Valorada con 2 estrellas sobre 5

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fick en cykel där gängen på hö pedal inte gick att skruva i. Fick hjälpsam svetsare att ordna pedalen som nu fungerar. Inte lätt att returnera ett kolli på 21 kg. Nu fungerar cykeln bra med behagligt... Ver más

2,6

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Glad for romaskinen købt i 2022

Glad for romaskinen købt i 2022. Nu virker skærmen ikke længere og vandbeholderen lækker. Hurtig og venlig tilbagemelding om at ny skærm koster 375 + fragt, ny vandbeholder 1500kr., og tilbud om en ny modelromaskine til 3899

24 de diciembre de 2025

Disappointed with Ascendic rowing machine 6001

I bought the Ascendic rowing machine 6001 and experienced problems with it from the very start. I contacted Ascendic directly and have over several conversations send them pictures and videos to show them the problem I experienced. They advised me to strap the bands and polish some of the parts of the machine. They said it would work better as this is what helped other customers as well. Honestly nothing helped and as this is something other customer also experienced, it seems to be a recurring problem. I therefore recommend not to buy this rowing machine as for its price it does not live up to it!

2 de octubre de 2022

Hello Luisa
Thank you for your review
I am very sorry, that you have had this experience.

We always try to help our customers, and make sure their products are fully functional. From time to time problems occur with our products, and then we use our knowlede of past errors to help customers fix their problem. This does however not mean, that it is commen for our products to be faulty, and it is certainly not acceptable, that a customer has a faulty product.

I have looked at the pictures and the videos you previously send us, and will suggest, that you try and remove the rope from the coil (the spinning wheel) and then place it back on it again. If this does not work please contact us at info@ascendic.se, and we will help you the best way we can.

Best regards
Axel
Ascendic

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ascendic är smidig att ha att göra…

Företaget är smidig att ha att göra med. Ordern kom i två separata paket, med olika leveransmetoder. Det fattades också en del grejer vid leverans ur paketet, men detta rättades till mycket snabbt av hjälpsam representant. Verkligen snabb och smidig kommunikation

Maskinen funkar super, utom då "datorn" på den. Den får jag inte bukt på. Den funkar inte heller särskilt bra med Appen. I vilket fall som helst, älskar jag min roddmaskin! Den är både snygg och bra!

Väldigt nöjd med mitt köp!

23 de agosto de 2022

Tack för din recension
Vi hjälper alltid våra kunder på bästa möjliga sätt. Vi är tacksamma för de vänliga orden.

Om du har några frågor om datorn, vänligen skicka ett mail till info@ascendic.se, så hjälper vi dig med eventuella frågor.
Bra träning
Axel

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En av de bästa investeringar jag gjort

En av de bästa investeringar jag gjort, säkert, bra för kropp och själ, ett rofyllt sätt att träna en timme.

30 de mayo de 2022

Respuesta de Ascendic

Tack för din recension. Vi är glada att du gillar produkten. Vi tyckte också att rod en tur är rofyllt och bra motion.

Instruktionsbok

Monteringsanvisningarna var tydliga och bra. Tyvärr saknades det en instruktionsbok för vad de olika programmen bestod av.

14 de marzo de 2022

Respuesta de Ascendic

Tack för din recension. Vi fortsätter att arbeta med din feedback och försöker förbättra manualen för framtiden.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fick en cykel där gängen på hö pedal…

Fick en cykel där gängen på hö pedal inte gick att skruva i. Fick hjälpsam svetsare att ordna pedalen som nu fungerar. Inte lätt att returnera ett kolli på 21 kg. Nu fungerar cykeln bra med behagligt säte.

29 de enero de 2022

Hej Margit.
Jag beklagar att du hade problem med din produkt. Om produkter är defekta inom 2-års garantin löser vi problemet. Jag kan se att du inte har skickat ett mejl om problemet, och det är olyckligt, att du redan har bestämt dig för ett annat sätt att lösa problemet.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jag är mycket nöjd med produkten och…

Jag är mycket nöjd med produkten och bemötandet, det hade blivit 5 stjärnor OM jag hade fått den utlovade tjänsten att gåbandet på 66 kg skulle bäras upp till lägenheten. Det stod även på fraktsedeln MEN PostNord vägrade, så jag fick anlita flyttfirma för att få upp paketet. Med ökade kostnader för mig och MYCKET tjafs med PostNord som ändå tog med paketet tillbaka till terminalen och jag sedan kunde anlita flyttbolag.

25 de enero de 2022

Respuesta de Ascendic

Tack för din recension. Vi beklagar att postnord inte levererade som utlovat. Vi är glada att du gillar produkten

Kanon bra roddmaskin

Kanon bra roddmaskin! Snälla och snabba svar på frågorna även på helgerna!

2 de enero de 2022

Hej
Vi är glada att du är nöjd med vår service och vår produkt Tack för recensionen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super produkter av bra kvalitet

Super produkter av bra kvalitet, snabb leverans och bra service både innan och efter köpet!

Det är inte sista gången vi kommer beställa hos Ascendic!

24 de noviembre de 2021

Respuesta de Ascendic

Tack! Vi är glada att du är nöjd med vår produkt och service. Vi ser fram emot att leverera samma kvalitet och service nästa gång.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Superbra service och snabb leverans

Superbra service och snabb leverans. Dessutom är kvaliteten fantastisk för priset. Bara massa plus.

Tack så mycket!

23 de noviembre de 2021

Respuesta de Ascendic

Tack! Vi är glada att du är nöjd med vår produkt och service. Vi hoppas att du kommer att använda maskinen mycket.

Enkelt att beställa

Enkelt att beställa, snabb leverans. Toppen

19 de noviembre de 2021

Respuesta de Ascendic

Tack! Vi är glada att du är nöjd med vår produkt och service

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Väldigt bra och trevlig kontakt

Väldigt bra och trevlig kontakt, men dem kunde inte lösa min fråga/mitt problem

20 de octubre de 2021

Respuesta de Ascendic

Tack för din anmälningen.
Vi försöker, att ge våra kunder den bästa upplevelse och support. Vi beklagar, att vi inte kunde lösa ditt problem, men är glada att du är nöjd med vår produkt

Otroligt bra service

Köpte en roddmaskin som inte fungerade. Mailade dem på söndagen, fick svar samma dag och de skickade en ny del på en gång. Det kallar jag bra service!

17 de octubre de 2021

Hej Selina.
Tack för din fina anmälningen.
Vi är glada att höra, att det nu fungerar som det ska.
Ha en trevlig dag.

Önskar en tydlig beskrivning hur och

Önskar en tydlig beskrivning hur och
Vad man kan ställa in på ”panelen”.

10 de octubre de 2020

Respuesta de Ascendic

Tack för ditt svar och de fyra stjärnorna :)
Om du vill kan jag skicka en detaljerad manual på engelska.
Hilsen Axel
Ascendic

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.