ARMY STAR LEVER OP TIL FORVENTNINGERNE VARE MAN BESTILLER KOMMER SOM LOVET INDEN FOR TIDSRAMMEN STOR ROS TIL ALLE MVH.FRANK
La empresa ha respondido
lidt svært at bedømme noget man ikke har fået. enten er der virkelig lang leveringstid ellers så kommer det bare ikke…
La empresa ha respondido
Fed netbutik. Jeg var inde og købe nogle cargobukser som var mega fede. Leveringen gik hurtigt et par dage efter havde jeg min bestilling. Det er ikke sidst gang jeg vil købe der. Har allerede fundet... Ver más
La empresa ha respondido
En helt igennem fantastisk oplevelse fra start til slut. Jeg købte en RAF bomber jacket. Jeg fik hurtig ekspedition, super service omkring valg af størrelse, gode råd omkring pleje af jakken og alt de... Ver más
ARMY STAR har Nordens største udvalg af armytøj, -gear, og armyvarer. Shoppen har alt i army-bukser, -jakker, t-shirts og army gear til rigtigt gode priser. Har du smag for army wear, er Army-Star.eu med garanti noget for dig.
Tagensvej 85C, 2200, København, Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Ingen problemer. Super god kvalitet. Dog gik der lige 1 uge før varen kom men nu er jeg vel også et tålmodigt menneske så der var heller ik nogle problemer. Kan helt klart anbefales👍
Jeg er også taknemmelig for den hurtige og effektive service. Grundet min alder har jeg været ``på hold`` længe men man kan altid købe noget praktisk, jeg kan varmt anbefale det.
Alt gik efter plan. Bestilling og modtagelse en succes. Min svoger fik sin Army Star jakke, og var meget tilfreds!
Skrev angående et par bukser der var udsolgt til min søn.
Og dagen efter blev jeg kontakte pr mail, at de kunne skaffe et par hjem, der næsten lignende.
Jeg blev så kontakte pr telefon, om hvor adresse var den samme som sidst, og 2 dage efter kom der et par fede bukser.
Varen leveret og levede til fulde op til mine forventninger
Varen er hel og er, som den skal være. Indpakningen var hel og den var godt udført. Leveringstiden var i orden. Jeg har dog bestilt varer hos firmaer, blandt andet et i Tyskland, der har hurtigere levering. Det tog dem kun tre dage, imod jeres 11.
Jeg handler igen..
Tracking var iorden. Varen blev leveret efter et par dage.
Min vare 'molecule knickers" I sort. Lækker kraftig kvalitet. Jeg tror nærmest at de er uopslidelige.
Hjemmeside er overskuelig og jeg synes at der er rigeligt at vælge imellem..
Hurtig levering, standard ifølge beskrivelse. Generelt god oplevelse
Fin kvalitet og hurtig levering
Det var den grønjakke jeg købte og hurtig svar og forsendelse var eller lidt hurtig, den kom fra U.S.A.
Venlig service.
I went looking for a Trench whistle, and I got a really nice one without an engraving for a very, very reasonable price (sub 100kr, including shipping)
The whistle arrived roughly a day later with shipping.
Definite recommendation!
Helt igennem fin oplevelse.
Varen var præcis som beskrevet og prisen god. levering tog 1,5 dag, så kan man ikke ønske sige mere.
Købte en skjorte, og det var let og hurtigt. Jeg modtog skjorten kort tid efter, og den har den forventede kvalitet.

Respuesta de ARMY STAR - Danmark
Har idag bestilt en hoodie og en tshirt hos jer, der var lidt bøvl på hjemmesiden med nogle fejl i rabatter. Ringede til jer, og Casper var hurtigt på banen med den bedste hjælp, han var enormt imødekommende, havde en problemløsende indstilling, professionel og stor venlighed. Så mega kæmpe anbefaling fra mig.
Har handlet ved jer før, og der har aldrig været problemer. Udover det er det lækre produkter, som lever op til standarden!
Så stort tak til Casper, for den hurtige og gode hjælp!

Respuesta de ARMY STAR - Danmark
Nem og bestille og varen bilen sendt hurtigt i en fin pakke

Respuesta de ARMY STAR - Danmark
Más información sobre otros tipos de reseñas.