Bubber & Malene er fantastiske værter i børnhøjde - både for børnene og barnlige sjæle (som os). Alt var så velorganiseret på alle måder. Fantastisk sjov oplevelse. Vi havde vores reserve-børnebør... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Cirkus er stadig en fantastisk oplevelse for hele familien. Dejlig forestilling med super dygtige artister. Men lydniveauet var generelt alt for højt! Især når Malene sang blev lyden skinger og ub... Ver más
Det var en super hyggelig aften med mit barnebarn på snart 4 år, hun fulgte levende med i det der foregik i manegen, nogle klovne startede deres nummer lige ved vores pladser, det gjorde et stort in... Ver más
Fantastisk forestilling, og underholdning Vi blev underholdt fra start til slut, med flotte cirkus numre, og dejligt nærvær af kunsterne og Marlene og Bubber, som vi ikke har oplevet i noget andet... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Cirkus Arena er hele Danmarks cirkus. Spiller hvert år i 105 byer i Danmark og Grønland. Cirkus Arena er prisbelønnede verdensartister, søde dyr og duften af savsmuld - dét er rigtig cirkus.
Información de contacto
Årslevvej 6, 4200, Slagelse, Dinamarca
- cirkus@arena.dk
- arena.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 76% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Vi kommer hvert år
Vi kommer hvert år! Jimmy og Michael er de bedste!
Rigtig godt og børnevenligt show.
Rigtig godt og børnevenligt show.
Forrygende oplevelse med Bubber og…
Forrygende oplevelse med Bubber og Malene der gør det rigtig godt med god og levende præsentation , giver sig tid til publikum .
Artister var virkelig profesionelle og der var en god blanding af underholdning og spænding.
Tak for god oplevelse siger vi med barnebarn på 7 år
Jeg havde børnebørn med på 10 og 14 år…
Jeg havde børnebørn med på 10 og 14 år og de var underholdt hele tiden
Fantastiske værter og artister
Fantastiske værter og artister. 😍🥰 Det trak dog meget ned for mig at I har valgt at booke artister med heste. Det var virkelig rædselsfuldt at se på og tydeligt at de mistrivedes. Dyr kan sagtens undlades som underholdning.

Hvor ER det synd - en tynd forestilling
Hvor ER det synd! - og tyndt - Jeg har gået i cirkus hvert år i mange år, og nydt det megatimes - men allerede sidste år var forestillingen noget tynd, men fik dog en chance mere i år, men nu blev det sidste gang! En endnu tyndere kop te end sidste år - akrobater der tabte deres ting og faldt af hesten - jongleren til kedsomhed og hoppe op ad en trappe på monocykel - eneste nummer med en lille smule spænding er cykel damen på en 10-12 m høj monocykel der kun cykler manegen rundt een gang så det var hurtigt overstået - Malene og Bubber gør hvad de kan men at udvide deres præsentationer med et dansktop potpourri virkede som en nødvendig spareøvelse - ligesom - og det slog hovedet på sømmet ! - CIRKUSORKESTRET var ned sparet til en enlig trommeslager med at alt for stort trommesæt, formentlig for at det dog skulle se ud af noget, men det lød ad h, til med ledsagende musak på bånd - ØV !!! - Seneste forestilling med "Wow" effekt for nu at bruge Bubbers udtryk var for flere år siden hvor der kørtes dødsdrom i en stor roterende metal tromle mens artister lød rundt på ydersiden!

Respuesta de Cirkus Arena - Hele Danmarks Cirkus
Det er en tradition for os at kommer i…
Det er en tradition for os at kommer i cirkus arena 🎉 og det er altid en fest med dejlig sang grin og fantastiske artister 🎉 og så selvfølgelig Bubber og den smukke sangerinde som synger fantastisk ☀️ vi kommer igen og igen🎉
Velorganiseret generelt.
Velorganiseret generelt.
Lidt problemer ved projektørlys når Bubber gik rundgang
man fik lyset lige i øjenene.
Vi havde en god oplevelse med familien
Vi havde en god oplevelse med familien
Skønt show
Mine børn var underholdt, det samme var vi forældre.
Den 3 årige var særlig glad for klovne-numrerne og den 5 årige blev imponeret af artisterne.
Begge drenge var især imponeret af det unge søskende par...
Og Bubber og Malene var fantastiske, smilende og underholdende fra start til slut
Eneste ØF... vejvisere viste os til forkert sted i Haslev. Liiidt stressede, men vi nåede det til 16.59
Vi var inde og se Circus Arenas seneste…
Vi var inde og se Circus Arenas seneste show i Haslev, og det var virkelig en fantastisk oplevelse.
Showet var underholdende fra start til slut, med rigtig dygtige artister og masser af energi. Børnene var ovenud begejstrede og havde en kanonsjov aften, så det var helt klart en oplevelse, der ramte både børn og voksne.
Det er også altid sjovt at opleve Bubber og Malene, som har et rigtig godt samspil og skaber en hyggelig stemning med god dansk musik.
Alt i alt en virkelig dejlig aften og et show, vi varmt kan anbefale.
Synes absolut ikke det var pengene værd…
Synes absolut ikke det var pengene værd . Slet ikke som cirkus var engang .
Man kan vel forvente mere end en trommeslager ikke meget cirkusmusik over det . Direktørparret holder sig væk skønt det er et jubilæum , plat klovne underholdning som ikke rigtig fangede Malene er utrolig skinger og høre på . Der er virkelig skruet ned for kvaliteten desværre for os som husker cirkus da det var bedst . Jeg kan desværre ikke anbefale jer eller give mere end en stjerne .

Respuesta de Cirkus Arena - Hele Danmarks Cirkus
Vores tur i cirkus i Haslev
Vores tur i cirkus i Haslev, var for vores børnebørn og os en stor oplevelse, gode artister, Malene og Bubber er gode performer, helt klart alle pengene værd.
På alle måder en fantastisk oplevelse
På alle måder en fantastisk oplevelse, cirkus som i de gode gamle dage med rigtig dygtige artister.
Forestillingen var velkomponeret
Forestillingen var velkomponeret. Mange numre var særligt gode. Ungerne på 10, 8 og 4 år var meget tilfredse, dog fløj de store ballonner uden om dem, snyd syntes de. Forlæng evt nummeret?
Jeg var i cirkus Arena med mit…
Jeg var i cirkus Arena med mit barnebarn på 4 år.
Hun kedede sig og ville flere gange gerne hjem.
Hun havde glædet sig til at se dyrene, men der var kun 2 heste med i showet.
Klovene var i hendes verden ikke rigtige klovne, da de ikke lignede cirkus egen afbillede klovn. Det var kun vandshowet, hvor hun ligesom fangede det de lavede og grinede.
Der er ingen tvivl om at artisterne samt Bubber og Malene er dygtige og at det er et flot show, men det er ikke til mindre børn.
Cirkus Arena i Skælskør
Min hustru og jeg havde inviteret min mor med i Cirkus Arena i Skælskør.
Det var en fantastisk og flot forestilling, som jeg havde glædet mig helt vildt til at se og opleve med mine nærmeste.
Tusind tak til Cirkus Arena for en rigtig rigtig god oplevelse !!
ps. Trommeslageren gjorde det egentlig ganske ude mærket, men jeg savnede det rigtig orkester.
Endvidere havde jeg håbet at se og kunnet hylde, Benny Berdino for hans fantastiske 50 år, som cirkusdirektør.
Jeg glæder mig allerede til jeg og mine nærmeste skal i cirkus igen !!
Virkelig fantastisk.
Virkelig fantastisk.
Dejligt at i lod siderne være åbne, så luften kunne trænge ind (hedebølge) og familiens små fik high five af Bubber flere gange. Super super og atter super.
End of season
Oplagte værter og artister. Kunne dog godt fornemme at det var sidste forestilling 😅 i meget varmt sommervejr.
Vildt fantastisk forestilling/show
Vildt fantastisk forestilling/show. Jeg er indforstået med, at cirkus arena ikke kan drages ansvarlige for at der var MEGET varmt inde i teltet pga 30+ grader udenfor, men de gjorde bestemt hvad de kunne for at lufte lidt! Når det så er sagt, så får de ikke 5 stjerner, simpelthen fordi det ikke må ske, at de løber tør for is sådan en dag. Vi var ved at omkomme langsomt, og det eneste de havde på lager var sodavandsis og slushice. Det er skidt at der ikke er mere softice, især når man sælger lune spanskrør ;-) Derudover var der ingen vand i hanerne og i toiletterne, så man kunne hverken skylle ud eller vaske fingre. Her kunne man evt. have håndsprit sat frem.
La experiencia Trustpilot