Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Rechtstreeks uit de zonovergoten valleien van Marokko brengen wij de puurste, 100% natuurlijke oliën naar jou toe. Van zijdezachte arganolie tot kostbare cactusvijgolie – elk druppeltje zit vol eeuwenoude traditie, zorg en kracht uit de natuur. Onze oliën zijn biologisch gecertificeerd, met liefde met de hand geperst en vrij van toevoegingen. Zodat jouw huid en haar alleen het beste krijgen wat de natuur te bieden heeft. Ontdek de geur, de zachtheid en de magie van Marokko… gewoon bij jou thuis!
Información de contacto
H. Diesveldsingel 140, 1060rl, Amsterdam, Holanda
- +31 6 10 99 53 34
- Info@arganie.nl
- arganie.nl
Top service
Ik had de cactusvijgolie besteld tegen haaruitval/kale plekken. Na anderhalve maand gebruik groeit mijn haar terug en zie ik echt verschil.
Heerlijke producten
Ik hou van de producten. Mijn favoriet is de rose olie. Ik koop al mijn huid producten van dit merk
Super ervaring!
Arganie bevat erg organische producten, die lichamelijke ontwikkelingen erg stimuleren. Arganie producten zijn in het verleden niks behalve nuttig en fijn geweest! Hierom geef ik mijn ervaring zeker 5 sterren. 🤗
Hele fijne producten voor je lichaam…
Hele fijne producten voor je lichaam gezicht en haar,je krijgt een goede uitleg over de producten die je koopt en een snelle bezorging bij bestelling
Helemaal top!
Ik ben tevreden over Arganie
Goede producten die echt helpen en…
Goede producten die echt helpen en heerlijk ruiken en echt topservice hele lieve meid die je ook echt uitlegt over de producten!!
Arganie is voor mij pure verwennerij!
Arganie is voor mij pure verwennerij. Wat ik zo fijn vind aan Arganie is dat het werkt voor alles: mijn haar, mijn huid en zelfs mijn nagelriemen. Alles voelt zachter, gezonder en gehydrateerd. En dat allemaal zonder chemische toevoegingen.
Heb meerdere producten aangeschaft ook…
Heb meerdere producten aangeschaft ook als cadeau gegeven en iedereen inclusief ik zelf was er zo blij mee!!! De olie, scrub huisparfum eigenlijk bijna hun hele lijn gehad en echt blij mee!!!
100% pure argan
100% pure argan. Ik raad iedereen aan om het te proberen
Zeer tevreden
Mijn huid reageert normaal snel gevoelig op nieuwe producten, maar met Argani heb ik alleen maar positieve resultaten gezien. Ik merk dat mijn teint egaler is geworden en droge plekjes en onzuiverheden zijn verdwenen.
De baardolie en Cactusvijgolie zijn mijn favoriet!
Pure & fijne producten
Producten na bestelling snel ontvangen. Meerdere keren argan olie, haba sawda , huisgeuren en nila poeder besteld. Heel erg tevreden over de producten, kwaliteit en service. Zeker aan te raden!
Más información sobre otros tipos de reseñas.