Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vil fraråde alle, at handle fra denne side. Personen bag firmaet ejer også boligminister.dk Købte et el løbehjul hos boligminister.dk har aldrig hørt fra dem eller set nogle kvittering eller ordre... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hvis du går op i ekstra god kvalitet og bæredygtighed, så er Bambii lige noget for dig! Jeg er så positiv overrasket over hvor lækre produkterne er, og hvor behagelig de er i forhold til så mange andr... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg var lidt skeptisk overfor at bestille herfra, da der ikke var nogen anmeldelser på Trustpilot, men jeg må sige, at jeg er mere end tilfreds med min bestilling. Alt klappede bare - hurtig leverin... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa interior
  2. Tienda de ropa
  3. Tienda de ropa para hombres
  4. Tienda de ropa para mujeres

Escrito por la empresa

Bæredygtigt bambustøj, der sikrer dig maksimal komfort og en kompromisløs kvalitet i din hverdag. Vores produkter er temperaturregulerende, svedabsorberende og har en naturlig antibakteriel effekt - dette fjerner eventuelle lugtgener efter brug og er velegnet til personer med følsom hud.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

3,8

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Vil fraråde alle

Købte et el løbehjul hos boligminister.dk har aldrig hørt fra dem eller set nogle kvittering eller ordrebekræftelse på køb, der er kun trukket et beløb på min konto med navn "bambii.dk"

26 de abril de 2023
Opinión espontánea

Manglende levering og kommunikation

Jeg bestilte og betalte for seks par underbukser, men fik kun leveret tre. Efter 12 dage og fem mails har jeg intet hørt fra bambii.dk.
Underbukserne er gode, men tvivlsom forretning.

11 de marzo de 2023
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Super 👍

Alt er Super 👍

21 de mayo de 2021
Logotipo de Bambii

Respuesta de Bambii

Hej Michael,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er rigtig glade for at alt var super!
Vi lever af vores kunder, og kunne derfor godt tænke os at høre hvad der kan trække din oplevelse helt op på fem stjerner? 🤩

Mange forårshilsner,
Rasmus
Bambii.dk

Fantastiske strømper

Fantastiske strømper, ingen svedlugt på hverken fødder eller i sko efter brug, super pasform og er yderst behagelige at have på. Jeg har købt bamusstrømper andet sted før, men hver gang jeg tog dem af, var der fnuller overalt og samtidig sad de ikke ordenligt fast. Stømperne fra Bambii sidder ordenligt fast på hælen grundet silikone i hælen og der er ingen fnuller. Kan kun varmt anbefale bambii's strømper

6 de mayo de 2021
Opinión espontánea

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.