Super fijne ervaring gehad met de verkoop van mijn auto. Binnen 20 minuten was de gehele overdracht al afgerond. Ik werd erg vriendelijk geholpen door de dame ter plaatse. Geen gezeur of gedoe met ond... Ver más
La empresa ha respondido
Vriendelijk ontvangst, super aardige meneer die een rondje reed in de auto. Papierwerk ingevuld, nog een keer extra veagen of je akkoord bent met de verkoop. 5 mibuten wachten op vrijwaringsbewijs en... Ver más
La empresa ha respondido
De verkoop werd goed en snel afgehandeld en kort daarop was de verkoopsom overgeschreven op mijn rekening. Wat mij een beetje tegen viel waren de kosten die nog van het aankoopbedrag af werden geha... Ver más
La empresa ha respondido
Wow wat een goede service. Snel geholpen en na 10min was de beoordeling al klaar en kreeg toen ook het gegarandeerde bod wat een eerlijk goed bod is. Na 5 minuten ook een verkoop verklaring en vrijwar... Ver más
La empresa ha respondido
Via de ANWB Autoverkoopservice verkoop je simpel en snel je auto of motor tegen een gegarandeerde prijs. Zonder ongemakkelijke onderhandelingen met potentiële kopers of garages. Staat de geboden prijs je aan? Dan lever je het voertuig in bij één van de bij ANWB aangesloten inleverpunten door heel Nederland en dus niet bij de uiteindelijke koper. De ANWB werkt hierin samen met BCA Autoveiling.
De Landweer 4, 3771 LN, Barneveld, Holanda
Invita a los clientes a opinar
prima en snelle afwikkeling, stond binnen na een half uur weer buiten. geen rare opmerkingen of vragen.

Respuesta de ANWB Autoverkoopservice
Snelle afhandeling op het afgesproken tijdstip.

Respuesta de ANWB Autoverkoopservice
Supervriendelijke inkoper waarmee de deal leuk en makkelijk af te ronden was. Daarnaast een prima bod gekregen.

Respuesta de ANWB Autoverkoopservice
Duidelijke afspraken die goed zijn nagekomen. Vriendelijk en vakbekwaam ontvangen en geholpen. Volgende dag geld op onze rekening!

Respuesta de ANWB Autoverkoopservice
ik kreeg dezelfde dag nog een prima bod en nadat ik de auto had ingeleverd ook in 2 dagen het bedrag gestort

Respuesta de ANWB Autoverkoopservice
Alles netjes en snel afgehandeld door vriendelijke medewerkers.

Respuesta de ANWB Autoverkoopservice
Van aanmeldproces tot aan verkoop super goed!
Binnen een dag een bod gekregen, zelfde week ingeleverd.
Inleveren ging super makkelijk auto word gecontroleerd en met een kwartier ben je klaar en alles netjes volgens afspraak in tegenstelling tot andere opkopers.
Echte aanrader zaterdag ingeleverd en maandag volgens afspraak geld op de rekening!

Respuesta de ANWB Autoverkoopservice
Alles snel en goed geregeld en prijs die ik voor ogen had ook gekregen.

Respuesta de ANWB Autoverkoopservice
Ik werd enorm goed geholpen, alles werd netjes uitgelegd en de juiste informatie is verstrekt. Ik ben zeer tevreden.

Respuesta de ANWB Autoverkoopservice
Prima service en komen afspraken na. Voor de 2e keer in 6 jaar onze auto verkocht, ook de laatste keer vlot en prettig verlopen.

Respuesta de ANWB Autoverkoopservice
Goed en concreet! Weten waar je aan toe bent. Fijne en snelle service om van je auto af te komen.

Respuesta de ANWB Autoverkoopservice
De prijs waar over akkoord is gegaan
Geen gezeur over de prijs aanrader

Respuesta de ANWB Autoverkoopservice
Snelle reactie op aanvraag taxatie en afhandeling c.q. inkoop efficiënt geregeld.

Respuesta de ANWB Autoverkoopservice
Het aanmelden en de volgende stappen bij de ANWB zijn duidelijk en correct.
Het ware beter mijns insziens te vermelden dat de feitelijke afhandeling ( in mijn geval) direct door BCA is. Als je het bod accepteert, bel je met BCA. Dat gaat verder ook vriendelijk en correct.
Ik heb niet begrepen waarom de auto in Barneveld ingeleverd en bekeken moest worden. In plaats van bij een adres in Roosendaal. Omdat "het een import auto, Audi uit Duitsland" betreft (!?). Na 4 jaar in Nederland als 1e berijder gebruikt te zijn. Als dat structureel is ook beter vooraf melden.
Afhandeling bij BCA is keurig, geld volgende dag gestort.

Respuesta de ANWB Autoverkoopservice
Naast dat de bieding minimaal €800,= meer was dan andere opkoopsites, werd de auto heel gied geinspecteerd en afhandeling van papierwerk verliep heel correct.

Respuesta de ANWB Autoverkoopservice
Eerlijke prijs,snelle reacties. Garagehouder was bij inname zeer vriendelijk.

Respuesta de ANWB Autoverkoopservice
Ondanks dat het bod iets lager was dan we hadden gehoopt, toch onze auto hier verkocht. Heel vriendelijk ontvangen, snelle afhandeling en ook nog een gratis shuttleservice naar het dichtstbijzijnde treinstation! Al met al een zeer positieve ervaring.