Consulta las opiniones de los clientes

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Flot og brugbar hjemmeside og super godt udvalg. Fandt lige det jeg ønskede, selvom det er hjemmehørende i New Zealand ! Rigtig hurtig levering, og en lille ekstra frøpose i pakken, som gave :-)og så... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk butik som jeg altid vender tilbage til. Yderst venlige og gode produkter

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top score, og vi er nok i denne kategori anmeldelse, hvor jeg må tilføje, hvis seks stjerner havde været muligt, havde jeg også givet dét til A Piece of Nature. Service var hele vejen igenn... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de plantas de interior

Escrito por la empresa

Eksotisk stemning til dit hjem. Her deler vi vores passion for eksotiske og sjældne planter og dyr i håbet om, at du får lysten til at bringe lidt eksotisk stemning ind i hjemmet. Vi har et bredt udvalg af eksotiske og spændende plantefrø, eksotiske planter, dyr til terrarier, boligindretning med eksotisk anstrøg og meget meget mere. Vi er uddannede som hhv biolog og geograf, og står altid tilrådighed for spørgsmål.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Alt var i orden

Alt var i orden. Det eneste minus er at jeg skulle downloade en app for at spore forsendelsen og jeg kunne alligevel ikke spore den, da der aldrig kom nogen opdateringer, før jeg fik pakken. Det er selvfølgelig ikke forretningens skyld, men shopify/leverings systemet de bruger.

7 de abril de 2026

Hej Rasmus

Mange tak for din anmeldelse. Jeg kan se du har købt nyttedyr. Som vi prøver at beskrive på vores hjemmeside, så sendes nyttedyr direkte fra producenten via Bring. Så vi har desværre ikke noget med forsendelsen eller sporing at gøre. Det er Bring og producenten. Men lyder da irriterende med en App, der så alligevel ikke virker :) vil jeg sige videre.

Mvh

Biolog | a Piece of Nature

Har inte kommit upp ännu

Har inte kommit upp ännu

5 de abril de 2026

Kære Gun-Britt

Tack för din recension.

För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt är det viktigt att du kontaktar oss direkt. Du kan hitta vår e-postadress på hemsidan eller svara direkt på din orderbekräftelse.

Vi ser mycket gärna på hur vi bäst kan hjälpa dig.

Vänliga hälsningar

a Piece of Nature

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fik aldrig min pakke

4 de enero de 2026

Update

Vi har aldrig hørt fra Oliver. Det er desværre virkelig svært at hjælpe når man ikke rækker ud til os. Sådanne anmeldelser har stor betydning for små virksomheder som vores, og jeg syntes måske ikke det er en helt fair behandling.

---

Hej Oliver
Tak for din anmeldelse. Vi er selvfølgelig meget kede af du ikke har modtaget din pakke.

Men som vi også skriver på hjemmesiden, så kan vi simpelthen ikke hjælpe hvis ikke vi får besked. Det nytter ikke at ty direkte til dårlige anmeldelser i stedet for at skrive til os, så vi har en chance for at kigge på sagen og se hvad der er sket og hjælpe. Jeg har undersøgt sagen og vi har slet ikke modtaget nogle henvendelser fra dig.

Jeg vil derfor anbefale at du skriver en mail til os og oplyser om dit ordrenummer og hvad der er sket. Så hjælper vi selvføkgelig gerne som altid.

Mvh

Biolog | www.apieceofnature.dk

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.