Havde et supergodt forløb hos AS3 efter at være opsagt hos Novo Nordisk i den store fyringsrunde 2025. Kan kun anbefale at tage i mod dette tilbud hvis man havner i samme situation som jeg gjorde.... Ver más
La empresa ha respondido
Selvom det er ubehageligt at have samtaler om ens indre mentale udfordringer, så har AS3 gjort det nemt at forstå hvad der sker i hovedet på mig og hvilke værktøjer der kan bruges til at komme videre... Ver más
La empresa ha respondido
Hurtig opstart, som samtidigt var tilpasset mig i min tilværelse i en familie på 5. Jeg havde et virkeligt godt samarbejde med min outplacement-vejleder Annemette i AS3. Vi kom vidt og bredt omkring a... Ver más
La empresa ha respondido
At AS3 har godt styr på at hjælpe os videre, både med deres materialer, webinar, jobteam og ikke mindst så havde jeg en virkelig god og positiv konsulent.
La empresa ha respondido
AS3 TRANSITION + AS3 EXECUTIVE + AS3 WORK & CARE + AS3 EMPLOYMENT er alle en del af AS3-koncernen. Vi har siden 1989 støttet mennesker og organisationer til at håndtere jobmæssige forandringer og transitioner. AS3 gør en forskel for det nordiske erhvervsliv og for de 30.000 personer, vi rådgiver hvert år i Danmark, Norden og internationalt.
Hasselager Centervej 35, 8260, Viby J, Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Oplevede et fantastisk berigende og engageret forløb hos AS3 Århus under Meretes kyndige vinger. Aldrig havde jeg troet man kunne få så meget ud af et jobsøgningskursus.
En komplet mangel på respekt for enkeltpersonen der er myndig og selvstændigt tænkende.
Et meget kraftigt fokus på at AS3 er perfekte og ikke behøves at have gensidig respekt, fleksibilitet eller være omstillingsparate. Det er kun kursus deltagerne der skal opfylde dette.
Efter 2 uger fik jeg ingen tilbagemelding på det jeg konkret havde bedt om hjælp og vejledning til på skrift og med argumentation. Herefter sendte de mig hjem med besked om at de ikke ønsker at hjælpe mig på nogen måde.
Så lad være med at benytte deres udbud, hvis du ønsker konkrete resultater for dine borgere.

Respuesta de AS3
Som tidligere nævnt, så er der mange velmenende og professionelle folk ved AS3, man mødes med smil og det er et behageligt sted at komme. Det er tydeligt, at der er kommen mange "kunder" til efter de seneste nedskæringer i medicin branchen og Danmarks Radio.
Jeg sidder midt i AS3 suppedasen - forløbet er komplet de-motiverende og stærkt hæmmende for momentum i min jobansøgning, og for min trivsel. Jeg ville have klaret mig bedre uden!
Konsulent
Det tilfører mere stress end konkret hjælp, hvad jeg end dukker op med, så modtages jeg med kritik - og jeg får aldrig lov til at argumentere før konsulenten er gået videre. Jeg får bare en udifineret opgave mere at rende med til næste gang, og masser af dem!
Jeg oplever en mangel på ægte interesse for mig, og hvad jeg ønsker med min karriere, og der bliver talt ned til mig. Alle mine bekymringer er blevet ignoreret, og nu tager jeg dem slet ikke op længere - tilliden er ganske enkelt væk.
Træning
Man kan rende til masser af overfladisk trænings sessioner, hvor man hurtigt kan introduceres til diverse selv-realiserende emner. De er forjaget og der deltager rigtigt mange - så hvis man har brug for rigtig hjælp, så får man det ikke. Der er ikke tid til det, og du må selv samle det op. Ex: Jeg skulle lære at skrive en ansøgning, jeg fik 30 sekunder med en fortravlet facilitator over 3 timers workshop.
Indholdet af trænings sessionerne er generelt yderst "light" og ikke egnet til voksne mennesker, som har brug for flere konkrete redskaber. Der er et par enkelte undtagelser.
AS3 Profilen
Det er et kæmpe stykke arbejde man starter med - man skal sætte sig selv op i deres system. "Så kan man nemt bruge udtræk fra profilen til jobsøgninger". Det er ikke korrekt, det er blot et nyt sted du kommer til at skulle vedligeholde - sammen med alle andre profiler du har på diverse sites.
Selvstudie modulerne på hjemmesiden er blæst helt ud af proportion i kompleksitet - jeg vil anbefale jobindex i stedet.
Job databasen giver intet som helst. jeg har gennemgået hundrede af opslag på databasen. Samtlige som var interessante blev jeg også tilbud via mine jobagenter på LinkedIn og Jobindex osv. Filter muligheden er håbløs, så jeg har fået tilbud leeds fra direktør job til picoline. Det er spild af tid.
Jeg skal have et job, men det bliver ikke med hjælp fra dette outplacement forløb, så jeg bruger min fagforening til at gennemlæse mine CV og præsentationer. Imodsætning til AS3 så modtager jeg respons indenfor 24 timer, og man er bekendt med den professionelle verden jeg hører til.
Min tidligere arbejdsgiver har bedt om at modtage feedback på AS3.

Respuesta de AS3
Jeg vil bare sige at Anders forneden, med titlen "Den hurtigste vej til en ledigheddepression", fik formidlet alle mine tanker ordret om AS3. Så læs gerne den, hvis I vil forstå min oplevelse af AS3.
AS3 har, efter min erfaring, venlige, imødekommende og velmenende medarbejdere og fine faciliteter.
Dog kan jeg unægteligt tro, at de kurser man som ledig tvinges til at gennemgå hos AS3, har det indhold jobcentret forventer.
AS3's kurser appellerer, som alle andre kurser hos jobcentret, til laveste fællesnævner, men der tages desværre ingen hensyn til, at de folk kurserne udføres på, hyppigt vil besidde landets næsthøjeste uddannelsesniveau (kandidatgrad fra universitetet).
De centrale følelser under et tvunget kursus hos AS3, er for mig afmagt, tvang, trusler ('deltag eller du er ikke længere dagpengeberettiget') og en overordnet følelse af at der ikke er nogen som helst indsigt i min situation som ledig. Samtidig ligner det, at udgangspunktet for kursets indhold er, at man mistænker kursisterne for at være komplette idioter, og langt under hvad en jobcenter-workshop vil se som laveste fællesnævner.
Mit jobcenter pådutter mig/køber mig et to ugers 'karriererådgivnings kursus' hos AS3, der på titlen lyder som utrolig brugbart for en dimittend i 4. ledighedsmåned. Det er desværre alt andet end tilfældet, og kurset antaget blankt at dets deltager ikke kan kende forskel på et CV og et bildæk, og spenderer indtil flere timer på at deltagerne skal lære hvem de er og hvilke kompetencer de besidder. Det antages indirekte i kursets struktur at dets deltagere er en flok imbecile nulpunkter, der på ingen måde har været aktivt søgende nogensinde i deres liv, og heller ikke besidder den mindste bevidsthed om, hvad deres 5 år lange uddannelse giver dem af kompetencer, eller hvordan deres personlige evner kædes sammen med specifikke aspekter af disse kompetencer.
Det er skammeligt spild af tid og AS3 sælger med sikkerhed jobcentret katten i sækken gang på gang, og griner hele vejen til banken.
At en privat virksomhed har lov til at kapitalisere på andres ulykke og ledighed, og tilmed blive betalt med kommunens penge, er een ting - men at de ikke på nogen måde formår at give et kursusudbud med relevans for de personer, der tvinges til at deltage i dem, er direkte skræmmende.
Den håbløshed, der mærkes under et sådant kursus hos AS3, kan uden tvivl kædes sammen med den høje rate af ledighedsrelaterede depressions- og stressramte borgere. Personligt oplever jeg at kurset hos AS3 trækker mig ned i en kulkælder, der er komplet hæmmende for min jobsøgningsproces.
Såfremt AS3 tog deres opgave seriøst og havde et kursusudbud, der passede til de mennesker, der tvinges til at stifte bekendtskab med virksomheden, ville mødet med AS3 være 100% fantastisk, da virksomheden besidder dejlige medarbejdere. Dog er de kurser, medarbejderne sættes til at facilitere, en ordentlig omgang bundskrab.
Hvis AS3 ønsker at være konkurrencedygtige, eller blot relevante for den opgave de tildeles af jobcentrene, kunne de som minimum sørge for, at deres 2 ugers tvangs-kurser omfattede indhold, som enhver dansk A-kasse ikke kan udfører på et møde a 1 time, og som de fleste af kursisterne ikke har været igennem indtil flere gange før.

Respuesta de AS3
Lad være med at bruge dem, hvis I altså ikke bliver tvunget af jobcentret.
I Holbæk afdelingen sidder der nogle meget inkompetente freelance medarbejdere, som nok burde gå lidt mere op i deres job i stedet for, hvad de får ned i lommerne.
Jeg oplevede at blive truet, på allerførste møde, til at søge hvad som helst. Også selvom min fagforening sagde NO GO. Der blev sluttet af med ordene: " Og så er der ikke noget med noget næste gang vi ses" fra konsulentens side af - sådan taler man absolut ikke til voksne mennesker. Og desuden er jeg hverken besværlig eller andet, der bare tilnærmelsesvis berettiger sådan en tiltale.
Resten af mit forløb bliver noget i retningen af, at jeg bare taler dem efter munden og intet får ud af selve forløbet.

Respuesta de AS3
Det var en god oplevelse hos As3 i Svendborg hos Birgitte Kjeldsen. Fra Bjarne Laursen
Min virksomhed har brugt AS3 til OUTPLACEMENT i en del år nu.
Ud af 20-25 medarbejdere der er blevet hjulpet er kun 2 ikke lykkedes med at komme videre til nyt job indenfor deres opsigelsestid - og begge blev tilbudt forlænget coaching ub af AS3.
Jeg får kun MEGET positiv feedback fra de medarbejdere der har brugt AS3 - ellers ville jeg heller ikke fortsætte med at tilbyde ydelsen til opsagte medarbejdere.
VI har også brugt AS3 til UDVIKLING AF LEDERE, STRESSCOACHING og senest til at arbejder med grupper af medarbejdere i forbindelse med store forandringer i virksomheden.
Alt til stor tilfredshed for både virksomheden og medarbejdere.
Din coach er flink og du får tid til at sparre om dine ansøgninger, lidt kritik her og der, det er altid rart. Men AS3's coacher har ingen kontakter og kender ikke til potentielle firmaer som står og mangler folk.
De gør meget ud af at fortælle om hvor godt det er for dig at netværke, men AS3 mangler i den grad selv deres eget netværk i virksomhederne. For den enkelte jobsøgende er en god snak, desværre mere luft end reel hjælp.

Respuesta de AS3
Jeg har kørt et forløb til 30.000 som var fuldstændig spild af tid. AS3 gav mig absolut ingen værdi. Der er lidt kurser og netværk, men har ingen værdi. Jeg havde lidt møder med en konsulent, gav lidt men ikke meget værdi. Jeg udfyldte feedback og hørte ingenting. Til alle jer der får det tilbudt - spar jeres tid! CA eller andre klarer det langt bedre.

Respuesta de AS3
AS3 Employment Frederiksberg har sammensat et forløb for jobsøgere som enhver funktionalist ville være begejstret for. Dog får AS3 gevaldige problemer når individet ikke passer ind i de kasser de har opstillet. Individuelle behov, forudsætninger og ønsker bliver tilsidesat med begrundelsen: "Der er nogle ting du bare skal gøre for at få dine dagpenge". Efter tre måneders forløb ved AS3 ved jeg fortsat ikke hvad det egentlig er de kan hjælpe mig med. Spild af tid.
Jeg blev tvunget ind i AS3 (på trods af man her i kommunen normalt får et valg) og startede i deres såkaldte jobsøgerforløb. Fint, tænker jeg, der for første gang efter lang tids uddannelse vil ud i jobmarkedet og danne mig noget praktisk erfaring indenfor mit felt (IT).
På trods af konsulentens alarmerende mangel på viden indenfor IT-branchen og det faktum at han skriver mig på som projektleder (held og lykke med at blive det uden erfaring, plus min jobnet-knap blev ubrugelig i knapt et år indtil jeg kunne ændre i resultaterne igen) og mit første forløb gik med at skrive et CV han konstant brokkede sig over.
I Maj måned blev jeg indkaldt hos dem igen til 2. forløbet. Her får jeg at vide at jeg SKAL finde en praktikplads inden 3-6-13 mod trussel af at mine dagpenge ryger såfremt jeg ikke selv kan finde en plads ( = de vil ABSOLUT ikke røre en finger). Skræmt fra vid og sans giver jeg mig til at søge i lovstof.
Pr. lovgivningen skal jeg sige ja til alle tilbud fra 2. aktør/AS3. I princippet kunne jeg have sagt nej taget i betragtning at praktikken aldrig blev udbudt som tilbud, men valgte alligevel at spille efter deres pibe og finde en praktikplads.
Yderligere studeren af lovgivningen har konkluderet at konsulenten har løjet flere gange (til holdet, ikke kun mig), så til alle der ryger i AS3's aktiveringssvindel kan jeg anbefale at optage møderne med konsulenten (gør de også med dig og kan nemt gøres med mobilen) og læse op på lovgivningen med beskæftigelsesindsatsen. AS3 snyder dig hvor de kan, især hvis det er første gang og din jobsøgning trækker ud.
AS3 Employment er efter min mening noget af det mest tåbelige at kaste skattekroner efter. Er ikke særligt motiverende at skrive ansøger i månedsvis. Vil nærmest sige at det er med til at nedbryde folk. Specielt når det samme stof bliver gentaget gang på gang. De sigter åbenbart efter den laveste fællesnævner. Men når de selv skal sige det har de fundet den hellige gral ved at sætte folk til at skrive dyngevis af uopfordrede ansøgninger. Der er nemlig med at gå efter den del af "isbjerget" der befinder sig under havoverfladen, "det skjulte jobmarked!". Det er en stor fordel at de kan tale i "billeder" så os der er ikke boglige kan forstå budskabet. Det gør heller ikke noget hvis man er lidt små dement da man modtager den samme mappe med det samme indhold hver gang man starter på et nyt forløb. Jeg havde nemlig sagt det til en konsulent at jeg havde gennemgået mappen før da jeg startede for 2, 3 eller måske 4 gang (indrømmet, er nok et håbløst tilfælde når jeg ikke kunne finde job også selv om jeg sigtede efter bunden af "isbjerget" i mange uger). Konsulenten udbrød "vi skal ikke lære dig noget!". Jeg ved ikke om hun misforstod budskabet. Det var bare for at få muligheden for at lære noget nyt, men det var åbenbart ikke muligt.
Más información sobre otros tipos de reseñas.