Havde et supergodt forløb hos AS3 efter at være opsagt hos Novo Nordisk i den store fyringsrunde 2025. Kan kun anbefale at tage i mod dette tilbud hvis man havner i samme situation som jeg gjorde.... Ver más
La empresa ha respondido
Selvom det er ubehageligt at have samtaler om ens indre mentale udfordringer, så har AS3 gjort det nemt at forstå hvad der sker i hovedet på mig og hvilke værktøjer der kan bruges til at komme videre... Ver más
La empresa ha respondido
Hurtig opstart, som samtidigt var tilpasset mig i min tilværelse i en familie på 5. Jeg havde et virkeligt godt samarbejde med min outplacement-vejleder Annemette i AS3. Vi kom vidt og bredt omkring a... Ver más
La empresa ha respondido
At AS3 har godt styr på at hjælpe os videre, både med deres materialer, webinar, jobteam og ikke mindst så havde jeg en virkelig god og positiv konsulent.
La empresa ha respondido
AS3 TRANSITION + AS3 EXECUTIVE + AS3 WORK & CARE + AS3 EMPLOYMENT er alle en del af AS3-koncernen. Vi har siden 1989 støttet mennesker og organisationer til at håndtere jobmæssige forandringer og transitioner. AS3 gør en forskel for det nordiske erhvervsliv og for de 30.000 personer, vi rådgiver hvert år i Danmark, Norden og internationalt.
Hasselager Centervej 35, 8260, Viby J, Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Efter en alvorlig ulykke, hvor jeg brækkede min ryg, fik jeg øjeblikkelig professionelt hjælp på alle parametre (psykolog, fysioterapeut, ergoterapeut, jobcoash o.lign.)
I over 1 år fulgte selskabet mig tæt og hjalp mig tilbage til en nogenlunde normal hverdag og er godt arbejdsliv. Er evigt taknemmelig for hjælpen.

Respuesta de AS3
Et professionelt foretagende, skulle man antage, men sådan forholdt det sig desværre ikke.
Jeg spilder simpelthen min tid på at komme til et møde, som ikke kan afholdes, det kunne være rart at have vidst på forhånd.
Det er dybt useriøst, at jeg spilder arbejdstid og stresser unødigt grundet dette.
Et rigtig dårligt førstehåndsindtryk!

Respuesta de AS3
Jeg har vært Hos As3, og dem hjelper meg mye . 1. Hvordan kan man forberedde intevju, CV, Åpensøknad, mye mer

Respuesta de AS3
“To get out - you have to go through.”
Jeg har haft det mest fantastiske team og hjælp på min rejse tilbage til livet.

Respuesta de AS3
Fik hurtig hjælp, AS3 tog sig af alt det praktiske hvilket var fantastisk da overskuddet ikke var der. Jeg fik hjælp af en utrolig rar, imødekommende og meget professionel person, som har fået mig på rette vej igen,

Respuesta de AS3
Rigtig gode, personlige og intense samtaler, i et sikkert og behagelige rammer. Superdygtig behandler med et skarpt og accepterende holdning til mine udfordringer. Jeg kan varm anbefale hjælp gennem AS3 Work og Care🙂👍😃

Respuesta de AS3
Jeg har mødt god forståelse og har haft god dialog omkring hvad jeg føler og min situation. Godt med fokus på hvad jeg kan gøre for at komme et bedre sted hen på kort og længere sigt.

Respuesta de AS3
Den hurtig tilbudte hjælp, var lige det
der var brug for. Blev mødt med forståelse, og kompetente råd.

Respuesta de AS3
Useriøs og respektløs ledelse.
I forbindelse med ansættelse og ansættelseskontrakt blev der udvist manglende interesse og tilbagemeldinger og kontrakten dukkede aldrig op.

Veldig fornøyd med oppfølgingen i Kristiansand 😊😊

Perfekt 👍
Der gik to uger fra min første henvendelse til jeg snakkede med psykologen.
Er taknemlig for AS3’s hjælp og er sikker på at jeg er kommet mig så hurtigt takket være den hjælp.

Respuesta de AS3
Jeg havde en yderst kompetent psykolog, der kunne støtte mig og hjælpe mig videre.

Respuesta de AS3
Det har været rigtig godt at få snakket tingene igennem og det har hjulpet.

Respuesta de AS3
Først var jeg lidt skeptisk over for terapiformen, men senere indså jeg, at det hjalp mig meget at få hjemme opgaver, for at forbedre min situation.

Respuesta de AS3
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.