Valorada con 4 estrellas sobre 5

correcte uitvoer. leuke verpakking binnenin met tof kaartje erbij. beetje later dan verwacht

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Superleuke verpakking met extra cadeautje erbij. Nadat het product, OGX coconut miracle oil, heel snel was verzonden en al binnen 1 a 2 dagen bij mij was zat bij de verpakking ook nog een hele schatti... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had een paar testers besteld en waar je zou verwachten dat ze wel enigszins gebruikt zouden zijn, was die niet het geval. Ze zaten niet in de originele verpakking (wat op de siite ook aangegeven... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Die Bestellung war super schnell da. Leider funktioniert die Seite nicht wenn die Sprache auf deutsch gestellt ist. Zumindest bei mir hatte ich dann keine Möglichkeit eine Versandmethode zu wählen. Da... Ver más

Información sobre la empresa

1 estrella

Ha contestado el 75% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik bestel vaker bij jullie

Ik bestel vaker bij jullie , is altijd in orde

22 de agosto de 2025

Respuesta de ANVY

Dank voor je mooie woorden en je vertrouwen in ons! 🎉 We waarderen het enorm en hopen je gauw nog eens terug te zien voor een volgende aankoop.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed product voor een betaalbare prijs

Duurt ff paar dagen (4/5) voordat je bestelling binnen is, maar de plaknagels zijn fantastisch
Heb ze er net op, je kunt ze mooi bijvijlen, ben heel benieuwd hoe lang het blijft zitten

18 de agosto de 2025

Beste Irene,

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Het doet ons goed om te weten dat uw bestelling naar wens was. Wij hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn via ANVY.nl. 🎁

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zoals altijd prima in orde…

Ik bestel regelmatig bij Anvy en altijd is mijn bestelling er binnen één of hooguit twee dagen, netjes en stevig ingepakt en met een leuke verrassing !!
Als ik al een nadeel moet noemen is het dat niet alle kleuren qua no-glue-nails voorradig zijn, maar nog voldoende keuze !!

17 de agosto de 2025

Respuesta de ANVY

Bedankt voor je lieve review en je vertrouwen in Anvy! ✨ Wat fijn dat je zo tevreden bent. Houd onze webshop zeker in de gaten, we vullen de kleuren regelmatig aan, hopelijk mogen we je snel weer verwelkomen voor een nieuwe bestelling. 💖

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Normaal tevreden maar bij mijn laatste…

Nav de reactie zal ik contact met jullie opnemen!

Normaal tevreden maar bij mijn laatste bestelling werd ik steeds van de betaalpagina gegooid met een foutmelding.
Na meerdere keren contact zoeken nog steeds geen bericht terug en nu kan ik niet betalen en zij versturen dus niets..

10 de agosto de 2025

Respuesta de ANVY

Bedankt voor je feedback en het delen van je ervaring. Wat jammer om te horen dat je problemen hebt ondervonden bij het afronden van je bestelling – dat is natuurlijk niet de bedoeling. We willen dit graag samen met je oplossen. Zou je contact met ons willen opnemen via info@anvy.nl? Dan kijken we direct met je mee zodat je alsnog je bestelling kunt plaatsen. 🙏

Beste Nora,

Snelle correcte leveren

29 de julio de 2025

Respuesta de ANVY

Bedankt voor uw beoordeling. Wij hopen dat alles naar wens was en zien u graag een volgende keer terug bij ANVY.nl. ✨

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ikheb het snel ontvangen.

29 de julio de 2025

Beste Manou,

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. ❤

zeer fijn bedrijf

was erg snel verzonden en met liefde ingepakt. zeker een aanrader

11 de julio de 2025

Goede ervaring

Snelle bezorging. Duidelijke email over je bestelling en overzichtelijke website. Mijn ervaring is prima.

29 de junio de 2025

Top!!!

Snelle levering. Mooi ingepakt met hartjes papier en leuk kaartje. Gratis geschenkjes erbij. Ik voelde me een "echte" klant

11 de junio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dunne kwaliteit nagels

Dunne kwaliteit nagels, als je t onhandige doosje eindelijk geopend krijgt dan vallen alle nagels eruit. Geen schoonmaakdoekje geen uitleg

10 de junio de 2025

Tevreden

Vrij vlotte levering. Keurig met zorg verpakt.
Press on´s zien er mooi uit. Eerste set zit er nu bijna 1 week op en zit nog goed vast

9 de mayo de 2025

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.