Consulta las opiniones de los clientes
Jeg havde længe overvejet at købe tulipaner; de ser ægte ud på billederne, men hvad med virkeligheden? Da der var et godt tilbud, tog jeg chancen. Jeg må sige, at jeg er fuldt ud tilfreds. Og de stod... Ver más
Smukkeste blomster med mange naturtro detaljer. Genialt, at man selv kan justere højden på blomsterne med den bøjelige stilk. Hurtig ekspedering, og har sparet en formue på "ægte" buketter siden mit... Ver más
Jeg har købt to buketter til hjemmet og to til min arbejdsplads, som jeg er blevet så utrolig glad for. De får mange komplimenter, og folk tror ofte, at de er ægte ved første øjekast. Julie(ejeren) va... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Forhandler af de smukkeste naturtro blomster. Naturtro kvalitetsblomster tilføjer et smukt og elegant touch til ethvert hjem, og de bevarer deres skønhed for evigt. Med deres livagtige udseende skaber de en frisk og indbydende atmosfære uden at visne. De er allergivenlige, hvilket gør dem perfekte for alle. De kræver ingen vedligeholdelse, så man kan nyde deres skønhed uden besvær. Desuden giver de en langsigtet besparelse, da man ikke behøver at købe nye blomster igen og igen.
Información de contacto
Søgårdsparken 9, 8250, Egå, Dinamarca
- hello@artificialbloom.dk
- artificialbloom.dk
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fint med velkomstrabat
Fint med velkomstrabat - hurtig levering - solid forsendelse.
Super flot og naturtro buket
Super flot og naturtro buket. Hurtig levering.
Ser utrolig ægte ud!
Hurtig levering
Virkelig smukke blomster!
Virkelig smukke blomster og super hurtig leveringstid.
Blomsterne ligner billederne, og står så smukt.
Blomsterne lever fuldt ud op til mine…
Blomsterne lever fuldt ud op til mine forventninger.
Jeg har flere gange købt en buket…
Jeg har flere gange købt en buket blomster som gave fra Artificial Bloom, og modtagerne blev virkelig glade for buketterne! Ordrerne blev behandlet hurtigt og ankom sikkert indpakket, og buketterne er sammensat med sådan en god og sikker smag. Kan virkelig anbefale Artifical Bloom!
🌻🌻🌻🌻🌻🌻
Som altid de smukkeste blomster fra Artificial bloom, denne gang solsikker. Det er ikke sidste buket jeg har købt, der skal bestilles flere🌻
Dårlig kvalitet og service
Jeg bestilte og fik en Nordic Green buket leveret. En af stilkene havde helt selvlysende grønne blade, hvilket ødelagde (den ellers fine) buket som helhed. Jeg skulle bruge den til gave, så havde ikke tid til at bestille en ny. Jeg pillede den grimme stilk ud og lovede en ny stilk til gavemodtageren. Jeg spurgte kundeservice om de kunne sende en ny eller en anden variant, hvis de alle så sådan ud. Det ville de ikke. Jeg kunne returnere hele buketten, klippe bladene af 🙄eller bestille en ny stilk for egen regning, hvis jeg var utilfreds.....
Jeg kunne ikke returnere, da jeg jo havde givet gaven.
Jeg bestiller en ny stilk et andet sted!
Så hold jer væk og køb i stedet ved en af de mange andre udbydere af kunstige buketter. De har muligvis en lidt bedre kvalitetskontrol og service.

Respuesta de Artificial bloom
Rigtig flotte og naturtro blomster 🎉
Smukke Tulipaner
Jeg vi bare sige, at blomsterne er vanvittige smukke og meget professionelt lavet, tak..
Sååå flotte blomster!!
Sååå flotte blomster!!! Modtog et stort bundt hvide tulipaner og en grøn buket til et gavebord. Og jeg er helt vild med begge dele. De er så fine og meget naturlige i udseende og tekstur. Jeg vil klart handle der igen :)
Har købt og modtaget de smukkeste…
Har købt og modtaget de smukkeste naturtro buketter 💐🩷
Den var så flot
Flot produkt
Sød kundeservice, meget hurtig levering og smukke blomster til en fair pris i sammenligning med andre købsmuligheder. Jeg køber helt sikkert her igen!
Nem og hurtig levering samt overskuelig…
Nem og hurtig levering samt overskuelig hjemmeside! Rigtig rigtig fine buketter 🫶🏻
Hurtig service
La experiencia Trustpilot
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.