mitt köp och jag rekommenderar varmt butiken!

Respuesta de BohoBeauty
Beställt flera ggr från BohoBeauty och…
Beställt flera ggr från BohoBeauty och super nöjd. Kan rekommenderas

Respuesta de BohoBeauty
Snabb service och fin vara
Köpte en jättefin klänning på rea i superfin kvalitét.
Paketet levererades snabbt, direkt hem i brevlådan.
Är mycket nöjd med hela köpupplevelsen!

Bästa butiken!
Så super trevlig säljare!!! Hjälpsam och alltid bra priser!!
1000 tack 😉 för alla fina köp hittills ❤️

Respuesta de BohoBeauty
Har länge letat efter en…

Respuesta de BohoBeauty
Alla kläderna jag beställt är jätte fin…
Alla kläderna jag beställt är jätte fin kvalité och allt passa mej är så nöjd frakten gick snabbt

Respuesta de BohoBeauty
Lätt att komma i kontakt med
Lätt att komma i kontakt med, då Posten inte informerat som de ska. Och ett trevligt bemötande 🌸

Respuesta de BohoBeauty
Más información sobre otros tipos de reseñas.