Anodyne.be - Houdingcorrigerende kleding Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Alles retour gestuurd maar verwerken deze niet, bijgevolg blijft klarna openstaan. Maken reclame met hun 30 dagen geld terug garantie!!! Bestel hier nooit meer!!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

1st een medium besteld aangezien deze te klein was heb ik deze opgestuurd en een maat groter gevraagd. Deze bestelling heb ik nog steeds niet ontvangen. Het enige positieve is dat ik mijn geld heb... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Heb op vandaag nog niets ontvangen. Bestelling van 29/10. Vandaag 10/11. Aanpassing 20/11. Na contact opgenomen te hebben heeft men direct een nieuw pakket opgestuurd die na enkele dagen reeds geleve... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Het bestellen en verzenden verliepen prima. Maar wanneer je dan je pakketje opent, stinkt het item naar de plastic. Dat zou mij geen groot probleem zijn áls er wasvoorschriften bij zaten om deze corri... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Compras y moda

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Anodyne® is de Europese distributeir van de houdingcorrigerende kleding van Alignmed. Houdingcorrigerende kleding is geïnspireerd door kinesiotape, een technologie die vaak door fysiotherapeuten wordt gebruikt voor het corrigeren van de spierfunctie, het verbeteren van de doorbloeding en het verminderen van of bijdragen aan de behandeling van pijn en spanning. Houdingcorrigerende kleding activeert de rugspieren, schouders en schouderbladen. Het is belangrijk dat u de juiste maat kiest, omdat u anders niet het optimale effect bereikt. Heeft u vragen, bijvoorbeeld omdat u het idee heeft dat u niet de juiste maat hebt, neem dan gerust eerst contact op met onze klantenservice via (+32) 2899 0808 of info@anodyne.be

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

654 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

39 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Goede producten

Correcte levering, heb minder rugpijn door de geleverde producten, ze doen wat ze beloven. Zeer aan te bevelen!

23 de septiembre de 2025
Opinión espontánea
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb pas gisteren mijn pakjes kunnen…

Ik heb pas gisteren mijn pakjes kunnen ontvangen. Ze zijn verschillende x fout afgeleverd geweest bij een fout adres.
Steeds ontving in een mail dat mijn pakje ging toekomen en was ik die dag thuis ... maar dan werd het aan een foutadres afgeleverd. Ging zelf opzoek naar mijn pakje en stuurde met de chatbox van bpost maar zelfs dan lukte het niet om mijn pakje te ontvangen. Vreselijke ervaring!

5 de septiembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Boek met oefeningen niet gekregen !

Boek met oefeningen niet gekregen !

20 de agosto de 2025
Logotipo de Anodyne.be - Houdingcorrigerende kleding

Respuesta de Anodyne.be - Houdingcorrigerende kleding

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen!

Het spijt me als dit niet duidelijk genoeg op de website staat vermeld, maar het boek wordt niet met het pakket meegestuurd, omdat het geen fysiek exemplaar is, maar een e-book.
U zou het boek per e-mail moeten hebben ontvangen nadat uw pakket is verzonden.

We hebben direct per e-mail contact met u opgenomen om een oplossing te vinden voor het geval u het boek niet hebt ontvangen :)

Snelle service

Snelle service, keigoeie klantendienst. Ik kom nu de dag door, zonder veel problemen met lage rugpijnen, dankzij gebruik van jullie producten (rugsteun, Houding corrigerende t-shirts, ...).

19 de junio de 2025

service voor en na

Ik had wat vragen over bepaalde artikelen. Ook was er probleem met een van de geleverde producten. Dit werd door Anodyne op een fantastische manier opgelost.
Zowel voor materiaal als voor na verkoop een dikke tien

25 de junio de 2025
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.