Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg tilslutter mig helt klart de mange gode anmeldelser. Havde en defekt prop til min romaskine, og ville egentlig bare ville købe en ny. Så jeg stekv og spurgte om de forhandler reservedele, hvortil... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Over forventet Jeg havde egentlig forventet at der kom noget billigt kineserskrammel ind af døren. Og ja - romaskinen er “made in China” men den er faktisk fin kvalitet til hjemmebrug. Selve... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alt i alt en meget tilfredsstillende oplevelse. Alt fungerer som forventet og som 91 årig er jeg nu igang med at indhente det forsømte, hvor jeg hver dag går en tur på båndet, som skal blive længere... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kundeservice i absolut top. Og en maskine i fin kvalitet. Da jeg fik maskinen var det plastiske fodpanel desværre i stykker. Ascendic svarede mig på ganske få minutter, at det var de kede af, og de se... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de equipos para fitness

Escrito por la empresa

Kvalitetsløbebånd, Vandromaskiner, træningscykler m.m til lavpriser

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Gang i den !

Alt i alt en meget tilfredsstillende oplevelse.
Alt fungerer som forventet og som 91 årig er jeg nu igang med at indhente det forsømte, hvor jeg hver dag går en tur på båndet, som skal blive længere og længere.
Mine bedste anbefalinger til Ascendic 💪

17 de febrero de 2026

Hej Eskil

Det gør mig utrolig glad at læse din anmeldelse. Tusind tak for den.
Det er netop det, som giver glæde i vores hverdag, når vi hører, at produktet bidrager til en mere aktiv hverdag.
Sejt du får trænet - det skal du bare blive ved med :)
Og så må du endelig skrive, hvis du engang får nogle spørgsmål eller andet.

Ha en dejlig dag.

Ok godt produkt

Ok godt produkt, i forhold til pris... Rofornemmelsen er lidt mere kunstig end den gamle jeg havde. Men den var med vind og magnet. Det vender jeg mig til, er jeg sikker på, til gengæld fylder den ikke meget. Det er en fordel, hvor den nu skal stå 👍

10 de febrero de 2026

Hej Michael,

Takker for din andmeldelse! Vi er super interesserede i hvad der skulle til for at produktet var 5 stjerne ifht prisen, og hvis der er nogle mangler så kan du selvfølgeligt altid kontakte så vi kan prøve at fikse dem.

Du ønskes en god dag!

super hurtig levering

super hurtig levering
produktet svare til beskrivelsen

30 de enero de 2026

Hej Jesper,

Takker for din andmeldelse, du ønskes en god dag!

Jeg er rigtig glad for gåbånd 7011

Jeg er rigtig glad for gåbånd 7011. Den lever op til forventningerne, og der er varierende programmer, så man kan finde et, der passer til ens behov. Håndtagene er en god tryghed, hvis man er lidt usikker på benene.
Savner dog en beskrivelse i manuel af de enkelte programmer. Kunne dog ønske mig, at det var muligt at gemme historik, så man kan se, hvor langt man har gået og hvor meget man har forbrændt. Ligeledes at der var pulsmåler.

26 de enero de 2026

Hej Marianne,

Tusind tak for din andmeldelse, vi er glade for at du er tilfreds med dit gåbånd. Du ønskes en god dag!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

89 ( og et halvt ) år købte gåbånd 7011.

89 ( og et halvt ) år, har købt gåbånd 7011, jeg er alene, men hold op hvor var det let, at samle mit nye gåbånd
Alt passede sammen, det var et godt firma, venlige mails, god ide med at plante et træ.
Stor hilsen,
Jørgen kirstein.

22 de enero de 2026

Hej Jørgen,

Vi er super glade for at du er tilfreds med dit køb og vi ønsker dig en god dag og gode gåture!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fik ødelagt en skærm på en romaskine, sendte dem et billede
og og spurgte om jeg kunne købe en ny, de vendte hurtigt tilbage og 2 dage efter havde jeg en ny skærm

26 de enero de 2026

Hej Bo,

Vi er glade for at det lykkedes og håber du får nogle gode træninger på vandromaskinen!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fin vand romaskine i træ

Vi har købt en vand romaskine i ask.
Desværre virkede computeren ikke som den skulle fra starten, så derfor kun 4 stjerner.
Løsninger med at få maskinen op at køre rigtigt manglede dog ikke og der har været en fin e-mail korrespondance for at få løst problemet.
Efter en uge modtog vi en ny front til maskinen som computeren sidder på og nu virker det som det skal. Inden vi kom dertil nåede vi at prøve andre løsninger som ikke virkede.

21 de enero de 2026

Hej Søren,

Vi beklager den ikke virkede i første omgang, men vi er glade for at det er løst og virker nu.
Du ønskes en god træning!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig godt og funktionelt…

Virkelig godt og funktionelt gå/løbebånd. Passer godt på mit kontor

13 de enero de 2026

Hej Annette,
Tusind tak.
Det er vi glade for.
Du ønskes nogle gode træninger på kontoret :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Flot vandromaskine til en god pris

Flot vandromaskine til en god pris. Hurtig reaktion, da en dims på håndtaget knækkede efter kort tids brug - nyt håndtag blev sendt med det samme. Vi er rigtig glade for vores romaskine.

8 de enero de 2026

Hej Anja
Tusind tak for din anmeldelse.
Det er vi glade for
Ha en god dag.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.