Havde et supergodt forløb hos AS3 efter at være opsagt hos Novo Nordisk i den store fyringsrunde 2025. Kan kun anbefale at tage i mod dette tilbud hvis man havner i samme situation som jeg gjorde.... Ver más
La empresa ha respondido
Selvom det er ubehageligt at have samtaler om ens indre mentale udfordringer, så har AS3 gjort det nemt at forstå hvad der sker i hovedet på mig og hvilke værktøjer der kan bruges til at komme videre... Ver más
La empresa ha respondido
Hurtig opstart, som samtidigt var tilpasset mig i min tilværelse i en familie på 5. Jeg havde et virkeligt godt samarbejde med min outplacement-vejleder Annemette i AS3. Vi kom vidt og bredt omkring a... Ver más
La empresa ha respondido
At AS3 har godt styr på at hjælpe os videre, både med deres materialer, webinar, jobteam og ikke mindst så havde jeg en virkelig god og positiv konsulent.
La empresa ha respondido
AS3 TRANSITION + AS3 EXECUTIVE + AS3 WORK & CARE + AS3 EMPLOYMENT er alle en del af AS3-koncernen. Vi har siden 1989 støttet mennesker og organisationer til at håndtere jobmæssige forandringer og transitioner. AS3 gør en forskel for det nordiske erhvervsliv og for de 30.000 personer, vi rådgiver hvert år i Danmark, Norden og internationalt.
Hasselager Centervej 35, 8260, Viby J, Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Dejlige personer som man kan føle sig trygge hos og fine lokaler når man er på stedet.

Respuesta de AS3
Kan klart anbefale AS3 i forhold til professional behandling af mentale udfordringer

Respuesta de AS3
Forløbet har været godt fordi vi sammenarbejdede godt og forstår hinanden. Samtalerne var også hyggeligt med specifik gøremål. Denne eneste som kan forbedres er påmindelsens beskeder. Nogen gang dukker påmindelse beskeder frem, nogen gang ikke. Men alt i alt en tilfreds kunde her.

Respuesta de AS3
Super godt forløb - psykologen var meget dygtig, behagelig og forstående. 1000 tak Hanne :-)

Respuesta de AS3
For første gang et proces forløb med gode værktøjer som løftestang til at komme i mål.

Respuesta de AS3
Første gang jeg har kontaktet en psykolog, og jeg er meget tilfreds med håndteringen af mine problemer, og de værktøjer jeg har fået.

Respuesta de AS3
Jeg er gennem konsultationerne blevet bibragt nye teknikker og tænkemåder til at tackle de indre og ydre udfordringer jeg kæmper med på arbejdet på en meningsfuld måde. Det har gjort en stor forskel i mine oplevelser på arbejdet. Stor tak!

Respuesta de AS3
I am very satisfied with the provided services

Respuesta de AS3
En god oplevelse, der til en hver tid kan bruges af alle.

Respuesta de AS3
Jeg har været utrolig glad for konsultationerne jeg har haft hos AS3. Det har hjulpet mig videre i det daglige forløb.

Meget professionel tilgang.
Man bliver mødt af en professionel person, der kender til problemstillingerne man kan havepå jobbet

Respuesta de AS3
Fremragende behandlingsforløb. Meget faglig kompetente og engagerede medarbejdere. Jeg kan kun anbefale AS3 baseret på mine egne erfaringer

Respuesta de AS3
Kompetent og meget professionelt forløb hos AS3. Jeg havde i hele forløbet en god dialog med AS3, der har hjulpet mig godt videre på min vej. Jeg har også fået mange gode redskaber med og siger mange tak til Christina og Kamila.

Respuesta de AS3
Super god behandler. Direkte og uddybende samtale som har hjulpet med at komme helt ned i bunden af mine problemer. God kommunikation og forståelse, på behjælpelige sessioner. Jeg har fået mange værktøjer med til at kunne løse de udfordringer jeg har knoklet med.

Respuesta de AS3
Aldersdiskriminerer i forbindelse med rekruttering…….
Hej Morten
Dit svar er forudsigeligt - det skal du jo skrive.
I jeres afslag skriver I hvilke kriterier man har valgt ud fra og så er det soleklart at I hverken har læst ansøgning eller CV. Sørgeligt at alder er vigtigere end kvalifikationer.

Respuesta de AS3
Jeg har haft god hjælp i min lidt svære periode og synes at jeg har fået nogle værktøjer som jeg fremover kan bruge både i mit privatliv samt i mit fremtidige erhvervsliv.
Tak
Gert

Super godt forløb. Hurtig respons fra AS3 og en god psykolog

Respuesta de AS3
Más información sobre otros tipos de reseñas.