Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zamówienie złożyłam po godzinach pracy sklepu a mimo to, kilkanaście minut później (wow!), została nadana przesyłka (6 olejków i 5 próbek), które otrzymałam kolejnego dnia rano. Jak to możliwe - nie w... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Pierwszy raz zrobiłam zakupy w tym sklepie. Strona jest przejrzysta a oferta olejków bardzo bogata. Dostępne są bardzo ciekawe mieszanki, których nie zauważyłam u konkurencji. Na początek zamówiłam b... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

AromatherapyOils to absolutnie wyjątkowy sklep! Olejki eteryczne mają przepiękne naturalne zapachy i doskonałą jakość. Każdy produkt jest starannie zapakowany, a obsługa klienta działa szybko i bardz... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

W aromaterapii staram się wybierać zawsze najlepszej jakości olejki eteryczne. Tutaj je otrzymałam!❤️ Nie tylko jakość, ale i wiedzę, i odpowiedź na nurtujące mnie pytania. Będę wracać bo stosunek jak... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de insumos de aromaterapia
  2. Servicio de aromaterapia

Escrito por la empresa

AromatherapyOils to polska marka tworzona przez Barbarę Szczypiorską-Semik i Piotra Semika – specjalistów w dziedzinie aromaterapii klinicznej i psychologicznej. Barbara Szczypiorska-Semik to mgr psychologii (SWPS) oraz psychoaromaterapeuta, łącząca wiedzę psychologiczną z aromaterapią. Piotr Semik jest certyfikowanym Aromaterapeutą Klinicznym NAHA (NCCA), jako jedyny w Polsce posiadający ten tytuł. Łączymy czystą naturę z ekspercką wiedzą, oferując 100% naturalne olejki eteryczne pozyskiwane z najlepszych źródeł na świecie oraz tworząc autorskie, synergiczne mieszanki. Naszą misją jest rzetelna, bezpieczna i świadoma aromaterapia. W pracy opieramy się na międzynarodowych standardach oraz aktualnej wiedzy naukowej. Swoje kompetencje rozwijaliśmy m.in. w Tisserand Institute oraz podczas szkoleń prowadzonych przez światowych ekspertów, takich jak Robert Tisserand i Salvatore Battaglia. Każdy olejek AromatherapyOils powstaje z dbałością o pełną transparentność jakości. Zapewniamy szczegółowe informacje o nazwie botanicznej rośliny, kraju pochodzenia, metodzie pozyskiwania oraz składzie. Nasze produkty są w 100% naturalne, wegańskie i wolne od syntetycznych dodatków, sztucznych aromatów oraz barwników. W ofercie znajduje się ponad 150 czystych olejków eterycznych oraz ponad 80 autorskich synergicznych mieszanek, a także dyfuzory, inhalatory osobiste i oleje bazowe do bezpiecznego stosowania. AromatherapyOils to dla nas nie tylko praca, ale sposób życia. Wierzymy, że natura może realnie wspierać samopoczucie, emocje i codzienną równowagę. Dlatego stale rozwijamy naszą wiedzę i dzielimy się nią poprzez artykuły, materiały edukacyjne oraz kontakt z klientami. Dziękujemy za zaufanie. Z aromatycznymi pozdrowieniami, Barbara i Piotr AromatherapyOils

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

5,0

Todas las opiniones

75 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Olejki wspaniale pachną

Olejki wspaniale pachną. Szybka wysyłka i paczuszka pięknie zapakowana. Na pewno tu wrócę!

29 de julio de 2024

Respuesta de AromatherapyOils

Pani Katarzyno, serdecznie dziękujemy za miłe słowa i oczywiście zapraszamy do nas ponownie, a w przypadku pytań prosimy o kontakt. Z przyjemnością pomożemy Pani w doborze olejków.

Produkty warte swojej ceny

Produkty warte swojej ceny, bardzo miła i szybka obsługa. POLECAM!

15 de julio de 2024

Respuesta de AromatherapyOils

Pani Tereso, serdecznie dziękujemy za miłą opinię i zapraszamy do naszego sklepu ponownie, a w przypadku pytań prosimy o kontakt.

Ponownie gorąco polecam😄

Ponownie gorąco polecam. Olejki świetne, szybką obsługa.

15 de julio de 2024

Respuesta de AromatherapyOils

Pani Izabelo, serdecznie dziękujemy za miłą opinię. Zapraszamy oczywiście ponownie, a w przypadku pytań zapraszamy do kontaktu.

Olejki bardzo dobrej jakości

Olejki bardzo dobrej jakości. Pięknie łączone zestawy. Przesyłka łatwa i sprawna. Fajna sprawa darmowa próbka. Polecam ;)

8 de julio de 2024

Respuesta de AromatherapyOils

Pani Agnieszko, serdecznie dziękujemy za miłą opinię. Zapraszamy do naszego sklepu ponownie, a w przypadku pytań prosimy o kontakt. Z przyjemnością doradzimy i pomożemy w doborze olejków.

Cudowne wrażenia

Gdy wyszukiwałam firmę sprzedającą olejki eteryczne, najbardziej przemówiła do mnie strona aromatherapyoils.pl. Po rozmowie z telefonicznej z przemiła Panią wiedziałam, że się nie zawiodę. W głosie słychać pasje i ogromne zaangażowanie. Świetna wiedza i profesjonalne doradztwo. Olejki dotarły bardzo szybko, pięknie zapakowane. Olejki są przepiękne, róża otto powala, mieszanki też świetnie skomponowane i ogromne podziękowanie za mnóstwo próbek jakie otrzymałam. Dzięki temu następne olejki trafiły na moją listę przyszłych zakupów. Dyfuzor ceramiczny - przepiękną ma strukturę. Dostaje się także kody rabatowe na następne zakupy. No i to firma Polska - co mnie także raduje. Jestem za wspieraniem polskiego biznesu. Zdecydowanie polecam :)

4 de julio de 2024

Respuesta de AromatherapyOils

Pani Honorato, serdecznie dziękujemy za bardzo miłą opinię o nas oraz naszych olejkach. Zapraszamy do nas ponownie, a w przypadku dodatkowych pytań prosimy o kontakt.

AromatherapyOils💚Firma godna polecenia❤

Wszystko jasno opisane, olejki bardzo dobrej jakości, duży wybór opcji towaru, miła obsługa, gratisy, Szybka przesyłka

4 de junio de 2024

Respuesta de AromatherapyOils

Pani Elwiro, serdecznie dziękujemy za miłą opinię. Zapraszamy do nas ponownie, a w przypadku pytań do kontaktu.

Olejki eteryczne świetnej jakości

Po doświadczeniach z wieloma innymi firmami wyraźnie mogę stwierdzić że są to naturalne olejki eteryczne najwyższej klasy.

3 de junio de 2024

Respuesta de AromatherapyOils

Panie Piotrze, serdecznie dziękujemy za miłą opinię, tym bardziej cenną, że poznał Pan inne firmy i ma porównanie. Olejek z drzewa sandałowego który Pan zamówił jest najwyższej klasy, tak jak Pan napisał, podobnie jak inne nasze olejki eteryczne, ponieważ jakość naszych produktów i zadowolenie klientów są dla nas najważniejsze. Zapraszamy do nas ponownie, a w przypadku pytań zawsze służymy pomocą.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jestem bardzo zadowolona z zakupów

Jestem bardzo zadowolona z zakupów, można liczyć na pomoc przy wyborze olejków, produkty są świetnie opisane na stronie, wysyłka ekspresowa. Bardzo polecam każdemu, rzetelna firma ❤️

6 de junio de 2024

Respuesta de AromatherapyOils

Pani Klaudio, serdecznie dziękujemy z miłą opinię, nasi klienci zawsze mogą liczyć na pomoc oraz najwyższą jakość. Zapraszamy Panią ponownie, a w przypadku dalszych pytań do kontaktu.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Przesylka jest realizowana bardzo…

Przesylka jest realizowana bardzo szybko, towary są dobrej jakości i przyjemnie jest otwierać pudlko bo wiem że olejki są zawsze ładnie zapakowane:). Sugestia, można ulepszyć sposób wyszukiwania produktów.

9 de mayo de 2024

Respuesta de AromatherapyOils

Pani Marzeno, serdecznie dziękujemy za opinię oraz cenną uwagę na temat działania wyszukiwarki. W przypadku innych pytań prosimy o kontakt.

Towar zgodny

Towar zgodny z oczekiwaniami a dostawa po deklarowanym czasie.

2 de mayo de 2024

Respuesta de AromatherapyOils

Serdecznie dziękujemy Panu za opinię. Zgodnie z informacją w sklepie, zamówienia wysyłamy w ciągu dwóch dni roboczych. Złożył Pan zamówienie 2 maja, zostało ono wysłane w kolejnym pierwszym dniu roboczym czyli w poniedziałek 6 maja, a dotarło do Pana we wtorek 7 maja. Czas dostawy jest więc 100% zgodny z informacją na naszej stronie. W przyszłości zapraszamy do kontaktu.

Jakość i zapach

Po pierwsze jakość olejków- pachną cudownie i nie nebulizują się tak szybko jak tańsze odpowiedniki. Kupiłam sosnę za 15 zł od innego producenta i nie dość że pachniała inaczej to starczyła na dużo mniej- sosna od aromatherapyoils pachnie jak prawdziwa sosna i nie muszę wkrapiac pół butelki. Więc Nie kupujcie tańszych odpowiedników tych olejków bo to buble. Dodatkowo wszystko ślicznie zapakowane i zawsze otrzymuje się próbkę olejku 😍 Asortyment olejków jest przeogromny, dodatkowo mają super mieszanki 😍 Naprawdę jakość mega.

28 de abril de 2024

Respuesta de AromatherapyOils

Pani Oliwio, serdecznie dziękujemy za wyczerpującą i piękną opinię o naszych olejkach oraz pracy. Zawsze podkreślamy, że jakość jest dla nas najważniejsza, dlatego oferujemy wyłącznie czyste olejki najwyższej jakości. Cieszymy się, że jest Pani naszą klientką i zapraszamy do nas ponownie, a w przypadku pytań prosimy o kontakt. Pragniemy zaznaczyć, że w naszej ofercie mamy 5 rodzajów niesamowitych olejków sosnowych, destylowanych z różnych gatunków drzew z różnych części świata.

Dobra jakość i cena

Olejki naturalne w bardzo dobrej cenie. Bardzo szybka wysyłka, do pierwszego zamówienia otrzymałam też próbki 3 innych olejkó, które na pewno kupię.

27 de abril de 2024

Respuesta de AromatherapyOils

Pani Agato, serdecznie dziękujemy za opinię o naszych olejkach oraz sklepie. Oczywiście zapraszamy ponownie, a w przypadku pytań prosimy o kontakt.

Cudownie pachnące olejki

Cudownie pachnące olejki. Wysyłka szybka, olejki starannie i pięknie zapakowane niczym prezent. Strona internetowa przejrzysta, z mnóstwem informacji na temat produktów - świetne źródło wiedzy na temat właściwości poszczególnych olejków. Szczerze polecam :-)

25 de abril de 2024

Respuesta de AromatherapyOils

Pani Magdaleno, serdecznie dziękujemy za opinię o naszych olejkach oraz pracy. Zapraszamy do nas ponownie, a w przypadku pytań prosimy o kontakt.

Drobne prezenty

Lubię drobne prezenty i zniżki na następne zakupy.

26 de marzo de 2024

Respuesta de AromatherapyOils

Pani Katarzyno, serdecznie dziękujemy za recenzję i oczywiście zapraszamy do naszego sklepu ponownie.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dziękuję za produkty bardzo dobrej…

Dziękuję za produkty bardzo dobrej jakości, w dobrej cenie. Szeroki wybór asortymentu, ekspresowa wysyłka. Starannie zapakowane, w pakietach po trzy butelczki-opakowanie prezentowe. Za każdym zamówieniem otrzymałam próbki mieszanek olejków.
Na plus są również podpisane olejki na zakrętkach.
Na stronie internetowej nie ma wyszukiwarki.
Ogólnie wszystko super.

26 de marzo de 2024

Respuesta de AromatherapyOils

Pani Natalio, serdecznie dziękujemy za miłą opinię. Wyszukiwarka jest na stronie, ale w wersji mobilnej wymaga rozwinięcia MENU, więc jest niewidoczna. Dziękujemy za konstruktywną uwagę. Dodaliśmy już wyszukiwarkę w stopce wersji mobilnej, aby była lepiej widoczna. Zapraszamy do nas ponownie, a w przypadku pytań zapraszamy do kontaktu.

Ach te olejki

Bardzo dobrej jakości olejki w przystępnej cenie. Gorąco polecam, kupuję kolejny raz i będę dalej zamawiać. Używam olejków nie tylko do dyfuzora i inhalacji, przetestowałam je także jako dodatki do masażu i kosmetyków - świetnie się sprawdziły. A także jako perfumy-rewelacja.

5 de abril de 2024

Respuesta de AromatherapyOils

Pani Izabelo, serdecznie dziękujemy za opinię o naszych produktach, których jakość jest dla nas najważniejsza. Zapraszamy do nas ponownie, a w przypadku pytań do kontaktu z nami.

PURE HOME i JASMINE TEA i próbki

Doceniam możliwość zakupu próbek, dzięki temu wybrałam zapachy, które najbardziej mi odpowiadają i nie wydałam fortuny na testowanie. Szukałam idealnego zapachu do domu do dyfuzora. Wybrałam PURE HOME i JASMINE TEA pachną przepięknie, świeżo, wystarczy kilka kropli :)

Chciałam dodać jeszcze więcej próbek do koszyka, ale system przyjął tylko 18 ;)

29 de febrero de 2024

Respuesta de AromatherapyOils

Pani Magdaleno, serdecznie dziękujemy za opinię i cieszymy się, że nasze olejki spełniły Pani oczekiwania. Co do próbek, przepraszamy za zaistniałą sytuację. Mieliśmy małe opóźnienie w dostawie buteleczek, więc próbki po prostu się skończyły, ale już są dostępnie, więc zapraszamy do nas ponownie.

Wydaj i zyskaj

Olejki eteryczne i ich moc poznałam 5 lat temu w Ameryce. Zakochałam się. Po powrocie do Polski zawiodłam się. Po prostu wybrałam złe. Rozczarowanie. Przerwa na kilka lat. Urodziłam dwójkę dzieci. Świadomosc odnośnie zdrowego życia, odżywiania i wspierani odporności jest dla nnie podstawa. Temat olejków powrócił. Zaczęłam ponownie czytać, interesować się, chłonęła wiedze jak gabka
Kupiłam nowy dyfuzor.
Wiedziałam ze chce dobre olejki a nie produkty podobne ale tez nie chce wydać milionów zasilić budżet marketingowcom - chociaż rozumiem to.
Wybrałam 3 firmy Polskie. Zrobiłam research. Porównałem ceny itp.
Wybrałam aromatherapyOils.
I nie żałuje!
Wysyłka ekspresowa. Jednego dnia
Zamówiłam a drugiego dnia miałam
Kupiłam m.in. Lawendę. Bo wiem jaka ma
Moc. A nigdy nie znosiłam tego zapachu. No ale dobra
Ciężki tydzień za mną. „Odpalam” lawendę z rumiankiem.
O mamusiu! To nie ten kiblowy zapach. Piękna lawenda. Przyjemna. Nie gryząca nozdrza.
Ja się zrelaksowalam. Dzieci smacznie spokojnie spia. Jestem szczesliwa
Nie mogę doczekać się testów kolejnych.
Za takie pieniądze to żal nie kupić!
Bardzo polecam!

6 de marzo de 2024

Respuesta de AromatherapyOils

Pani Ewelino, serdecznie dziękujemy za niezwykle miłą i konstruktywną opinię o naszych produktach. Jakość naszych olejków eterycznych jest dla nas najważniejsza, dlatego każdy testujemy i weryfikujemy aby spełniał najwyższe wymagania terapeutyczne. Oczywiście zapraszamy do nas ponownie, a w przypadku pytań prosimy o kontakt.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.