artiflex.comOpiniones

TrustScore: 4 sobre 5

4,0

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na een faillissement zocht ik ander werk. Ik ben online bij Artiflex terecht gekomen. Fijne, eerlijke en openhartige gesprekken gehad met Nick C. Er werd goed naar mijn wensen geluisterd. Behu... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Momenteel ben ik werkzaam voor een internationaal bedrijf als recruiter a.i. en werk ik voor het invullen van vacatures samen met enkele bureaus, waaronder Artiflex. Ik heb het meeste contact met Ewou... Ver más

Información sobre la empresa

1. Reclutador

Escrito por la empresa

Wij zijn Artiflex, waar ervaring en energie samenkomen in een mix van 20 jaar expertise in de uitzend- en recruitmentbranche. Ons karakter is even divers als dynamisch, gekenmerkt door optimisme, verantwoordelijkheid en een slimme, sociale uitstraling, met af en toe een goede dosis rebelsheid. Onze interesses liggen in het doorgronden van zowel soft als hard skills en het creëren van een échte match tussen talent en organisaties. We hebben 16 vestigingen verspreid over het hele land en focussen ons op vakmensen voor het MKB, familie- en middelgrote bedrijven. Wekelijks zijn er zo'n 700 mensen voor Artiflex aan het werk in de branches techniek, logistiek, productie, bouw, infra en metaal. Bovendien hebben we ook twee labels naast Artiflex. Artisans helpt haar klanten, van startups tot corporates, te innoveren bij al hun IT-projecten en digitale platforms. Blinkr richt zich, met gespecialiseerde technici uit het buitenland, op prefab beton, petrochemie, duurzame energie en HVAC.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

22 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Via artiflex een hele leuke functie…

Via artiflex een hele leuke functie gevonden. Ik had nog geen ervaring maar ben al 7 met veel plezier aan het werk. Net te horen gekregen dat ik op contract mag. Heb altijd goed contact met Rebekka. Heel erg bedankt artiflex!

6 de julio de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Intake was goed. Vervolg en contact kan beter

In eerste instantie een leuk intake gesprek gehad. Ze hadden ook een functie op het oog dus was hoopvol. Vervolgens hoor je niets en moet je er zelf achteraan. Mail gestuurd maar geen reactie. App gestuurd en duurt vervolgens dagen voor je iets hoort. Kortaf antwoord. Eigen contactpersoon niet eens meer gesproken. Beetje vreemd is het wel.

22 de junio de 2026

Respuesta de artiflex.com

Beste Megan, vervelend dat je deze ervaring hebt. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat er geen vervolgcontact is, ongeacht of die positief of negatief is. We komen graag met je in contact, maar zien jou echter niet in ons systeem staan met deze naam. Om de juiste actie te ondernemen naar de betreffende vestiging of personen hebben we meer informatie nodig. Daarom hebben we via Trustpilot om aanvullende informatie gevraagd. Je kunt ons ook contacteren via 078 - 641 60 81 of contact@artiflex.com.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Het is zonde hoe een Artiflex zo lang…

Het is zonde hoe een Artiflex zo lang werkt, zo lang als organisatie, zo veel vacatures in beheer heeft, dat het voor hen onmogelijk is om te weten hoe alles werkt.

En ook zeker weten wat een persoon weet van iets waarvoor hij solliciteert. De mensen van Artiflex weten dat niet. Ze kunnen wel op de cv kijken en zeggen: "Ik zie geen referentie," maar soms weten die mensen van Artiflex inhoudelijk niet wat iemand heeft gedaan, of wat iemand heeft gedaan bij dat bedrijf waarvoor hij solliciteert, wat wel affiniteit heeft met het vakgebied.

Dus als iemand een technische achtergrond heeft en affiniteit heeft met techniek of in zijn vrije tijd sleutelt aan dingen, dan heeft hij verstand van het vakgebied.

Je kan iemand afwijzen, zeker weten. Maar je kan ook zeggen: "Ik twijfel eraan. We gaan hem even bellen. Even een gesprekje." Dat scheelt gewoon, dat scheelt gewoon echt.

En dat is eigenlijk waarbij heel veel van dat soort mensen bij zulke bureaus klauw met geld verdienen. Degene die eigenlijk wordt afgewezen, die snapt er geen reet van.

Als je het snapt, heb je geen ervaring als bankuitpakker en je hebt een technische achtergrond, dan snap ik het wel dat het niet matcht. Maar zo hou je de wereld een beetje in de knoop.

Je kan wel zeggen dat als je kijkt naar iedereen die bij Artiflex werkt, dan zou je bijna kunnen zeggen dat niemand daar affiniteit heeft met de vacatures.

Dat is zeker weten een duidelijk verschil. Ze zijn wel de recruiters, maar ze hebben geen affiniteit met de vacatures, want ze hebben dat nog nooit gedaan. Daarvoor zijn ze gewoon recruiters.

Dat is dus wel duidelijk een voorbeeld; die snap ik wel. Maar degene die solliciteert, ja, dat is niet altijd hetzelfde.

Zonde

1 de junio de 2026

Respuesta de artiflex.com

Beste Paul, wij waarderen dat je de moeite neemt voor een review, maar we vinden jouw verhaal lastig te volgen. We kunnen op basis van jouw naam op Trustpilot niet achterhalen in ons systeem wie je bent. Om de juiste actie te ondernemen naar de betreffende vestiging of personen hebben we meer informatie nodig. Daarom hebben we via Trustpilot om aanvullende informatie gevraagd. Je kunt ons ook contacteren via 078 - 641 60 81 of marketing@artiflex.com.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Maken afspraken en dan zeggen ze op het…

Maken afspraken en dan zeggen ze op het laatste moment af met de smoes van miscommunicatie. Houden geen rekening dat je zelf vrij moet nemen en vinden het heel gewoon. En dan aan de telefoon ook nog aangeven het raar te vinden dat ik boos/teleurgesteld ben.

10 de junio de 2026

Respuesta de artiflex.com

Beste Patrick, vervelend dat je dit ervaren hebt. Wij zien jou echter niet in ons systeem staan met deze naam op Trustpilot. Om de juiste actie te ondernemen naar de betreffende vestiging of personen hebben we meer informatie nodig. Daarom hebben we via Trustpilot om aanvullende informatie gevraagd. Je kunt ons ook contacteren via 078 - 641 60 81 of marketing@artiflex.com.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Artiflex is een aanrader.

Na een faillissement zocht ik ander werk.
Ik ben online bij Artiflex terecht gekomen.
Fijne, eerlijke en openhartige gesprekken gehad met Nick C.
Er werd goed naar mijn wensen geluisterd.
Behulpzaam en professioneel.
Niks was teveel bellen of appen.
Gelijk antwoord.

1 de septiembre de 2025

Respuesta de artiflex.com

Wat fijn dat je zo'n goede ervaring hebt gehad. En het is wederzijds! Gefeliciteerd met je dikverdiende contract! Bedankt voor je mooie review en heel veel succes!

Ze vinden je baan wel!!

Het was een goeie ervaring omdat ze me goed geholpen hebben en dat ze mij niet vergeten zijn en echt hebben gezocht naar banen die ik echt leuk zou kunnen vinden en dat is ook echt gelukt en ze hebben alles goed uitgelegd over hoe de app werkt en hoe ik dingen zelf kan regelen

23 de junio de 2025

Respuesta de artiflex.com

Bedankt voor je mooie review Leon. Goed om te horen dat je zo tevreden bent! Gefeliciteerd met je contract en heel veel succes!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dankzij Artiflex heb ik snel een baan…

Dankzij Artiflex heb ik snel een baan gevonden die helemaal bij mij past. Wat ik vooral waardeer, is hun eerlijkheid en betrouwbaarheid. Ze luisteren echt naar je en denken met je mee. Een fijne samenwerking waar ik met een goed gevoel op terugkijk.

11 de mayo de 2026

Respuesta de artiflex.com

Bedankt voor je mooie woorden Iwan. Wij kijken ook terug op een fijne samenwerking met jou. Nogmaals gefeliciteerd met je contract en heel veel succes!

Fijne samenwerking met Artiflex

We hebben een fijne samenwerking met Artiflex gehad en ook 2 nieuwe personeelsleden aan overgehouden, voor ons als kleine onderneming is dat heel belangrijk en waar we het voor doen.

5 de mayo de 2026

Respuesta de artiflex.com

Bedankt voor deze mooie review én de fijne samenwerking Marcel. Hopelijk kunnen we dit in de toekomst een vervolg geven.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ze hebben een leuke en afwisselende baan aangeboden.

Ze hebben een leuke en afwisselende baan gevonden. inmiddels ben ik over genomen.
Zij zijn altijd heel positief geweest.
Alles is altijd netjes uitbetaald en op tijd.
uren kan je makkelijk invullen via een app.
goed bezig artiflex.

5 de mayo de 2026

Respuesta de artiflex.com

Bedankt voor je positieve review Roderick! Gefeliciteerd met je contract en heel veel succes.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

met al ben ik zeer tevreden over…

met al ben ik zeer tevreden over Artflexs en zou ik het zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele partij.

14 de abril de 2026

Respuesta de artiflex.com

Bedankt voor je mooie review Issak. Wij zijn ook heel tevreden over jouw inzet het afgelopen jaar. Je hebt je contract dan ook dubbel en dwars verdiend. Nogmaals gefeliciteerd en heel veel succes!

Artiflex; betrouwbare partner!

Ewout & Nick en het gehele Team van Artiflex Capelle staan altijd voor je klaar.
Erg fijn bedrijf om mee samen te werken.
Wij hebben al vele successen met hen mogen vieren.
Je voelt je erg gewaardeerd als klantrelatie.

31 de marzo de 2026

Respuesta de artiflex.com

Bedankt voor de mooie woorden Dion! Wij zijn ook heel erg blij met jullie als klant. Dat er nog vele successen mogen volgen.

Korte duidelijke communicatie

Korte duidelijke communicatie, met een gesprek word duidelijk wat je wilt en absoluut niet wilt, artiflex kijkt echt of een persoon binnen een bedrijf past, en als zei denken daar zal je tussen passen dan vragen ze je eerst of ze je mogen voorstellen

11 de febrero de 2026

Respuesta de artiflex.com

Bedankt voor jouw positieve review Sven!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Artiflex is een heel goed bedrijf

Artiflex is een heel goed bedrijf. Dankzij hen heb ik een baan gevonden. De medewerkers zijn ook erg goed. Hartelijk dank aan Artiflex.

10 de febrero de 2026

Respuesta de artiflex.com

Bedankt voor jouw positieve review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over Artiflex.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Door Artiflex een mooie baan.

Artiflex heeft mij aan een fijne baan geholpen. De communicatie was duidelijk, ze waren altijd bereikbaar voor vragen en alles is soepel en professioneel verlopen.

3 de febrero de 2026

Respuesta de artiflex.com

Bedankt voor het schrijven van deze review. En natuurlijk nog veel werkplezier bij jouw baan.

Goed en duidelijk.

Goede duidelijke communicatie. Duidelijke afspraken. Menselijke benadering.

1 de enero de 2026

Respuesta de artiflex.com

Dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat onze communicatie duidelijk was en dat je onze persoonlijke aanpak waardeert :)

Alles top geregeld

Alles goed geregeld, als je iets nodig was het zo geregeld.

1 de diciembre de 2025

Respuesta de artiflex.com

Fijn dat je het zo ervaren hebt Ralph! Gefeliciteerd met je contract bij de opdrachtgever. Heel veel succes én werkplezier gewenst!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb een heel positieve ervaring…

Ik heb een heel positieve ervaring gehad met Artiflex Lelystad, echt een aanrader ze hebben mij snel geholpen met het vinden van een geschikte baan.

7 de octubre de 2025

Respuesta de artiflex.com

Hoi Stevano! Bedankt voor het schrijven van deze review. En jij natuurlijk nog veel werkplezier bij jouw nieuwe baan!

Solliciteer direct veel beter

Rechtstreeks bij een bedrijf solliciteren is beter, jouwn loon is ook hun loon met niks doen, en weinig duidelijkheid als je met personen praat.

23 de septiembre de 2025

Respuesta de artiflex.com

Beste Feroz, je bent dankzij ons terecht gekomen bij een heel mooi bedrijf. Wij hebben ons in deze periode netjes aan de regels en afspraken met het bedrijf gehouden. Verder stonden wij altijd voor je klaar, in goede en slechte tijden. Wij zijn daarom heel verrast door deze review. Nogmaals gefeliciteerd met je contract en heel veel succes bij onze opdrachtgever!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.