Alt I alt var varerne fine. Lækker spagnum og fine bænkebidere. Springhaler vil jeg ikke anbefale herfra. Der er meget få at se i bøtten, og de kom i drivvåd jord der lugter kraftigt af råd.... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Flot og brugbar hjemmeside og super godt udvalg. Fandt lige det jeg ønskede, selvom det er hjemmehørende i New Zealand ! Rigtig hurtig levering, og en lille ekstra frøpose i pakken, som gave :-)og så... Ver más
Top score, og vi er nok i denne kategori anmeldelse, hvor jeg må tilføje, hvis seks stjerner havde været muligt, havde jeg også givet dét til A Piece of Nature. Service var hele vejen igenn... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Eksotisk stemning til dit hjem. Her deler vi vores passion for eksotiske og sjældne planter og dyr i håbet om, at du får lysten til at bringe lidt eksotisk stemning ind i hjemmet. Vi har et bredt udvalg af eksotiske og spændende plantefrø, eksotiske planter, dyr til terrarier, boligindretning med eksotisk anstrøg og meget meget mere. Vi er uddannede som hhv biolog og geograf, og står altid tilrådighed for spørgsmål.
Información de contacto
Hovedvejen 43, 5602, Avernakø, Dinamarca
- webshop@apieceofnature.dk
- apieceofnature.dk
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Imponerende Service
Nu har jeg handlet hos Piece of Nature to gange og jeg er meget imponeret over den fine service. Inden mit 2. køb, sendte jeg et spørgsmål via hjemmesiden og modtog et meget brugbart og detaljeret svar. Der var også et par gaver med forsendelse, så det kan ikke gøres bedre.
Jeg er en kæmpe fan og kan kun give mine bedste anbefalinger,

Dejlig familievirksomhed
Dejlig familievirksomhed, med fine sjældne produkter. Ordren blev afsendt som lovet, og de havde tilmed tilføjet en gave i pakken. Grønne thumbs up herfra :-)

Helt fantastisk!
Super spændende udvalg, sød besked i pakken og endda nogle ekstra frø i gave. Kæmpe hurra! Min ellers kedelige gråvejrs dag blev lige hundrede gange bedre.

Respuesta de a Piece of Nature
Totally different from what I expected
I waited for almost 2 weeks to receive my order.When I picked it up at the post,the box was smashed.After opening and looking inside I only saw many tiny worms and just a dead springtail.I expected there to be many springtails and not worms.Might change tomorrow if they were just asleep

Stort udvalg
Stort udvalg, billige priser og hurtig ekspedition.
- Men jeg kunne dog godt savne en vedlagt vejledningen om, hvordan frøene skal håndteres / sås.

Toppenbra
Toppenbra! Fina växter och djur. Allt var ordentligt packat och leveransen kom efter 2 dagar.

Bestilling af varer
Bestilling af varer, gik fint,det super lækkert produkt man får leveret til sine grønne planter. Elsker at der også er lagt energi og bæredygtighed i det .Et minus 🤣🤣🤣jeg kan ikke læse bogen der medfølger, mangler lige den danske vejledning ( mit engelsk er sku lidt bob bob) og de andre sprog er endnu værre 🤣🤣men fed gave ide ,iøvrigt, til dem der går op i sine grønne planter. Af hjertet tak for et godt produkt.
Søde hjælpsomme mennesker
God betjening efter fejl i min online bestilling godt tilfreds

Respuesta de a Piece of Nature
Hurtig levering og super søde til at…
Hurtig levering og super søde til at svare på spørgsmål😊

Respuesta de a Piece of Nature
Frø og levering er fin nok
Frø og levering er fin nok, men kunne godt have brugt noget mere information om frø og plantning. Men frøene er plantet, så nu det bare at vente på planterne kommer op og frem. Så alt i alt en god oplevelse med et lille problem. Men hvor er frø dog godt nok små.🫢
Jeg har ikke set vejledning på sitet, og det er min fejl, så fik en stjerne mere, men klimaævl har jeg ingen respekt for, så det trækker ned, men 4 stjerner er meget fint. Det eneste jeg har et problem med er ævl om ligegyldigheder som bæredygtighed og klima, men det er stadig en fin oplevelse og kan kun anbefale folk at købe deres eksotiske frø her.
Jeg er i hvert fald frem til at se mine kødædende planter vokse op.
Og jeg er tilfreds med den specielle jord til plantning.
Så en fin anbefaling herfra.

Så fint!
Rigtig fin personlig indpakning.
Brevet kom indenfor estimeret tid.
God portion frø i poserne.
Stor anbefaling herfra.

God lille butik
Fik hurtigt min jord og frø med en personlig hilsen, der gjorde mig glad.
Hjemmesiden er meget informativ, tak for dét.

Hurtig levering 👍
God kundeservice og fine produkter:)
Fik virkelig hurtigt mine planter. En af dem opdagede jeg så havde det skidt og da jeg skrev til dem om det fik jeg tilbud om en ny, frisk plante som jeg havde i hænde allerede dagen efter. Det synes jeg er rigtig god kundeservice.
God kontakt med ejer
God kontakt med ejer, hjælpsom.
Om frøene bliver til blomster må vi se
Virkelig godt, hurtigt og kompetent
Super oplevelse, pakken kom lynhurtigt, den var pakket super godt og insekterne havde det godt. Eneste ulempe er at bænkebiderne er så søde, at jeg har stirret på dem siden de kom i morges :-)
Kan klart anbefales, helt fantastisk god oplevelse.
Hurting forsendelse og godt udvalg
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.