Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

ARMY STAR LEVER OP TIL FORVENTNINGERNE VARE MAN BESTILLER KOMMER SOM LOVET INDEN FOR TIDSRAMMEN STOR ROS TIL ALLE MVH.FRANK

Valorada con 2 estrellas sobre 5

lidt svært at bedømme noget man ikke har fået. enten er der virkelig lang leveringstid ellers så kommer det bare ikke…

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fed netbutik. Jeg var inde og købe nogle cargobukser som var mega fede. Leveringen gik hurtigt et par dage efter havde jeg min bestilling. Det er ikke sidst gang jeg vil købe der. Har allerede fundet... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En helt igennem fantastisk oplevelse fra start til slut. Jeg købte en RAF bomber jacket. Jeg fik hurtig ekspedition, super service omkring valg af størrelse, gode råd omkring pleje af jakken og alt de... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa para hombres
  2. Tienda de bolsos y equipaje
  3. Tienda de pesca
  4. Tienda de sombreros, gorras y tocados
  5. Tienda de caza
  6. Tienda de ropa de calle

Escrito por la empresa

ARMY STAR har Nordens største udvalg af armytøj, -gear, og armyvarer. Shoppen har alt i army-bukser, -jakker, t-shirts og army gear til rigtigt gode priser. Har du smag for army wear, er Army-Star.eu med garanti noget for dig.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Nemt at bestille og betale

Nemt at bestille og betale
Varen kom hurtigere end forventet
På varen stod der ved bestilling “små størrelser så bestil nummeret større end du plejer” så det gjorde jeg. Og den passede perfekt.
Så det var god vejledning 👍🏻

23 de mayo de 2025

Bestilling af vest

Kontaktede Army Star for lidt info om det produkt jeg havde set på. Meget fin kundeservice
Bestilte herefter en MFH Softshell Vest for godt og vel 1 uge siden.
Modtog den som lovet på hjemmesiden en uge efter bestilling.
Meget fin kvalitet med flere lommer med lynlås.
Meget fin service. Kan anbefales.

18 de mayo de 2025

Hej Søren,

Mange tak for din anmeldelse og de fine ord.

Jeg er glad for at vesten levede op til forventningerne og dit behov. Jeg håber at størrelsen og pasformen er som ønsket.

Er der noget jeg kan hjælpe med på et andet tidspunkt, er du naturligvis velkommen til at kontakte mig igen.

Ville købe et regnsæt

Ville købe et regnsæt. De ville give mig 10% rabat fordi det er første gang jeg handler der. Jeg indtaster min e-mail og får med det samme en rabatkode som jeg indtaster når jeg er færdig med at handle. Men den virker ikke. Jeg checker min mail hvor de så har sendt mig en anden rabatkode. Men den virker så heller ikke.

19 de mayo de 2025

Hej Christian,

Tak for din anmeldelse – og beklager, at din første oplevelse hos os ikke har levet op til forventningerne.

Jeg har undersøgt sagen, og kan ikke se, at du har kontaktet os i forbindelse med udfordringen. Vi hjælper meget gerne, når noget ikke fungerer som det skal – og jeg vil gerne have mulighed for at undersøge, hvorfor rabatkoden ikke blev accepteret.

Vores velkomstrabat gælder ved køb over 699 kr. og på varer som ikke allerede er nedsat. De fleste af vores regnsæt ligger desværre under dette beløb og det kan være årsagen til, at koden ikke slog igennem.

Hvis du har mulighed for at sende en mail til service@army-star.eu og oplyse hvilket produkt du havde i kurven, så vil jeg meget gerne sørge for, at du ekstraordinært får 10% rabat – også selvom regnsættet er under 699 kr. Det vigtigste for os er, at du får en god oplevelse og føler dig godt behandlet.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Perfekt.

Perfekt.
God kvalitet på stoffet og pæn syning af bukser og vest.

9 de mayo de 2025

Hej Jeanette,

Mange tak for dit feedback på vores Militær Zip-off Bukser & Vest, til børn.
Det er dejligt at få dit input og høre hvordan oplevelsen er med produkterne, når de kommer ud og bliver brugt.

Er der noget vi kan hjælpe med på et andet tidspunkt, er du altid velkommen til at kontakte mig.

God og hurtig kunderservice

God og hurtig kunderservice, lækre produkter.
Alt i alt en god oplevelse.

6 de mayo de 2025

Hej Morten,

Tusind tak for din feedback! Jeg er glad for at produkterne levede op til din forventning.

Er der noget vi kan hjælpe med på et senere tidspunkt, er du altid velkommen.

Ha' en god dag

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helt igennem fantastisk service – især fra Casper!

Jeg bliver nødt til at tage hatten af for Armystar – og især for medarbejderen Casper, som virkelig gjorde en forskel for mig. Det er sjældent, man møder nogen i kundeservice, der ikke bare gør deres job, men som virkelig tænker på kunden hele vejen igennem.

Casper var utrolig fleksibel og imødekommende. Han lyttede, forstod min situation, og fandt en løsning der passede perfekt til mig – uden bøvl, uden lange ventetider, bare ægte service i topklasse.

Man kunne virkelig mærke, at han ikke bare "passede sit job", men rent faktisk bekymrede sig om, at jeg fik den bedst mulige oplevelse. Det gør en kæmpe forskel, og jeg er SÅ taknemmelig for, at det var lige præcis Casper, der tog min sag.

Hvis alle firmaer havde en Casper, ville verden være et nemmere sted. Tusind tak – jeg handler helt sikkert hos Armystar igen, og det er primært på grund af ham. En kæmpe ros herfra! 💯👏

13 de abril de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

jeg har nu modtaget pakken

jeg har nu modtaget pakken, er tilfreds med indholdet, men en temmelig lang leveringstid,og første købs rabat har jeg ikke fdået,rabat code virkede ikke , så jeg er blevet snydt for rabatten
med venlig hilsen Lars Bent Pedersen

15 de abril de 2025

Hej Lars,

Tak for din anmeldelse og for at du har taget dig tid til at give os feedback. Det sætter vi pris på.

Jeg er glad for, at du er tilfreds med indholdet af din pakke, men er dog ked af, at der har været problemer med rabatkoden. Det er bestemt ikke den oplevelse vi ønsker du skal have.

Vi oplever nogle gange, at vores mails ender i spam eller at kunder utilsigtet indtaster en forkert e-mailadresse, hvilket kan betyde, at rabatkoder og andre vigtige beskeder bliver overset. Jeg vil derfor opfordre dig til at tjekke din spam-mappe, hvis du ikke har set vores e-mails der.

Ellers, næste gang du bestiller, må du endelig give mig et kald eller sende mig en mail, så jeg personligt kan sørge for, at rabatten bliver anvendt på din ordre.

Tak igen for din feedback, og jeg ser frem til at hjælpe dig med en bedre oplevelse næste gang.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg kan ikke anbefale folk købe ting på…

Jeg kan ikke anbefale folk købe ting på denne hjemmeside.
nogle varer er rigtig god kvalitet andre varer er dårligere end temu.
Og kundeservice forstår ikke, at man fortæller dem at deres varer er dårligere end temu

8 de abril de 2025

Hej Philip,

Jeg er ærgerlige over din oplevelse – særligt fordi vi har forsøgt at finde en løsning, som tog højde for både dine behov og deadline.

Du gjorde os opmærksom på, at en syning var gået op efter kort tids brug. Det er selvfølgelig ikke tilfredsstillende, og det beklager vi – men det er desværre en fejl, der kan opstå, selv på produkter fra velrenommerede mærker som Rothco. I disse tilfælde tilbyder vi typisk at produktet enten bliver repareret eller ombyttet og at vi får det defekte produkt retur til kvalitetskontrol, så vi kan følge op med producenten.

Da dette ikke var muligt for dig, foreslog vi en række alternative løsninger – bl.a.:
– Øjeblikkelig refundering til reparation
– Ombytning til samme produkt. Mod at du skulle returnere den defekte buks til os – uden beregning for dig naturligvis
– Ombytning til en helt anden størrelse, selvom det normalt betragtes som en bytteordre
– Rabat på nyt køb

Alle løsninger blev tilbudt i forsøget på at imødekomme dig bedst muligt – og langt ud over, hvad købeloven forpligter os til.

Det er derfor naturligvis skuffende, at ingen af disse forslag blev accepteret og at dialogen efterfølgende fik en tone, som vi ikke mener hører hjemme i en saglig samtale.

Vi står altid til rådighed for at finde en fair og brugbar løsning – men den forudsætter en gensidig vilje og ikke mindst i en god tone.

Virkelig lang returnering

Virkelig lang returnering - stadig ikke fået pengene retur

31 de marzo de 2025

Hej Christina,

Tak for din henvendelse.

Vi beklager den forlængede behandlingstid – det er naturligvis ikke tilfredsstillende.

Vi har nu undersøgt din sag og kan bekræfte, at din returpakke blev modtaget den 11/3. Din refundering er nu blevet behandlet, og pengene er på vej tilbage til det anvendte betalingskort. Du vil modtage en bekræftelse pr. mail inden for kort tid.

Det har desværre taget længere tid end normalt, og det er selvfølgelig ikke tilfredsstillende – det tager vi til efterretning.

Har du yderligere spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at kontakte os direkte.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.