Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zamówienie złożyłam po godzinach pracy sklepu a mimo to, kilkanaście minut później (wow!), została nadana przesyłka (6 olejków i 5 próbek), które otrzymałam kolejnego dnia rano. Jak to możliwe - nie w... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Pierwszy raz zrobiłam zakupy w tym sklepie. Strona jest przejrzysta a oferta olejków bardzo bogata. Dostępne są bardzo ciekawe mieszanki, których nie zauważyłam u konkurencji. Na początek zamówiłam b... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

AromatherapyOils to absolutnie wyjątkowy sklep! Olejki eteryczne mają przepiękne naturalne zapachy i doskonałą jakość. Każdy produkt jest starannie zapakowany, a obsługa klienta działa szybko i bardz... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

W aromaterapii staram się wybierać zawsze najlepszej jakości olejki eteryczne. Tutaj je otrzymałam!❤️ Nie tylko jakość, ale i wiedzę, i odpowiedź na nurtujące mnie pytania. Będę wracać bo stosunek jak... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de insumos de aromaterapia
  2. Servicio de aromaterapia

Escrito por la empresa

AromatherapyOils to polska marka tworzona przez Barbarę Szczypiorską-Semik i Piotra Semika – specjalistów w dziedzinie aromaterapii klinicznej i psychologicznej. Barbara Szczypiorska-Semik to mgr psychologii (SWPS) oraz psychoaromaterapeuta, łącząca wiedzę psychologiczną z aromaterapią. Piotr Semik jest certyfikowanym Aromaterapeutą Klinicznym NAHA (NCCA), jako jedyny w Polsce posiadający ten tytuł. Łączymy czystą naturę z ekspercką wiedzą, oferując 100% naturalne olejki eteryczne pozyskiwane z najlepszych źródeł na świecie oraz tworząc autorskie, synergiczne mieszanki. Naszą misją jest rzetelna, bezpieczna i świadoma aromaterapia. W pracy opieramy się na międzynarodowych standardach oraz aktualnej wiedzy naukowej. Swoje kompetencje rozwijaliśmy m.in. w Tisserand Institute oraz podczas szkoleń prowadzonych przez światowych ekspertów, takich jak Robert Tisserand i Salvatore Battaglia. Każdy olejek AromatherapyOils powstaje z dbałością o pełną transparentność jakości. Zapewniamy szczegółowe informacje o nazwie botanicznej rośliny, kraju pochodzenia, metodzie pozyskiwania oraz składzie. Nasze produkty są w 100% naturalne, wegańskie i wolne od syntetycznych dodatków, sztucznych aromatów oraz barwników. W ofercie znajduje się ponad 150 czystych olejków eterycznych oraz ponad 80 autorskich synergicznych mieszanek, a także dyfuzory, inhalatory osobiste i oleje bazowe do bezpiecznego stosowania. AromatherapyOils to dla nas nie tylko praca, ale sposób życia. Wierzymy, że natura może realnie wspierać samopoczucie, emocje i codzienną równowagę. Dlatego stale rozwijamy naszą wiedzę i dzielimy się nią poprzez artykuły, materiały edukacyjne oraz kontakt z klientami. Dziękujemy za zaufanie. Z aromatycznymi pozdrowieniami, Barbara i Piotr AromatherapyOils

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

5,0

Todas las opiniones

75 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Olejki bardzo dobrej jakości.

Respuesta de AromatherapyOils

Pani Anno, serdecznie dziękujemy za opinię o naszych olejkach. Zapraszamy do naszego sklepu ponownie, a jeżeli ma Pani pytania prosimy o kontakt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wspaniałe olejki w pięknym ekologicznym…

Wspaniałe olejki w pięknym ekologicznym opakowaniu. Polecam.

30 de octubre de 2024

Respuesta de AromatherapyOils

Pani Małgorzato, serdecznie dziękujemy za miłe słowa o naszych olejkach. Zapraszamy Panią do naszego sklepu ponownie, a w przypadku pytań prosimy o kontakt.

Dobra obsługa

Szybka obsługa zamówienia. Pięknie zapakowane produkty i darmowe próbki .

Respuesta de AromatherapyOils

Pani Barbaro, serdecznie dziękujemy za miłą opinię o naszej pracy i produktach. Zapraszamy do nas ponownie, a w przypadku prosimy o kontakt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Szybka realizacja, pięknie zapakowane, olejki wydają się dobrej jakości.

Respuesta de AromatherapyOils

Panie Tomaszu, serdecznie dziękujemy za opinię. Profesjonalnie zajmujemy się aromaterapią i gwarantujemy, że nasze olejki są najwyższej jakości.

bardzo sprawnie

10 de octubre de 2024

Respuesta de AromatherapyOils

Pani Małgorzato, dziękujemy za opinię i zapraszamy do naszego sklepu ponownie. Jeżeli ma Pani jakieś pytania, prosimy o kontakt.

toptop

Każdy olejek est wyjątkowy i ma piękny zapach. Realizacja zamówienie jest bardzo szybka.

5 de octubre de 2024

Respuesta de AromatherapyOils

Pani Magdaleno, serdecznie dziękujemy za miłe słowa o naszych produktach oraz pracy. Zapraszamy do nas ponownie, a w przypadku pytań, prosimy o kontakt.

Godna zaufania

Dobry kontakt z firmą, na wszystkie pytania otrzymałam odpowiedź. Zamówiony dyfuzor prezentuje się bardzo elegancko. Polecam!

27 de septiembre de 2024

Respuesta de AromatherapyOils

Pani Marto, serdecznie dziękujemy za Pani opinię o naszej pracy oraz produktach. Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie.

Produkty wysokiej jakości

Produkty wysokiej jakości, zgodne z opisem. Ładnie zapakowane. Szybka i bezproblemowa realizacja. Gorąco polecam !!

5 de octubre de 2024

Respuesta de AromatherapyOils

Panie Michale, serdecznie dziękujemy za docenienie naszej pracy oraz produktów. Dziękujemy i zapraszamy do nas ponownie a w przypadku pytań zapraszamy do kontaktu.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bardzo dobre produkty jesteśmy…

Bardzo dobre produkty jesteśmy zadowoleni

27 de septiembre de 2024

Respuesta de AromatherapyOils

Panie Łukaszu serdecznie dziękujemy za opinię o naszych produktach i zapraszamy do naszego sklepu ponownie. A w przypadku pytań prosimy o kontakt.

Olejki są świetnej jakości

Olejki są świetnej jakości, bardzo szeroki wybór. Szybka wysyłka. Firma godna polecenia:)

5 de septiembre de 2024

Respuesta de AromatherapyOils

Pani Justyno serdecznie dziękujemy za zamówienie oraz opinię na temat naszych olejków. Jakość naszych olejków jest dla nas najważniejsza i zawsze to podkreślamy. Zapraszamy do nas ponownie a w przypadku pytań prosimy o kontakt.

Jestem bardzo zadowolona

Błyskawiczna wysyłka, próbki zapachów do każdego zamówienia, program lojalnościowy.

5 de septiembre de 2024

Respuesta de AromatherapyOils

Pani Aleksandro, serdecznie dziękujemy za opinię i oczywiście zapraszamy do naszego sklepu ponownie. Jeżeli ma Pani pytania prosimy o kontakt.

Zamówienie zrealizowane błyskawicznie.

Zamówienie zrealizowane błyskawicznie.
Gratis otrzymałem próbki o jakie prosiłem.

25 de agosto de 2024

Respuesta de AromatherapyOils

Panie Marku, serdecznie dziękujemy za opinię i zapraszamy do nas ponownie. Jeżeli ma Pan pytania, prosimy o kontakt.

Polecam,zapachy są piękne

Polecam,zapachy są piękne, szybka dostawa!

27 de agosto de 2024

Respuesta de AromatherapyOils

Pani Lucyno, serdecznie dziękujemy za opinię. Zapraszamy Panią do naszego sklepu ponownie, a w przypadku pytań prosimy o kontakt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Olejki i mieszanki najwyższej jakości

Olejki i mieszanki najwyższej jakości. Obsługa sprawna i kompetentna. Zamówienia przychodzą od razu. Jest to firma, jakiej od dawna szukałam. Polecam!

Respuesta de AromatherapyOils

Pani Doroto, serdecznie dziękujemy za pani miłą opinie. Zapraszamy do nas ponownie.

Wszystko perfekcyjnie

Wszystko perfekcyjnie. Olejki to istne złoto

Respuesta de AromatherapyOils

Pani Karino, serdecznie dziękujemy za miłe słowa o naszej firmie. Zapraszamy do nas ponownie, a w przypadku pytań prosimy o kontakt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bardzo szybka i sprawna dostawa

Bardzo szybka i sprawna dostawa. Polecam z czystym sumieniem.

Respuesta de AromatherapyOils

Pani Grażyno serdecznie dziękujemy za opinię. Zapraszamy do naszego sklepu ponownie, a w przypadku pytań prosimy o kontakt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wspaniałe olejki i ich mieszanki

Wspaniałe olejki i ich mieszanki! To już moje kolejne zamówienie i jak zwykle jestem bardzo zadowolona. Ich profesjonalne inhalatory mam zawsze przy sobie. Polecam!

25 de julio de 2024

Respuesta de AromatherapyOils

Pani Aleksandro serdecznie dziękujemy za miłą opinię, zapraszamy do nas ponownie, a w przypadku pytań prosimy o kontakt.

Firma godna polecenia

Firma godna polecenia. Mieszanki i olejki najwyższej jakości w odpowiednich, atrakcyjnych cenach. Dyfuzor elegancki. Doradztwo profesjonalne.

9 de agosto de 2024

Respuesta de AromatherapyOils

Panie Pawle serdecznie dziękujemy za opinie i zapraszamy do naszego sklepu ponownie.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.