Vi fik repareret rust i undervognen og udbedret buler og ridser i forbindelse med service - og fik bilen flot lakeret tilbage - så god som ny. Super-service.
Consulta las opiniones de los clientes
Kan kun sige godt om Au2hjul. Vi købte en brugt octavia, hvor forhandleren tog vores gamle bil i bytte. Syntes vi har fået en god service, samt at forhandleren agerer professionelt og har været beh... Ver más
Hurtig og let, jeg spurgte efter prisen på servicen jeg havde behov for og fik et tilbud tilbage. Den pris jeg skulle betale blev billigere, da det tog dem kortere tid end forventet. Kan anbefales... Ver más
Havde æren af, at servere en møg opgave for værkstedet. Resonans lys ved 1500 omdr. Jeg var selv løbet min vej ;-) Har i forbindelse med dette, oplevet en venlig og kompetent tilgang til opga... Ver más
Información sobre la empresa
- Tienda de reparación de automóviles
- Mercado de automóviles
- Taller de reparación de embarcaciones
- Taller de reparación de motocicletas
- Concesionario de automóviles usados
Escrito por la empresa
Au2hjul servicere/reparer alle mærker/drivlinjer af biler. Samarbejder med alle forsikringsselskaber. Køb og salg af brugte biler.
Información de contacto
Østre Boulevard 22, 8930, Randers NØ, Dinamarca
- kontakt@au2hjul.dk
- au2hjul.dk
Altid en god service og imødekommende…
Altid en god service og imødekommende kompetente mekanikere
Venlig og effektiv service
Er altid sikker på at bilen er i orden
Er altid sikker på at bilen er i orden. God og professionel service
Venlig og imødekommende stemning
Venlig og imødekommende stemning. Arbejdet udført præcist som aftalt og til aftalt pris.
Altid god og fair betjening både mht…
Altid god og fair betjening både mht kvalitet og priser. Kæmpe anbefaling
Hurtig og professionel service med klar…
Hurtig og professionel service med klar kommunikation fra start til slut.
Altid klar og alt til aftalt tid og…
Altid klar og alt til aftalt tid og kroner - super venligt
Altid klar til at hjælpe
Der bliver altid lavet det
Der bliver altid lavet det, man ønsker, og unødvendige småting laves kun på opfordring, og en forudgående snak om nødvendigheden.
Kort sagt en 100% troværdig behandling.
Ærlig og meget pålidelige på alle måder…
Ærlig og meget pålidelige på alle måder kommet hos Jer i mange år har altid været tilfreds.Vh.Annette💁🏼♀️🙋♀️
Kanon service og højt humør👏👏
Kan kun anbefales at få lavet bil der
Et rigtig godt værksted at få lavet bil, om det er klar til syn eller det er service er det bare i orden. Overholder aftalen og ringer med en pris før det bliver lavet 👍
Vi oplevede en yderst professionel og…
Vi oplevede en yderst professionel og imødekommende service, hvor vi følte os velkomne. Alle vores spørgsmål blev besvaret fyldestgørende. Mekanikerne udviste stor faglighed og kompetence. Vi modtog et tilbud, der inkluderede reparation af bilen samt at de kørte bilen til syn, alt sammen til en konkurrencedygtig pris.
Maget godt tilfreds et virlig godt…
Maget godt tilfreds et virlig godt times og er maget godt tilfreds med dette værsted
God service og hurtig betjening
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.