Overschrijven naar een nieuwe auto werd probleemloos geregeld. En ik ben zeer tevreden over de Veilig Rijden Autoverzekerijg. Als je goed en vooral veilig rijdt kan dat je honderden euro per jaar sch... Ver más
La empresa ha respondido
Stond 's avonds met lekke band gezin en hond langs de snelweg. Heel vriendelijke geholpen. Eerst door Logicx afgesleept en niet naar de eerste parkeer plaats langs de snelweg maar meteen naar het serv... Ver más
La empresa ha respondido
Het telefoongesprek was erg duidelijk. Daardoor kon ik eenvoudig een verzekering afsluiten bij de ANWB . De medewerker hielp mee om snel de juiste oplossing aan te bieden.
Escrito por la empresa
Invita a los clientes a opinar
Duidelijk een echt mens! Geen chatbot, dat mag wel van deze tijd zijn! Maar ik heb liever een echt persoon

Respuesta de ANWB Verzekeren
Ik heb mijn brommobiel verzekering van all-risk overgezet in WA en ben daarbij heel goed en vriendelijk geholpen

Respuesta de ANWB Verzekeren
Schade gemeld en supersnel afgewerkt, helemaal tevreden, beter kon niet

Respuesta de ANWB Verzekeren
Jullie zouden beter kunnen adviseren als een verzekering goedkoper kan. Als je meerdere verzekeringen hebt bv van een auto wat de goedkoopste optie dan is. Nu moest ik dit zelf opperen, ik vind dat jullie dit gelijk moeten aanbieden!

Respuesta de ANWB Verzekeren
De 10 voorgeschreven schadeherstelbedrijven wensten mijn BMW niet aan te nemen na diefstal uit de auto van alle electronica. Dus moest ik wel naar mijn eigen bmw garage met alle kosten van dien. Echt waardeloos is ga zo snel mogelijk naar een andere verzekeraar

Respuesta de ANWB Verzekeren
snel en vakkundig antwoord gekregen op mijn vragen, dat ik die niet kreeg bij mijn vorige verzekeraar was de reden van overstappen.

Respuesta de ANWB Verzekeren
Ik kreeg een lampje gebrand tijdens rijden waardoor ik naar een lokale bmw specialist ben gegaan . Daar ben ik slachtoffer geworden van oplichting en diefstal. Anwb doet lekker rustig aan terwijl ik gestrand ben in een bergdorp zonder winkels etc , geissoleerd! Met mijn gezin. Enig wat ik te horen krijg is dat ze onderdeel zoeken en garage zoeken. Dat veranderd het belofte niet dat ik binnen 48 uur me auto hersteld krijg.

Respuesta de ANWB Verzekeren
Claim makkelijk kunnen indienen. Snelle afhandeling van de ingediende claim.

Respuesta de ANWB Verzekeren
Door de manier van begrijpen wat ik als klant nodig heb. Doorvragen.......!

Respuesta de ANWB Verzekeren
Helaas hadden schade tijdens onze vakantie. Maar declareren van de kosten en de afhandeling van alles ging supersnel. Voor we het wisten stond het geld op onze rekening.

Respuesta de ANWB Verzekeren
Ik had een vraag over mijn Veilig Rijden verzekering, die is voldoende beantwoord.

Respuesta de ANWB Verzekeren
Vriendelijke en meedenkende medewerker. Heel vlot geholpen.

Respuesta de ANWB Verzekeren
Ik ben door mijn excollega’s zoals altijd goed geholpen en ondersteund, en een uitstekende hulp ondervonden