Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Betterfeast er bare det bedste der er sket i vores hverdag. Aftensmaden bliver pludselig en rigtig hyggelig stund med tid til ro og nærvær og samtaler om dagen, istedet for at skulle finde på, hand... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Kedelig mad, blandet med OK mad. Det er dyrt. - De bruger åbenlyst mine madpenge på at reklamere på Instagram, YouTube osv. = BetterFeast er for dyrt. =Betterfeast bruger dine penge på at reklamer... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de pedidos de comida online

Escrito por la empresa

Forestil dig en hverdag uden indkøb, madlavning eller menuplanlægning. En hverdag, med et færdigt måltid, omhyggeligt tilberedt af vores in-house kokke. Vores team af kokke står for at snitte, stege og smage til med omhu og kærlighed til håndværket. Madlavning er vores kunst, og vi udfører den med stolthed. Hver uge kan du vælge mellem 13 omhyggeligt udvalgte retter, og vi tager os af resten og leverer lige til din dør. Din eneste opgave: At varme maden og lade dig forføre af den gode smag. Vores måltidskasser er skabt for at give dig frihed og variation, og med dem i dit køkken er hverdagsmagien sikret Vi har pakket hverdagens smagsoplevelser i tre unikke måltidskasser: familiekassen, der gør aftensmaden til en leg; vægttabskassen, som er din følgesvend på vej mod en bedre livsstil, og hverdagskassen, som er så fleksibel som din kalender kræver. Alle kasser er tænkt til at lette din hverdag og er tilpasset dine behov. Prøv selv BetterFeast - Den nemmeste måltidskasse

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Godt

God, velsmagende daglig mad

17 de abril de 2026

Hej Karen.
Tusind tak for din anmeldelse – det betyder virkelig meget for os! 💛
Vi er så glade for at høre, at du synes maden er både god og velsmagende.

Velsmagende

Velsmagende, noget er selvfølgelig bedre end andet, alt efter smag.

12 de abril de 2026

Hejsa 😊
Tak for din anmeldelse!

Det er vi helt enige i – smag er heldigvis forskellig, og derfor prøver vi også at have variation i retterne, så der er noget for de fleste.

Dejligt at høre, at du overordnet synes, det er velsmagende! 🙌

Super god mad

Super god mad, glad og tilfreds 👍😃

15 de abril de 2026

Hej Per.
Tusind tak for din anmeldelse! 😃

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du er glad og tilfreds med maden – det er lige præcis det, vi arbejder for hver dag 🙌

Rigtig god dag!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

God kvalitet og til tiden

God kvalitet og til tiden, dog må prisen gerne være lidt mindre ☺️

12 de abril de 2026

Hej Kenn.
Tusind tak for din anmeldelse – det er vi virkelig glade for at høre! 🙌

Dejligt, at både kvaliteten og leveringen lever op til dine forventninger – det betyder meget for os.

Vi forstår godt din pointe omkring prisen. Vores fokus er at levere færdigtilberedte måltider af høj kvalitet, lavet af kokke og med gode råvarer – men vi arbejder hele tiden på at finde den rette balance, så det også giver mening økonomisk.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 😊

Spild af penge,

Kedelig mad, blandet med OK mad.
= BetterFeast er for dyrt.
=Betterfeast bruger dine penge på at reklamere. Ikke på maden.

7 de enero de 2026

Hej Søren.
Tak for din ærlige feedback – det sætter vi faktisk stor pris på 🙏

Det er selvfølgelig ærgerligt at høre, at maden ikke har levet op til dine forventninger. Smag er heldigvis (og udfordrende for os) meget individuelt, og vi arbejder hele tiden på at udvikle og forbedre retterne, så de rammer bredere.

I forhold til prisen, så forstår vi godt, at det kan føles som en stor udgift. Vores fokus er at levere færdigtilberedte måltider lavet af kokke med gode råvarer, som sparer tid på indkøb, planlægning og madlavning i en travl hverdag.

Og bare for at aflive misforståelsen: vores markedsføring er selvfølgelig en del af at drive en virksomhed – men det ændrer ikke på, at langt størstedelen af omkostningerne går til råvarer, produktion og levering af maden.

Vi tager din feedback med videre – både ift. smag og oplevelse. Tak fordi du deler den 👍

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Har nu prøvet konceptet i et par uger

Har nu prøvet konceptet i et par uger, det er virkelig dejligt nemt og ligetil, og det giver os mere overskud om aftenen at man ikke skal forberede maden eller vaske gryder osv op bagefter. Jeg ville ønske at der nogle gange var andre kartofler med til ex burgere end de små runde.

8 de abril de 2026

Hej Louisa.
Tusind tak for din anmeldelse – det er vi virkelig glade for at høre! 🙌
Det er præcis det, vi gerne vil skabe: en nemmere hverdag med mere overskud om aftenen.

Og tak for din feedback omkring kartoflerne – den tager vi med videre. Vi arbejder løbende på at udvikle menuen og variationen, så det er bestemt noget, vi kigger ind i.

Tak fordi du er med – og fortsat rigtig god appetit 😊

Nemt og ligetil

5 de abril de 2026

Hej Bent.

Tusind tak for din anmeldelse – det er vi rigtig glade for at høre! 🙌
Det er lige præcis sådan, det skal være 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dejlig maden bliver leveret på en…

Dejlig maden bliver leveret på en søndag, så ved man hvad man skal handle til ugen der kommer til de dage hvor vi ikke spiser better feast. Maden smager godt og skide nemt at tilberede. Vil klart anbefale jer..

5 de abril de 2026

Hej Bitta.
Tusind tak for din anmeldelse 🙌

Hvor er det dejligt at høre, at leveringen om søndagen giver jer overblik over ugen – det er præcis sådan, det er tænkt 😊

Fedt også at maden både smager godt og er nem at gå til – det er jo hele pointen.

Og tak for anbefalingen, det sætter vi virkelig stor pris på 🙏

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Vi har fået vores første kasse i…

Vi har fået vores første kasse i søndags med 4 retter mad og der er ikke på et eneste tidspunkt vi (er 3 i familien) har tænkt at det smagte virkelig lækkert. Maden er meget smagløs.
Jeg et desværre bundet til en kasse mere, som der ikke bliver skiltet ret tydeligt med, for ellers ville jeg ikke have haft den.
Det bliver et fremtidigt nej tak herfra

29 de marzo de 2026

Hej Mette.
Tak for din ærlige feedback – det er vi virkelig kede af at høre.

Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give, og vi forstår godt, at det er skuffende, hvis maden ikke lever op til forventningerne. Smag er heldigvis forskellig, men det skal stadig være en god oplevelse hele vejen rundt.

I forhold til bindingen, så beklager vi også, hvis det ikke har været tydeligt nok – det er bestemt ikke meningen, at det skal komme som en overraskelse.

Vi vil meget gerne tage et nærmere kig på din oplevelse og se, om vi kan finde en løsning sammen med dig og du er derfor meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på info@betterfeast.dk

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det tager vi med videre.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi er så glade for betterfeast

Vi er så glade for betterfeast, det er jo ligesom at have sin egen kokkepige

2 de abril de 2026

Hej Mona.
Hvor er det en fantastisk måde at beskrive det på 😄🙌

Vi er virkelig glade for, at I har det sådan – det er jo lige præcis følelsen af “egen kok derhjemme”, vi gerne vil give jer i hverdagen 😊

Tak fordi I er med 🙏

God og velsmagende mad

God og velsmagende mad, og man bliver mæt

28 de marzo de 2026

Hej Michael.
Tusind tak for din anmeldelse 🙌

Det er vi virkelig glade for at høre – både at maden smager godt, og at man bliver ordentligt mæt 😊

Det er lige præcis sådan, det skal være.

Meget tilfreds med maden

Meget tilfreds med maden. Der er altid rigelig, og det er dejligt at der altid er grøntsager med.

1 de abril de 2026

Hej Kirsten.
Tusind tak for din anmeldelse 🙌

Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds – og især at både mængden og grøntsagerne rammer plet 😊

Det er vigtigt for os, at der både er nok mad og en god balance på tallerkenen.

Kæmpe hjælp i hverdagen

Vores familie på 4 har fået mad fra BetterFeast i flere år og vi er meget tilfredse. Det er en kæmpe hjælp i en travl hverdag. Maden har altid været super lækker og dejligt at der er så mange retter at vælge imellem hver uge. En enkelt gang har emballagen været beskadiget og der har kundeservice været super hjælpsom.

31 de marzo de 2026

Hej Christina.
Tusind tak for din anmeldelse – og for at I har været med i flere år 🙌

Det betyder virkelig meget for os at høre, at vi kan være en hjælp i jeres hverdag – især når tempoet er højt 😊

Fedt også at høre, at både maden og udvalget rammer plet uge efter uge. Og tak fordi du nævner oplevelsen med kundeservice – vi gør altid vores bedste for at hjælpe, hvis noget ikke er, som det skal være.

Tak fordi I er med 🙏

God mad og levering

29 de marzo de 2026

Hej Ritta.
Tusind tak for din anmeldelse 🙌

Dejligt at høre, at både maden og leveringen lever op til forventningerne 😊

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har fået bedre “mad” da jeg sad i…

Jeg har fået bedre “mad” da jeg sad i fængsel.

31 de marzo de 2026

Hej Frederik.
Det er vi selvfølgelig virkelig ærgerlige over at høre. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give.

Hvis du har mulighed for at uddybe, hvad der ikke levede op til dine forventninger, vil vi meget gerne høre det – så vi kan tage det med videre og blive bedre.

Du er også altid velkommen til at skrive direkte til vores kundeservice, så vi kan kigge nærmere på din konkrete oplevelse og finde en løsning.

Nemt

Nemt, ligetil og aftensmad på 25-30 minutter

Tak for din anmeldelse!
Det glæder os virkelig at høre, at du oplever det som nemt og ligetil. Det er lige præcis den hverdag, vi gerne vil være med til at skabe.

Elisabeth Terkildsen

Jeg er pensionist, og var blevet lidt træt af, at lave mad til mig selv, og da min datter og svigersøn også får mad fra jer, ville jeg prøve jeres koncept,
Og det er jeg godt tilfreds med, varieret sund kost.
Så kan kun give mine bedste anbefalinger.

Fantastisk at høre!
Dejligt at du kunne få et godt fif fra datter og svigersøn, og at du er godt tilfreds med både variationen og den sunde kost. Det er netop det, vi gerne vil bidrage med.
Tak for din anbefaling, den betyder meget for os!

Nemt og lækkert.

Nemt og lækkert.Dækker vores behov for hvad vi kan lide og spise.Vi havde et lille uheld hvor den ene bakke med mad var defekt ved modtagelse. Men skrev til kundeservice og de svarede straks og jeg blev refunderet.

Respuesta de BetterFeast Danmark

Skønt at høre at både vores mad og service er så tilfredsstillende at vi får 5 stjerner 💚

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Dejlig mad og fin leveringstid

Maden ankommer i det tidsrum som der er angivet. Fint udvalg i retterne, og maden smager godt. Dejligt nemt kun at skulle varme retterne. Vurderingsystemet af retterne har ikke rigtig fungeret på App, og jeg har oplevet at skulle vurdere en måltidskasse som jeg slet ikke har købt - derfor kun ⭐️⭐️⭐️⭐️. Det er nemt at afmelde og aktivere abonnement. Prisen er ok - ca. 60 kr pr. person. Personligt kunne jeg ønske nogle flere retter med kogte kartofler eller kartoffelmos.

Hej Gitte
Mange tak for din grundige feedback. Det er dejligt at læse at du kan lide maden og det er nemt at varme det. Det at vurdere retterne i appen er stadig ret nyt, og nok noget vi skal have opdateret lidt på, lyder det til. Ønsket om mere kartofler og kartoffelmos tager jeg med til vores køkken 💚

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.