Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Havde et supergodt forløb hos AS3 efter at være opsagt hos Novo Nordisk i den store fyringsrunde 2025. Kan kun anbefale at tage i mod dette tilbud hvis man havner i samme situation som jeg gjorde.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Selvom det er ubehageligt at have samtaler om ens indre mentale udfordringer, så har AS3 gjort det nemt at forstå hvad der sker i hovedet på mig og hvilke værktøjer der kan bruges til at komme videre... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig opstart, som samtidigt var tilpasset mig i min tilværelse i en familie på 5. Jeg havde et virkeligt godt samarbejde med min outplacement-vejleder Annemette i AS3. Vi kom vidt og bredt omkring a... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

At AS3 har godt styr på at hjælpe os videre, både med deres materialer, webinar, jobteam og ikke mindst så havde jeg en virkelig god og positiv konsulent.

Información sobre la empresa

1. Asesoría de recursos humanos
  2. Orientador profesional
  3. Clases
  4. Asesoría laboral

Escrito por la empresa

AS3 TRANSITION + AS3 EXECUTIVE + AS3 WORK & CARE + AS3 EMPLOYMENT er alle en del af AS3-koncernen. Vi har siden 1989 støttet mennesker og organisationer til at håndtere jobmæssige forandringer og transitioner. AS3 gør en forskel for det nordiske erhvervsliv og for de 30.000 personer, vi rådgiver hvert år i Danmark, Norden og internationalt.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg blev med det samme grebet lige der

Jeg blev med det samme grebet lige der, hvor jeg var gennem trygge samtaler. Hver gang gik jeg derfra mere lettet med ny viden om mig selv.

3 de febrero de 2025

Respuesta de AS3

Tak for at dele, Josefine. :) Det er en rigtig fin beskrivelse af forløbet, du har. /Mette, AS3

Lettelse og ro

Jeg blev hørt, men frem for alt, var det værktøjer og den måde det blev forklaret, så jeg selv kunne relatere og bruge det!

28 de noviembre de 2024

Stærkt, Hans Christian. Godt at høre. :) Venlig hilsen Mette, AS3

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var behagelig trygt og top…

Det var behagelig trygt og top professionelt oplevelse. Jeg har lært rigtig meget af psykolog hvordan jeg kan funger i en svært oplevelse i fremtiden.

4 de diciembre de 2024

Det er vi virkelig glade for. Tak for at dele. :) /Mette, AS3

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fik svar på alle mine spørsmål som…

Fik svar på alle mine spørsmål som opstod i mit forløb + kæmpe forståelse og opbakning under hele perioden. Tak 🙏🏻

Hilsen Gert

26 de noviembre de 2024

Rigtig godt at høre. 1.000 tak for at dele, Gert. :) Hilsen Mette, AS3

Annemette Schmidt Østergaard.

Dygtig og kompetent medarbejder Annemette.
Hun vandt min tillid, allerede ved første møde.
Jeg kan kun varmt anbefale AS3 Work&Care.

19 de septiembre de 2024

Respuesta de AS3

Det er vi - og allermest Anne-Mette -meget glade for at høre. :) Tak for det, Søren. /Mette, AS3

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget imødekommende og professionel…

Meget imødekommende og professionel behandling. Meget behagelig og følte mig set - hørt og forstået.

Og der var en god balance mellem snak mellem mig og psykologen. Til også st give mig noget konstruktiv med hjem.

Tak for hjælpen og til at komme videre.

7 de mayo de 2024

Skønt at høre. Det er vi bare rigtig glade for. :) /Mette, AS3

Positiv oplevelse

Efter udfyldelse af skema online, blev jeg hurtigt kontaktet og havde en meget behagelig samtale med en medarbejder. Der blev hurtigt fundet hjælp og det viste sig, at være det helt rigtig match.

5 de abril de 2024

Respuesta de AS3

Vigtigt og godt med rette match. Tak for at dele din erfaring, Terese. /Mette, AS3

Brugbart og konstruktivt forløb

Jeg er kommet ud på den anden side og kan agere/handle trods at angst oftest er handlingslammede

5 de abril de 2024

Respuesta de AS3

Mange tak for din feedback - det er så godt at høre. Vi er glade for at kunne hjælpe. /Mette, AS3

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Useriøst og ubrugeligt firma

Useriøst, upersonligt og skadeligt foretagende. Jeg havde fået tilbudt psykolog igennem min sundhedsforsikring - grundet nogle udfordringer, der virkeligt fratager mig min livkvalitet og går ud over mit arbejde.

De udfordringer ville psykologen ikke tale om, for han var mere optaget af, hvad PFA pension mente at samtalerne skulle dreje sig om, selv om det hele unægtelig hang sammen.

Hvis ikke i er interesseret i at hjælpe, hvorfor så spilde min tid og tage penge fra lægehenvisningen?

Det er decideret skadeligt for personer der mangler hjælp.

8 de marzo de 2024

Hej Michael

Vi er kede af, at du har haft en oplevelse, som ikke står mål med dine forventninger.

Vi er interesserede i at høre mere om din oplevelse, og du må ikke tøve med at række ud til fagchef Christian møller Pedersen, cmp@as3.dk, eller Driftschef, Kim Mikkelsen, kmi@as3.dk.

Venlig hilsen Kim Mikkelsen

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I went to some sessions with a… psicologist

I went to some sessions with a psychologist there and felt very well after each conversation and very engaged with the person. I could felt that she cared and wanted me to gain tools and to understand more in deep my situation to gain more focus and responsibility.

12 de febrero de 2024

So glad to hear, Rosselin. Thank you for sharing. :) /Mette, AS3

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Direkte ubehagelig oplevelse

En kort men direkte ubehagelig oplevelse. At blive bedømt /dømt i en retning på under 1 time og så behandlet som psykisk syg, Usamgeligt og direkte ubehageligt, når man opsøger hjælp til udredning for langvarig stress påvirkninger. På en dårlig dag, er man sårbar og har ikke brug for nedladende tiltale og press

29 de febrero de 2024

Respuesta de AS3

Jeg er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med dit forløb hos os. Det har bestemt ikke været vores intention.

Vi vil sætte stor pris på, hvis du vil uddybe din oplevelse ved at kontakte Kim Mikkelsen, driftschef, på kmi@as3.dk eller Christian Møller Pedersen, fagchef, på cmp@as3.dk. På forhånd tak.

Kim Mikkelsen, Driftschef

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg blev grebet i en for mig…

Jeg blev grebet i en for mig uoverskuelig tid, jeg har været så priviligeret at blive hjulpet igennem sammen med mennesker der tog mig alvorligt.
I så mig og handlede ud fra det
Tak for jer!

28 de febrero de 2024

Respuesta de AS3

Du beskriver din oplevelse på en så fin måde... 1.000 tak for at dele, Anne. /Mette, AS3

God oplevelse

God oplevelse
Jeg havde nogle problemer psyken, og jeg har igennem midt job. tilknytte en forsikring gennem AS3, så jeg kontaktet dem. De sørgede for alt det praktiske, fik dagen efter en mail. Med adresse og tidspunkt, til første behandling. Så alt gik godt hurtigt og meget effektivt, så kan kun sige tak til AS3 og Psykologen.

16 de enero de 2024

Respuesta de AS3

Det er vi glade for at høre, Peter. :) Tak for at dele din erfaring med forløbet hos os. /Mette, AS3.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.