ANWB Verzekeren Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,3

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij waren met onze hond op vakantie, helaas ging het niet goed met hem en hebben we een verblijf moeten annuleren wat bij het hotel niet meer kon. Onze hond is een paar dagen later overleden. De ANWB... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat een ontzettend fijne, vriendelijke en behulpzame medewerkers. Zoon die alleen reist ongeluk gehad in Bali. Moest geopereerd worden en de medewerkers en dossierverantwoordelijke van ANWB hebben mij... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Olec scherm van iphone stuk. Contact via website ANWB gehad vanwege daar een reis en annulering verzekering. Dagwaarde retour. Gelijk antwoord welk bedrag ik kan verwachten en heel snel op rekening te... Ver más

Información sobre la empresa

6. Seguros de viaje

Sobre ANWB Verzekeren

Escrito por la empresa

ANWB Verzekeren

Bij ANWB Verzekeren kies jij de verzekering die bij jou past. Voor thuis, onderweg of op vakantie. Problemen met je auto, plotselinge veranderingen in je plannen of schade aan je spullen? Wij staan voor je klaar bij schade of pech. Kies voor een verzekering met de deskundige hulp en service van de ANWB.

Waarom een ANWB Verzekering?
✅ Standaard 5% korting voor leden
✅ 24/7 contact met de Alarmcentrale
✅ Persoonlijke hulp bij schade

Alle ANWB Verzekeringen

🤝 Korting voor leden
Als ANWB-lid ontvang je standaard 5% korting op alle ANWB Verzekeringen. Zo ben je extra voordelig verzekerd.

📞 24/7 contact met de Alarmcentrale
Heb je schade of pech? De ANWB Alarmcentrale is 24/7 bereikbaar, waar je ook bent. Zo weet je zeker dat je er niet alleen voor staat. Wij denken met jou mee en helpen je weer verder.

⭐️ Persoonlijke hulp bij schade
Wij zorgen dat je thuisgebracht wordt als je auto total loss is. We regelen een vliegticket als een familielid thuis ernstig ziek is geworden. En we helpen jou om je schade volledig af te handelen. Bij ANWB Verzekeren staan we voor je klaar met persoonlijke hulp bij schade.

♻️ Zorgeloos, duurzaam en met plezier onderweg
Bij de ANWB willen we dat iedereen zorgeloos en met plezier onderweg kan gaan, in een duurzame samenleving. Daarvoor zetten we ons in met onze verzekeringen, verkeersinformatie, reistips en nog veel meer. Meer weten over de ANWB en onze missie? Lees meer over onze maatschappelijke projecten.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

1782 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Supersnelle reactie en afhandeling

Supersnelle reactie en afhandeling, makkelijk online te doen. Had nog nooit eerder iets ingestuurd, dus ik blijf!

Respuesta de ANWB Verzekeren

Hallo Bonnie, wat fijn om te horen. Eerste keer ingestuurd en meteen zo soepel geregeld, daar worden we blij van. Bedankt voor je vertrouwen.

Prima.

Kort, duidelijk.
Goede communicatie.

Respuesta de ANWB Verzekeren

Hallo Frank, fijn dat de communicatie duidelijk was en alles kort en helder is verlopen.

Goed en snel opgelost

Goed contact, duidelijk wat ze nodig hebben en snelle oplossing.

16 de julio de 2026

Respuesta de ANWB Verzekeren

Hartelijk dank voor deze mooie review, Dennis! We zijn blij te horen dat het contact duidelijk was en dat we snel een oplossing hebben kunnen bieden.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Was met dochter in Londen toen ik een…

Was met dochter in Londen toen ik een epileptische aanval kreeg. Ben goed behandeld door ambulance broeders en later ook in het Ziekenhuis. Mijn vriend heeft thuis alles af kunnen handelen. Verder geen omkijken naar gehad.

14 de julio de 2026

Respuesta de ANWB Verzekeren

Wat fijn om te horen dat je, ondanks de schrik, zo goed geholpen bent in Londen en dat alles thuis geregeld kon worden. Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je positieve ervaring met ons te delen. We hopen dat alles nu weer goed gaat, Natas!

Goed en snel afgehandeld

Goed en snel afgehandeld

Respuesta de ANWB Verzekeren

Wat fijn om te horen dat alles goed en snel is afgehandeld. Bedankt voor de positieve feedback, dat waarderen we enorm!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

ANWB heeft snel gereageerd.

Respuesta de ANWB Verzekeren

We doen altijd ons best om zo snel mogelijk te zijn, Felix! Heel erg bedankt voor het delen van je ervaring.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

ANWB Reisverzekering dekt geen diefstal uit bewaakte afgesloten parkeergarage in Parijs.

Nog steeds geen uitkering van schadeclaim van diefstal uit auto die in een afgesloten en bewaakte hotelparkeergarage stond. De weigering van de uitkering wordt na herhaalde verzoeken steeds niet onderbouwd met polisvoorwaarden van de reisverzekering van de ANWB. Het blijkt dat de ANWB geen schade dekt bij diefstal uit een auto die langer dan 1 dag in een door bewakingspersoneel beveiligde en gesloten garage geparkeerd staat. Staat nergens in de polisvoorwaarden. Daarnaast blijkt de ANWB geen diefstal te dekken van elektronische goederen zoals iPad. Staat niet in polisvoorwaarden.
De ANWB Reisverzekering zegt geldig voor vakanties tot 60 dagen, maar dekt misschien ook alleen maar de eerste dag? Wat is er aan de hand met de ANWB?

24 de mayo de 2026
Opinión espontánea

Respuesta de ANWB Verzekeren

Bedankt voor het delen van je ervaring, Paul. We begrijpen dat het teleurstellend is wanneer een schadeclaim anders wordt beoordeeld dan je verwacht, zeker als het gaat om een diefstal tijdens je vakantie.
We zien dat er inmiddels een klacht en aanvullend bezwaar zijn ingediend en dat deze momenteel nog in behandeling zijn. Daarbij wordt opnieuw gekeken naar de specifieke omstandigheden van je situatie.
In onze beoordeling spelen niet alleen de locatie van het voertuig, maar ook de omstandigheden waarin bagage en waardevolle spullen worden achtergelaten een rol. Voor waardevolle spullen, zoals elektronica, geldt daarnaast een extra zorgplicht. Dat betekent overigens niet dat elektronica of alleen de eerste vakantiedag niet verzekerd zou zijn; die conclusie herkennen wij niet.
We begrijpen dat je graag meer duidelijkheid wilt en vragen je daarom de uitkomst van de lopende klachtenprocedure af te wachten. Bedankt dat je de moeite hebt genomen om je ervaring met ons te delen.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

De medewerker was vriendelijk en deed…

De medewerker was vriendelijk en deed haar best mijn vraag juist te beantwoorden. Ze gaf informatie waar ik wat aan had. Helaas was het antwoord niet wat ik gehoopt had. Maar de informatie was wel duidelijk.

27 de julio de 2026

Respuesta de ANWB Verzekeren

Bedankt voor het delen van je ervaring!

Dubbele verzekering

Dubbele verzekering bovendien uitermate moeilijk te bereiken

27 de julio de 2026

Respuesta de ANWB Verzekeren

We zullen je ervaring meenemen, Lily!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Voor t eerst van mijn leven op vakantie…

Voor t eerst van mijn leven op vakantie . Alles goed verzekerd. Nu was door een foutje op t gemeentehuis mijn paspoort ongeldig verklaard en ik zat net voor 3 weken in canada. Dus paniek daar noodpaspoort moeten regelen excursies af moeten zeggen. Extra hotel overnachting etc etc. Verzekering doet niks dat is dan teleurstellend

25 de julio de 2026

Respuesta de ANWB Verzekeren

Wat vervelend om te horen dat je eerste vakantie zo onfortuinlijk is verlopen door problemen met het paspoort. We begrijpen dat dit voor veel stress heeft gezorgd. We waarderen het dat je de tijd heeft genomen om je ervaring met ons te delen. We zullen de feedback intern bespreken.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Verloren bril en ziek

Ik heb er zelf een paar keer over moeten nemen omdat ik niks hoorde. Het antwoord was dat het erg druk was. Ik heb nu nog steeds een andere aanvraag ingediend, ook een paar keer over gebeld en nog steeds niks gehoord

6 de junio de 2026

Respuesta de ANWB Verzekeren

Hallo Rinke, we begrijpen goed dat je het liefst binnen een dag iets hoort, helaas lukt dat niet als het druk is. We proberen altijd zo snel mogelijk je aanvraag te bekijken en hier ook antwoord op te geven. We hopen dat je dit begrijpt. Als je vragen hebt, kun je ook altijd bellen naar 088 299 30 00.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prima geholpen en verzekering heeft…

Prima geholpen en verzekering heeft uitgekeerd

24 de julio de 2026

Respuesta de ANWB Verzekeren

Wat fijn om te horen dat we je goed hebben geholpen en dat de verzekering heeft uitgekeerd! Bedankt voor je positieve feedback.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De medewerker begeleidde mij…

De medewerker begeleidde mij telefonisch binnen een half uur weer de op. Hij legde duidelijk de betekenis uit van de 2 lampjes die gingen branden in mijn auto en dat ik verantwoordverder kon rijden.

24 de julio de 2026

Respuesta de ANWB Verzekeren

Hallo, bedankt voor je review. We zijn blij dat we je duidelijkheid hebben kunnen geven.

Prima afgehandeld!

Doorloop/behandeltijd was wat lang. Echter; dit is wellicht te verwachten in de vakantieperiode. Informatie door de medewerker en afhandeling van de claim was perfect, zoals ik van ANWB gewend ben.

23 de julio de 2026

Respuesta de ANWB Verzekeren

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring, Edwin!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altijd prettige en geduldige hulp

Altijd prettige en geduldige hulp. Zelf het transport van mijn auto na het ongeval j.l. is goed is verlopen. Bedankt!

9 de febrero de 2026
Opinión espontánea

Respuesta de ANWB Verzekeren

We zijn blij om te horen dat je goed bent geholpen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ten eerste omdat ik de ANWB over het…

Ten eerste omdat ik de ANWB over het algemeen een sympathieke organisatie vind. En over het algemeen wordt je correct en niet opdringerig geholpen.

23 de julio de 2026

Respuesta de ANWB Verzekeren

We zijn blij om te horen dat je tevreden bent, Bert!

8 consejos para escribir buenas reseñas.