Riktigt besviken över att man betalar stora summor för ett par skor som sägs vara äkta men som inte ens går att använda på grund av dåliga sömmar. Inga jordans jag kikat på i butik har ens synliga... Ver más
Skorna var såklart äkta och såg helt perfekta ut. De paketerades utmärkt och som grädde på moset skickade de med 4 par skosnören när vi hade beställt 1 par. När jag ska köpa skor igen beställer jag hä... Ver más
La empresa ha respondido
Är nöjd med i princip allt! Leveransen gick snabbare än förväntat trots att skorna var restorder. Fick även riktigt trevligt och snabbt bemötande via mejl. Kommer definitivt köpa fler skor här ifrån!
Escrito por la empresa
Idéen bakom Apollo Sneakers är att göra eftertraktade sneakers och andra begränsade streetwear-produkter tillgängliga för alla. Vi anser att alla ska ha en chans att få tag på limiterade produkter. Därför har vi ett brett utbud av exklusiva produkter på vår hemsida. Allt på vår hemsida har äkthetsgaranti då de kontrolleras manuellt.
Dinamarca
- apollosneakers.se
Skorna går inte att använda.!…
Inga jordans jag kikat på i butik har ens synliga sömmar på insidan av skon och än mindre har dom sömmar som skär i fötterna på en så skorna inte ens går att använda utan att användaren förstör sina fötter.
Att dessutom få mail där Apollo sneakers anser att man inte kan se något fel när jag tydligt informerat att skorna måste kännas på är under all kritik. Nästföljande Mail med förslag från min sida på hur vi kan lösa det har företaget inte ens bemödat sig med att svara på. Gör er och er plånbok en tjänst, köp skorna i butik istället.
Besviken & missnöjd
Så besviken på den felaktiga informationen om leveranstid på hemsidan, tog över en månad och nonchalant återkoppling när man väl mailat flertalet gånger. Skorna kom fram till slut men kommer INTE beställa ifrån Apollo Sneakers igen.

Respuesta de Apollo Sneakers
My sneakers did not come yet I order…
My sneakers did not come yet I order almost two weeks now and still not here. I message the customer service but they did not response any.!!!!!!

Respuesta de Apollo Sneakers
Stora fina skoblock till bra pris
Stora fina skoblock till bra pris, levererade med ackuratess, rekommenderar:-))

Respuesta de Apollo Sneakers
Grymt enkelt och bra från beställning…
Grymt enkelt och bra från beställning till leverans. Kan varmt rekommendera flera att köpa

Respuesta de Apollo Sneakers
Fick min skor i toppskick och är…
Fick min skor i toppskick och är supernöjd. Lång leverans jämfört med andra men klart värt.

Respuesta de Apollo Sneakers
Really great service and fast delivery!
I had great experience purchasing a pair of Dunks from Apollo Sneakers!
Really great service and fast delivery!

Kundservicen är utmärkt
Kundservicen är utmärkt, man få information om beställning på varje uppdateringen. Snabb leverans. Mycket nöjd med Apollo sneakers. Jag kommer absolut beställa igen från dem.

Inga svar på Mail
Inga svar på Mail. Order gjord för väldigt längesedan utan info att det skulle dröja

Respuesta de Apollo Sneakers
Det tog jätte lång tid och så svarade…
Det tog jätte lång tid och så svarade ni inte på mina mejl

Respuesta de Apollo Sneakers
Gick smidigt att få hem skorna inom…
Gick smidigt att få hem skorna inom rimlig tid, det enda var att man inte direkt fick någon mer information om leverans till ert lager men annars bra!

Respuesta de Apollo Sneakers
Otroligt lång väntan och dålig respons
Fick vänta på min beställning i lite mer än 2 månader. Trots att det stod att det endast skulle ta 10 dagar!!! Och när jag hörde av mig till dom så svarade dom endast en gång av fem jag skrev.
Hoppas det var en engångsföreteelse.

Nöjd
Mer tydligare med leveransinformation/villkor, tog längre tid än vad jag hade tänkt! Annars nöjd!

Respuesta de Apollo Sneakers
Tog lång tid för skorna att komma sen…
Tog lång tid för skorna att komma sen var skorna inte i bra skick

Respuesta de Apollo Sneakers
Más información sobre otros tipos de reseñas.