Riktigt besviken över att man betalar stora summor för ett par skor som sägs vara äkta men som inte ens går att använda på grund av dåliga sömmar. Inga jordans jag kikat på i butik har ens synliga... Ver más
La empresa ha respondido
Så besviken på den felaktiga informationen om leveranstid på hemsidan, tog över en månad och nonchalant återkoppling när man väl mailat flertalet gånger. Skorna kom fram till slut men kommer INTE best... Ver más
La empresa ha respondido
Är nöjd med i princip allt! Leveransen gick snabbare än förväntat trots att skorna var restorder. Fick även riktigt trevligt och snabbt bemötande via mejl. Kommer definitivt köpa fler skor här ifrån!
Escrito por la empresa
Idéen bakom Apollo Sneakers är att göra eftertraktade sneakers och andra begränsade streetwear-produkter tillgängliga för alla. Vi anser att alla ska ha en chans att få tag på limiterade produkter. Därför har vi ett brett utbud av exklusiva produkter på vår hemsida. Allt på vår hemsida har äkthetsgaranti då de kontrolleras manuellt.
Dinamarca
- apollosneakers.se
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Tog väldigt lång tid att få skorna
Tog väldigt lång tid att få skorna. Möttes av otrevlig ton i mailkonversation med kundtjänst.

Respuesta de Apollo Sneakers
Det fanns en massa olika storlekar som…
Det fanns en massa olika storlekar som inte andra sidor har vilket är ett stort tummen upp och att leveransen var snabb.

Respuesta de Apollo Sneakers
Skorna var såklart äkta och såg helt…
Skorna var såklart äkta och såg helt perfekta ut. De paketerades utmärkt och som grädde på moset skickade de med 4 par skosnören när vi hade beställt 1 par. När jag ska köpa skor igen beställer jag här ifrån. Jag ger Apollo Sneakers 10/10! 😀

Respuesta de Apollo Sneakers
Got to Wait 5 months for my sneakers…
Got to Wait 5 months for my sneakers and the customer service was terrible with slow and sometimes no response at all

Superfina skor
Superfina skor! Bra och snabbt svar när man mailade! Snabb leverans trots att skorna var restade!! Toppen!!! Sonen är supernöjd.

Otroligt nöjd

Respuesta de Apollo Sneakers
Snabb leverans och enkelt att beställa.

Snabb leverans och jätte fina skor
Snabb leverans och jätte fina skor
Nöjd!

Respuesta de Apollo Sneakers
Väldigt snabb och personlig kontakt
Väldigt snabb och personlig kontakt! Snabb frakt och fina skor 😊

Air Jordan 12, WOW
Snabb leverans även fast mitt köp var en restad order. Har även haft lite mejlkontakt och de svarar alltid snabbt och vänligt! 5/5 helt klart!

Love the collection
Love the collection, love the shoes, fast service and has become my sneakers destination 🙌❤️

Respuesta de Apollo Sneakers
Más información sobre otros tipos de reseñas.