No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg har købt noget udemærket tøj
Jeg har købt noget udemærket tøj, dog ikke i en passende størrelse, har skrevet til dem både på mail og Instagram, og har stadig ikke modtaget svar
Denne sweatshirt er i super god…
Denne sweatshirt er i super god kvalitet, fra min egen mening. Den er sider mega godt og er dejlig blød, så utrolig brugbar til vinter tiden. Og så er den jo os bare mega cool
Super god service og produkter
De har noget super fedt som er i 100% god kvalitet. Leveringen er hurtig og helt i top. Fantastisk service ❤️ kan klart anbefalde
Virkelig god service og god kvalitet:)
Super fed side
Super fed side, trøjen kom hurtigt og den er mega lækker!❤️
Anbefalelsesværdigt !
Jeg modtog pakken fra ANTI WEAR og er rigtig tilfreds med indholdet. Trøjerne er super god stand og true to size. Alt i alt en mega god oplevelse og jeg kunne snildt finde på at købe fra dem igen. :)
Super hurtig levering:) og super fedt…
Super hurtig levering:) og super fedt tøj 10/10 oplevelse!
Det er nogle mega fede t-shirts og mega…
Det er nogle mega fede t-shirts og mega god service
Sindsygt fedt tøj til en god pris🤩
Sindsygt fedt tøj til en god pris🤩. Kan 100% anbefale.
God kommunikation
God kommunikation, og noget lækkert vintage tøj!
Deres tøj er super fedt!
La experiencia Trustpilot
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.