Ik was op zoek naar een baan in de techniek wat niet makkelijk was gezien mijn leeftijd, 1,5 jaar voor pensioen! Toch heeft Rob van Werktalent Ede een baan voor mij gevonden die paste bij mijn wen... Ver más
5 sterren voor dit bureau! Prettige samenwerking, alle opties en wensen worden besproken op kantoor waar een prettige sfeer hangt, na dit gesprek is alles snel in gang gezet en werd ik snel uitgenodig... Ver más
No consta que solicite reseñas
No ha contestado las opiniones negativas
professioneel, vriendelijk en betrouwbaar!
Toch heeft Rob van Werktalent Ede een baan voor mij gevonden die paste bij mijn wensen, opleiding en ervaring.
De communicatie verliep vanaf het begin duidelijk en betrokken. De voorbereiding op de sollicitatie was prima. En de begeleiding naar het tekenen van het contract ook.
Wat ik vooral waardeer, is dat ze niet alleen kijken naar je cv, maar ook naar wie je bent en waar je het beste tot je recht komt. Dankzij zijn inzet werk ik nu op een plek waar ik me thuis voel.
Joon help me a lot he is the best guy…
Joon help me a lot he is the best guy :) when i have question he is first to help
Heel erg vriendelijk
Heel erg vriendelijk
En zeer behulpzaam
Ik ben heel erg tevreden 👍
Werktalent Doetinchem is een aanrader!!
Bij Werktalent Doetinchem werkt kundig personeel.
Het contact is altijd erg prettig. Vriendelijk en er wordt echt naar je geluisterd.
Een compliment voor Werktalent!
Vanaf het eerste contact verliep het hele proces, van beginnen met werk zoeken tot aan het ondertekenen van het contract, heel soepel. Communicatie met Ernst en Dylan erg duidelijk en volgens afspraak. Ideaal, zo weet je per stap waar je aan toe bent.
Snel geholpen
I really liked the communication and…
I really liked the communication and professionalism. They always answer all questions and don't hide anything from you, everything is open and honest. I am satisfied
Goede mensen
Het personeel is vriendelijk en behulpzaam, de communicatie is duidelijk en goed
Zeer positieve ervaring met Werktalent!
Zeer positieve ervaring met Werktalent. Ze luisteren echt naar je wensen en zorgen voor een baan die goed bij je past. De communicatie is duidelijk en persoonlijk, en het hele proces verloopt snel en professioneel. Zeker een aanrader!
Snel een nieuwe baan gekregen via Werktalent
Snel een nieuwe baan gekregen via werktalent, vriendelijk persooneel. Zeker een aanrader!
Snel aan het werk wat heel fijn is en
Snel aan het werk wat heel fijn is en helpen goed
Top ervaring
Werktalent is een detacheringbureau/uitzendbureau die luisterd naar wensen en op basis van ervaing op CV kijkt naar wat bij je past, het verloopt vlot en als je vragen hebt beantwoorden ze deze duidelijk en helder
Snel een passende baan gevonden
Ze hebben me heel snel aan een passende baan geholpen, snelle actie vanuit hun kant, zodat ik binnen 2 weken, na eerste kennismakingsgesprek, bij nieuwe werkgever kon beginnen, papieren zijn inmiddels ook gekregen, dus al met al de juiste beslissing voor mij om te reageren op een vacature, want ik zat bij mijn vorige werkgever niet op mijn plek, en frieke had dat heel snel door en legde precies de vinger op de zere plek,
Zodoende nou een hele leuke werkplek, waar ik veel beter uit de verf komt.
Komen veel beloftes niet na.
Komen veel beloftes niet na.
Mooiste van alles; ze vertellen je niet dat je recht hebt op extra geld omdat je in de avonduren werkt. Nee, dat moet je van het bedrijf zelf horen. (Scheelde honderden euro`s...en als zij niets hadden gezegt, dan zou dat geld gewoon in de zakken van het uitzendbureau verdwijnen.)
Ze doen net alsof ze van alles voor je gaan regelen, maar van een jongen die daar werkte en was vertrokken, hoorde ik dat ze geen reet uitvoeren, en gewoon iedereen uitlachen achter hun rug om.
Kortom...geen aanrader deze vestiging in Nijmegen.
Super-mega satisfied
Kirsten Janssens was the lovely person that I was lucky enough to talk to, she listened to everything I needed and found the perfect job for me, we had a very nice communication, very clear and fast, I would recommend 100% since they have been so professional and friendly with me 🫶 now im so happy in a job were I feel like its perfect for me🤟 thank you!!
Met name Thomas van werk talent…
Met name Thomas van werk talent Utrecht, is een laks persoon die niet goed met mensen om gaat. Verder is het een goed uitzendbureau maar als je 1 keer bij een werkgever in je proefmaand bent ontslagen laten ze je links liggen. Nu 2 maanden verder, een nieuwe baan gevonden zelf zonder uitzendbureau. En ze laten nog steeds niks horen terwijl je wel vaker solliciteert.
Más información sobre otros tipos de reseñas.